Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

My mielismy Dustera ktorego mi ukradli :(

nie wiem jak jest z suvem czy tam z tyłu zmieści się ktoś między fotelikami ??
suvy raczej mają standardową kanapę z tyłu wiec ciasno
ja się między fotelikami z tyłu mieszczę
Tylko, że jeden fotelik to ten pierwszy, wiecie który.
Może między dwoma takimi normalnymi bym nie dała rady, ale tak spokojnie siedziałam.
wszystko zależy od przyzwyczajenia, oczekiwań itp
i jak gdzieś wyjeżdżamy to spory hatchback (Opel Vectra C) z boxem dachowym dla naszej 3-osobowej (jeszcze) rodziny na dłuższe wyjazdy być musi. No ale my przeważnie zabieramy wózek, łóżeczko, czasami krzesełko do karmienia, trochę zabawek, jedzenia i sporo ciuchów, butów, bo ani nie lubię prać na miejscu ani nie będę spokojna bez zapasów na każdą pogodę. Ostatnio do Rodziców jedynie tak się zorganizowałam na 2 tygodnie, że wózek, łóżeczko i krzesełko załatwiłam do pożyczenia na miejscu, to się bez boxa obyło
liczy się dla mnie spalanie, które mimo wszystko w kombi jest większe.

Lewka ale tu nie chodzi o to gdzie sa skladane tylko o PRODUCENTA :P nawet wikipedia Ci powie skoro mojemu mezowi facetowi od 15lat w branzy nie wierzysz a ceny rynkowe czesci do tych i nie tylko aut to on ma w malym paluszku
KIA motors - najstarsze koreańskie przedsiębiorstwo motoryzacyjne produkujące samochody osobowe i lekkie dostawcze, należące do grupy Hyundai Kia Automotive Group
Hyundai - południowokoreański koncern motoryzacyjny należący do grupy Hyundai Kia Automotive Group powstały w 1967 roku
Škoda Auto a.s. – czeskie przedsiębiorstwo produkujące samochody, obecnie należące do grupy Volkswagena