Huuurrraaaaa!!!!! Myszorko przyjmij moje najserdeczniejsze gratulacje Czekałyśmy od rana na tą wiadomość. Pozdrawiam mamusię, tatusia i dzieciąteczko buziaczki ogromne
He he - Myszorko - czekam na fotki z upragnieniem - wlasnie dzisiaj jeszcze dostałam maila od goscia ( a wlasciwie automatu - ze jest na urlopie) o nawisku Myszor - he he i pomyslalam sobie o Tobie:)
IZUNI GRATULUJę SYNALKóW TUTAJ NA FORUM BO ONA PIERWSZA URODZIłA :)) NIECH DZIECI ROSNą ZDROWE I SILNE :))
MYSZORKO TWOJ SZKRAB TEż NIECH ROśNIE ZDROWY I SILNY!
DBAJCIE O POCIECHY ORAZ O SIEBIE :)) NIBY WAM POZAZDROśCIć ALE Z DRUGIEJ STRONY MY CIEżARóWKI JESZCZE MAMY SPOKóJ :)) NAS OBOWIąZKI MATCZYNE DOPIERO DOPADNą :))
Myszorka mi nie wskakuje ten link który podałaś do strony z fotkami szkrabika Twojego
Izunia Twoje pociechy widziałam i są przekochane i niczym się od siebie nie różnią :)) ciekawe dlaczego ? :))
Myszorko wlasnie sciagaja mi sie fotki maluszka, mysle ze przez czas drzemki spokojnie sie wszsytko pobierze :) jesli nie masz nic przeciwko temu to wrzuce tu jakies pierwsze zdjatko z 9 maja i jakies aktualniejsze dziewcyznom tym ktore beda ze stronka mialy problemy ale to poooozniej bo teraz jestem nietomna zbytnio
Myszorko mimo najszczerszych checi nie udalo mi sie otowrzyc tych plikow. w trakcie scaigania na komputer pojawia sie blad (kazdy dzien probowalam sciagnac osobno) i niestety nie udalo misie obejrzec... jak znajdziesz chwilke to sprobuj wstawic zdjatka tutaj. a jak nie to www.yahoo.com wystarczy zalozyc konto i jest dostep do albumu online ktory ma nieograniczona pojemnosc :)
sa bardzo duze MYszorka - napisz do Skorpionki ona zciagnela - wiec jak bedziesz chciala moze pomoze Ci je umiescic - a mowie Wam ma sie Myszorka czym pochwalic - czekamy na nasze dzidzie 28 dni
miałam mały problem bo pisało ze uszkodzone archiwum :( ale nacisnełam prawym przyciskiem myszy na ten folder co mi sie otworzył w winrarze i zrobiłam napraw archwium i sie naprawiło :)
dzidzia sliczna :) narazie sciagnełam tylko dwie porcje zdjec :)) wkleje jedno zdjecie mam nadzieje ze myszorka sie nie obrazi ;)
Ja tez , najpierw nie chciało sie w ogóle otworzyć a potem ze pliki uszkodzone, a ja chciałabym zobaczyć maluszka, zreszta na E-Mama oglądam zdjatka majówek, same sliczności gdzie tam ja do listopada