Teorka pytałam wczoraj o zielony ale z takiego materiału o fakturze lnu nie ma zielonego koloru. Dostępne kolory o których nie napisalam jeszcze to: beżowo-brązowy, ciemno-pomaranczowy, piaskowy, ciemne kakao.
1) Beżowe body firmy Basic, rozmiar z metki 68 cm, stan b. dobry. 2) Turkusowe body H&M, rozmiar z metki 62 cm, stan dobry [minimalna plamka] 3) Różowe body firmy BRD, rozmiar z metki 6 M, wg mnie zdecydowanie 62 cm, stan b.dobry 4) Białe body H&M z kołnierzykiem, rozmiar z metki 62 cm, stan b. dobry
5) Fioletowa bluzeczka firmy F&F, rozmiar z metki 0-3 msce, stan b.dobry 6) Polarkowa biała sukieneczka z NEXTA, rozmiar z metki "up to 1 month - up to 4,5 kg", wg mnie spokojnie na rozmiar 62, stan b.dobry
7) Białe bawełniane półśpiochy firmy Kapphal, z metki 62 cm, stan idealny [śnieżnobiałe w rzeczywistości] 8) Różowe welurowe półśpiochy, brak metki, wg mnie rozmiar 62 cm, stan dobry 9) Brązowo-zielone welurowe półśpiochy, brak metki, wg mnie rozmiar 62 cm, stan b.dobry
10) Delikatne welurowe spodenki, brak metki, wg mnie rozmiar 62, stan b.dobry 11) Z grubszego polarka, rozmiar z metki 6 M, wg mnie bardziej 62-68, stan dobry
12) Welurowe śpiochy bez odpinania w kroku, wg mnie rozmiar 62 cm, stan b.dobry 13) Białe welurowe firmy TUP-TUP, rozmiar z metki 62 cm, stan dobry [maleńka plamka]
14) Biały welurowy pajacyk H&M, rozmiar z metki 62 cm, stan b. dobry 15) Niebieski welurowy pajacyk , rozmiar z metki 62 cm, stan dobry
16) Ciut grubsze welurowe ogrodniczki, rozmiar z metki 62 cm, stan b.dobry 17) Grubsze ocieplane niebieskie, rozmiar wg mnie 62 cm [brak metki]
18) Poporodowy pas firmy PANI TERESA, rozmiar z metki L, użyty dosłownie 3 razy
19) Trzy nowe, nieużywane butelki AVENT, rozmiar smoczka "1"
kurde nessi jakos na to wczesniej nie wpadlam...ukradlam pomysl Magdy :DD mama szyje z zamilowania po godzinach pracy...ze tez ja talentu po niej nie odziedziczylam ehhh...
Psycho patka ja kupiłam własnie w tamtym tygodniu piękne tubki-roletki podwiązywanie satynowymi wstążeczkami. Widzę że twoja mama równie zdolna jak moja. Jak zobaczyła moje firanki to sobie takie same szyje. Moja mama z zawodu krawcowa. Teraz pracuje w salonie sukien ślubnych w Agorze we Wrocławiu. W zawodzie od 30 lat. Piękne wachlarze!!!!
Dołanczam zdjęcia dostepnych materiałów z których moga być uszyte organizery. Opis: Czysta bawełna 100%, gruba i mocna. Motywy kwiatowe to naturalna gipiura. Kolorowe dodatki z polaru. Krawędzie wykończone satynową lamówką 0,5cm. Duże kieszenie zamykane na guzik i na rzep
Majteczki ze spódniczką firmy carter's na 9 miesięcy, rozpinane majteczki w kroku - 9zł
Komplet - sukieneczka/tunika, majteczki i czapeczka, metka z rozmiarem ucięta, ale rozmiar ok 12m. młoda na pewno nosiła zaraz przed roczkiem. Stan idealny - 20zł
Komplet carter's 3m - 10zł
Sukienka z chustką, dwuwarstwowa, z materiału jak kora. Chustka na gumeczce, rozmiar 74cm (6-9m) - 15zł
Komplet na 18m, sukieneczka z majtkami, materiał jak kora. Delikatne, prawie niewidoczne przebarwienie na kołnierzyku. - 15zł
Strój kąpielowy + szlafroczek, rozmiar 2 lata. Strój nigdy nie ubrany, szlafroczek raz uprany. Stan idealny - 30zł
buciki satynowe do 12m - 5zł
zainteresowane proszę o kontakt na maila jo1981@tlen.pl, Imageshack obraca mi zdjęcia :/ moge dosłać fotki mailem w razie czego
Dziewczyny ,moze ktoras sie skusi :) Mam do sprzedania kamizelke ,bezrekawnik na wiosne h&m z hello kitty ,nowy z metka ,kupilam malej a jakos te rozmiary nie sa rownie i jest na styk.Niechce mi sie bawic w odsylanie ,placenie nowych kosztow przesylki,bo widomo ze to sa koszta dla mnie nie dla sprzedawcy . Kamizelka 2-3 latka 98/104 cena 80 zl podam link z allegro http://allegro.pl/super-kamizelka-z-hello-kitty-hm-110-nowosc-i2183815531.html
Dziewczyny, może któraś z Was jest zainteresowana książkami (nieprzeczytane, nieużywane, moja ciocia zamiawiała kiedyś z Reader's Digest tzw. Książki wybrane, teraz przeprowadza się i dostałam misję wyprzedaży jej kolekcji)
tytuły:
"Kremlowska zabawka" Chris Ryan + "W siódmym niebie" Luanne Rice + " "P" jak pętla" Sue Grafton + "Zaginiony w Himalajach" James Scott Joanne Robertson (wszystkie cztery tytuły w jednej książce)
"Jesteś tylko moja" Mary Higgins Clark + "Dar Sary" Dick Francis + "I otworzyło się niebo" Lavyrle Spencer + "Złoto Stonewalla" Robert J. Mrazek (wszystkie cztery tytuły w jednej książce)
"Znikający człowiek" Jeffery Deaver + "Życie po wypadku" Barbara Delinsky + "Druga szansa" James Patterson + "Dziwby incydent z psem nocną porą" Mark Haddon (wszystkie cztery tytuły w jednej książce)
W tym momencie tyle, choć mam tego więcej;p każda książka (zawierająca cztery tytuły) jest w twardej oprawie. Cena: 25zł, wysyłka listem pocztowym priorytetowym, koszt pokrywam ja:)
Mam do sprzedania wielofunkcyjny wózek I'COO pii. (gondola, spacerówka, adaptery do fotelików maxi cosi) Nie będę go tu opisywać bo można sobie w necie poczytać a wszelkie szczegóły plus ewentualnie więcej zdjęć podam zainteresowanym na priv lub maila. Cena 900zł.
Montenia - co do tego bujaczka FP - nie była byś zainteresowana sprzedażą samego pałąka? Szukam takiego już bardzo długo... Jakby ktoś miał zniszczony leżaczek FP to ja chętnie taki pałąk odkupię!!!!!
Coma, no niestety nie bardzo, zebym sam palak sprzedac, bo potem mi nikt nie kupi tego lezaczka. A moze bys popatrzyla w komisach, tam czesto maja lezaczki i za grosze. A ja Ci powiem, ze my tego palaka prawie w ogole nie uzywalismy, moja mala go nie lubila za bardzo.
Dziewczyny Prosiłam już raz o pomoc w imieniu mojej siostry dziewczynie która znalazła się trudnej sytuacji życiowej(str 9).Dzięki tamtej infaormacji udało sie zorganizowac rajstopki,kilka ciuszków i krzesełko do karmienia,książeczki,zabawki. DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA BEZINTERESOWNĄ POMOC!! W sobotę osobiście dostarczyłam darowane krzesełko i zabawki dla małego chłopca.Podpytałam jeszcze co mogłoby się przydać. Daltego mam prośbę-jeśli któraś z Was ma ubranka na chłopca(ma 10 mieisęcy ale jest duży i ubranka potrzebne na ok rok) które mogłaby podarować to proszę o kontakt na mail tola9@vp.pl Chodzi głównie o jakiś kombinezon kurtkę rozm 86 na wiosnę i czapeczkę wiązaną(obwód główki 48). Ja sama wybieram to czego nie nosi moja córka i oddaję ale wiadomo ile dzieci potrzebują i jak szybko wyrastają.Może ktoś ma w szafie zalegające niepotrzebne rzeczy.Napiszę że jeśli taka osoba by się znalazła to trzeba byłoby doliczyć te parę złotych na przesyłkę.Mama otrzebuje jakiejś kurtki na wiosnę 36,38 i butów pantofli rozm 40.Może znajdzie się ktoś kto może oddać tekie rzeczy. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozrdawiam
ZAPRASZAM NA MOJE AUKCJE ROZPOCZĘLIŚMY WIOSENNE WIETRZENIE SZAFY
żeby zrobić miejsce na ubranka w większych rozmiarach. Aż samej mi trudno uwierzyć, że aż tyle ubranek leży nadal zachomikowanych na razie wystawiłam tylko niewielką część, więc jeśli coś Wam się spodoba, ale szukacie czegoś jeszcze, dajcie znać na prv (albo przez allegro) bo niewykluczone, że się znajdzie. Mam ubranka zarówno dziewczęce (po swojej Wiktorii), jak i dla chłopców (po jej kuzynie). Przy większych zakupach możemy negocjować cenę za cały zestaw
Hej dziewczynki. Mam do sprzedania nową Xperie X8, koloru czarnego. Mam ją od grudnia,ale mało co z niej korzystam bo jest niewygodna dla mnie :/ Zero zarysowań, trzymam ją w etui. Pudełko + słuchawki + karta gwarancyjna + ładowarka i karta 2G Pamięci.
Cena : 350 zł.
Rzadko korzystam z neta, więc dla zainteresowanych zostawiam numer telefonu : 662 - 892 - 648 :)
Treść doklejona: 21.03.12 12:14 Cały czas mam go w etui, i tylko go uzywam jak ktoś dzwoni, a normalnie korzystam z drugiego telefonu. Mąż mi go kupił na Mikołaja, ale mi się on nie podoba :(
U-W-A-G-A-! Mam sporo ubranek po Gosi - od rozmiarów na ok. pół roczku (wiosna-lato) po ubranka na wiek około 2 lata. Bluzeczki, spodenki, sukienki, spódniczki, kapcie, buciki i inne. Nie mam już tego gdzie trzymać, więc chętnie oddam za symboliczne kwoty! Ponieważ nie mam czasu by to wszystko fotografować, wyceniać, chętnie spotkam się w ŁODZI i pokażę co mam - do pogrzebania i wybrania. ZAPRASZAM, bo szkoda mi wyrzucić ładne ciuszki. Przekażcie proszę zainteresowanym rodzicom:) kontakt karolkol@gmail.com __ Jeśli któraś z Was jest zainteresowana konkretnym rodzajem ubranek ( np. spodenki) i rozmiarem, to pytajcie - wyrywkowo może dam rade pstryknąć foto. Ale ogrom tego mnie przerasta ;)
sukieneczka piękna, uniwersalna, bardzo nam szkoda ale już ciut ciasna na Gosię. POLECAM. firma GEORGE. koszt 25 zł + 7 wysyłka długośc mierzona z tyłu 54cm, między paszkami 29. zapinana z tyłu na ekspres
nie wiem czemu takie male zdjęcie się wstawia. zainteresowanym wyślę mailem