Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Elfika benzyny :/
Wiec bialych automatow w benzynie wcale nie tak dużo :/
- auto do 20 000... no takiego to tu nie ma :P to coś Ty se wymarzyła?
- auto do 20 000... no takiego to tu nie ma :P
3.6 jesli dobrze kojarze.
Nooo, mi się też marzy auto za 20 tys. z groszami...
Tymczasem jeżdżę 15-letnim Peugeotem 307 kupionym za 6500 zł. Ma tylko 90 KM i jest to diesel - dwa jedyne minusy. Reszta mi pasuje. Mieścimy się we czwórkę (dwa foteliki z tyłu), plus bagaże w bagażniku i w boxie dachowym.
Mąż ma do dojazdów do pracy 22-letnie Audi A4 (super się trzyma i nikt nie wierzy, że tyle ma lat).
do tej pory dwa auta (10 lat fiat seicento i teraz od 2011 r jeździmy oplem corsą) w czasie naszego użytkowania ani razu się nie popsuły
Bo my nie stety do tej pory tylko z salonu kupowaliśmy. I do tej pory dwa auta (10 lat fiat seicento i teraz od 2011 r jeździmy oplem corsą) w czasie naszego użytkowania ani razu się nie popsuły. A tego najbardziej boje się w używanych samochodach.
Karolinka, ale to nie chodzi o ceny paliwa tylko o spalanie diesel spalał mniej.
ale z tego co ja kojarzę to głównie dizel wypada lepiej właśnie na trasie...
Piszecie o używanych samochodach. Na co trzeba zwrócić uwagę przy zakupie takiego.
I jeszcze jedno... wierzcie mi, ze lepiej kupić prywatnie od Niemca (nie mowię o tureckich handlarzach), który opowie Wam AbSOLUTNiE WSZYSTKO o swoim aucie, przekaże Wam wszystkie rachunki wykazując, ze zgodnie z serwisem był regularnie na przeglądach, zgodnie z przebiegiem wymieniał olej, filtry czy inne rzeczy niz od Polaka, który dla mnie w większości przypadków bedzie palił głupa,nie powie prawdy do końca lub wcale i nie bedzie regularnie nic robił bo przecież auto jeździ to po co ...
. Myślisz, że w Polsce nie ściągają aut z drzewa? Jesteśmy w tym mistrzami hehe
Mangaa, błagam Cię. co za problem podrobić historię w ASO? mało takich?
Z tego też względu wielkie sieci wynajmu długoterminowego czy auta poleasingowe mają fajne opcje w ofercie, bo oni po prostu nie mogą sobie pozwolić na wałki