Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Audi, samochod jak kombajn a bagaznik malutki
Hope, czy ja muszę pisać, że my też mamy mondeo kombi.
Dokładnie mój tato ma nową audice (jest szalony na jej punkcie:P) i ostatnio wkładając do jej bagażnika mój wózek (ledwo się mieścił musieliśmy robić parę przymiarek zwykle) porysował sobie coś od środka (tzn ja nic tam nie widziałam) zagotowało się w nim tak, że kupił Dominikowi drugi wózek heh Do naszego mondziaka wózek wchodzi spokojnie:)p.s Także audica to na pewno nie jest rodzinne auto do tego pali jak smok.--
Citroena Xarę Picasso
my właśnie rozglądamy się za Audi a jaki model masz??my chcemy A4 wersia b6-b7 albo A5;)powiedz jak tam silnik w audicach bo nam jak wiadomo są nie zawodne jak u volkswagena Dla mnie rodzinne auto = bezpieczne, pewne, komfortowe i nieawaryjne. Od wielu lat jeżdżę tylko Audi i nie zamienię na żadną inną markę, bo widzę jakie auta stoją bez przerwy w warsztatach samochodowych Ale to tylko moje zdanie, jestem z dala od krytyki Waszych wyborów.
A ja Skodziny bym nigdy nie kupiła. Mój szwagier na studiach pracował jako dealer właśnie Skody i mówił, że " ludziom gó...no sprzedaje". Było to parę lat temu ale teraz podobno nic się nie poprawiło.
mojego autka chwalić nie będę, miałam corsę z 98, nazywałam ją skarbonką
Dziwna opinia, bo Skoda jest na podzespołach volkswagena, a co do tego auta chyba mało kto ma jakieś zastrzeżenia
jak tam silnik w audicach bo nam jak wiadomo są nie zawodne jak u volkswagena