Gienia, ja bym pewnie kupila jakies ciuszki od Ciebie ale wszystkie ktore mi wyslalas byly strasznie brudne a ten kombinezon to juz kompletnie klejący....
babeczki, mam do sprzedania wózek graco symbio w stanie bardzo dobrym - minimalne ślady użytkowania. wózek składa się z: - gondoli - spacerówki - fotelika samochodowego + adapter do tego folia przeciwdeszczowa i torba/plecak
wózek jest w kolorze czarnym, fotelik - zielonym
gdyby któraś z was była zainteresowana, prześlę fotki i opowiem o szczegółach :-) tojaczek@gmail.com
CiastoMiłości: Gienia, ja bym pewnie kupila jakies ciuszki od Ciebie ale wszystkie ktore mi wyslalas byly strasznie brudne a ten kombinezon to juz kompletnie klejący....
czemu nie napisałaś od razu, ja przed wysłaniem je prałam więc nie wiem dlaczego miałyby być brudne... takie rzeczy załatwia się na prv
piszę w imieniu mojej siostry - jeżeli ktoś ma DO ODDANIA ciuszki na malucha - dziewczynkę OD 60-62 cm to proszę o informację na priva, oczywiście koszt wysyłki pokrywa ona, może ktoś ma niepotrzebne ..... dziewczynka dopiero przyjdzie na świat ale po rodzicach może być długa :) dziękuję
Pozbywam się ubrań po mojej córce. Wiek 0-3-6 m-cy. Ubranka w idealnym stanie(chyba że pod zdjęciem napisane jest inaczej). Ubranka od codziennych po odświętne.Polecam. Wysyłka listem poleconym ekonomicznym: 1 szt-5 zł 2 szt-6,5 zł 3 -10szt-8 zł Więcej-ustalimy indywidualnie. Jeśli komuś zestaw się spodoba i weźmie wszystko wysyłka gratis. Polecam ciuszki są bardzo ładne zadbane i czyściutkie.
ja ponawiam :-) sprzedam wózek graco symbio w stanie bardzo dobrym - minimalne ślady użytkowania. wózek składa się z: - gondoli - spacerówki - fotelika samochodowego + adapter + baza do samochodu do tego folia przeciwdeszczowa i torba/plecak
wózek jest w kolorze czarnym, fotelik - zielonym
gdyby któraś z was była zainteresowana, prześlę fotki i opowiem o szczegółach :-) tojaczek@gmail.com
sprzedam wózek graco symbio w stanie bardzo dobrym - minimalne ślady użytkowania. wózek składa się z: - gondoli - spacerówki - fotelika samochodowego + adapter + baza do samochodu do tego folia przeciwdeszczowa i torba/plecak
wózek jest w kolorze czarnym, fotelik - zielonym cena 1.200 zł + gratisek (mata edukacyjna)
Wg metki od 1-go miesiąca, czyli rozmiar polski 62 cm
Wymiary:
na wysokości guziczków bocznych - 25 cm długość całkowita (od zapiętych szelek do falbany dolnej) - 36 cm szerokość dołem - 36 cm
cena: 5 zł + przesyłka
Treść doklejona: 17.07.12 09:45
firma M&Co.
wg metki 0-3 months (up to 6,5 kg)
materiał - 100 % bawełna
z tyłu zapięcie na 3 guziczki
rękawki wykończone delikatną gumeczką
wymiary - od pachy do pachy 22 cm całkowita długość 27 cm szerokość dołem 29 cm
cena: 3,50 zł + przesyłka
Treść doklejona: 17.07.12 09:46
firma Early Days
Stan idealny - chyba tylko raz ją założyliśmy (metka nieco myląca i stąd przegapiłam moment)
Wg metki 6-12 mcy, wg mnie raczej na mniejsze dziecko, sądzę że max. 6-miesięczne
Wymiary:
od pachy do pachy - 20 cm długość całkowita - 24 cm na wysokości gumeczek w pasie - 16 cm szerokość dołem - 24 cm
cena: 4,50 zł + przesyłka
Treść doklejona: 17.07.12 09:49
firma Early Days
kolor mniej "żarówiasty", po prostu intensywna czerwień
Porządny sztruks
Na podszewce
Wg metki 3-6 mcy, ale wg mnie raczej na większe dziecko (Córka miała ją na sobie w dniu imprezy roczkowej, ale Ona jest dość drobna, sądzę więc że na typową dziewczynkę 9-miesięczną będzie OK)
Wymiary:
od pachy do pachy - 22 cm długość całkowita -36,5 cm szerokość dołem - 41 cm
sprzedam krzeselko do karmienia o takie www.dladzieciaczka.pl/product-pol-79--Krzeselko-PEPE-do-karmienia-i-zabawy-Tukan-.html za 150 zł + kurier. 5 punktowe pasy,regulacja wysokości, 2 łatwo zdejmowalne tacki, miekkie i wygodne siedzisko. stan db+ lekko starty obrazek na dole. kontakt na priv
-- przygotowuję sie do egzaminu na nauczyciela metody angielskiej
Sprzedam butelki Tomee tippie 2x 260ml ze smoczkami nr 1. /uzyte po 2 razy i wysterulizowane. Dodatkowo mam na sprzedaz 2 smoczki nr 3, zostaly tylko wysterylizowane. info na priv lub szeptem.
Adaptery do fotelika maxi-cosi na wózku x-lander Adapter jest to urządzenie, które pomoże nam w zamontowaniu fotelików dziecięcych Maxi Cosi Cabrio i Maxi Cosi City na wózkach X-lander typu: XA, XT, X1, X3 i XRun.
Adaptery prawie nie używane, ich stan oceniam na bardzo dobry.
Wystawiam ogloszenie mojej kolezanki ,wozeczki ,sa zadbane czysciutkie ,moze ktoras sie skusi :)) Ze wzgeldu na wyjazd ,kolezance zalezy na szybkiej sprzedazy ,ten bebecar sama spacerowka kosztuje na allegro uzywana 600zl ,a ona za sam gleboki chce 250zl + ewentualne koszty przesylki :)
Prosze sie kontaktowac na adres mailowy podany tam w ogloszeniu ,poniewaz ja mam nieaktywne konto i niemoge odpisywac na pw.
zapraszam na moje aukcje - fajne ubranka dla chłopca i dziewczynki w niskich cenach (kolejne rzeczy będą dodawane m.in butelki avent, 2 leżaczki bujaczki fisher price oraz ubranka dla chłopca i dziewczynki :-) )
Sprzedam pare rzeczy po mojej córce :) jestem w trakcie dodawania także ciuszków będzie więcej :D chetnych prosze o PW :) kosz wysyłki zależy od ilości wybranych rzeczy :) polecam :)
Witam :) Poszukuję lalki bobasa. Najlepiej cała gumowa, bez materiałowych wstawek i większa niż 25cm. W sumie im większa tym lepsza :) Gdyby ktoś coś to ja chętnie kupię :D
Hej dziewczyny udało mi się dziś wygrać welon firmy MS MODA grałam w sumie o wycieczkę, no ale zabrakło 1 głosika i załapałam się na welon, który jest mi zbędny, i chętnie go odsprzedam ''za grosze'' Można wybrać sobie dowolny welon welony ms moda
Mam do sprzedania karuzelkę. Jest nowa, raz użyta, ale że nie dopatrzyłam się przy kupowaniu on-line, że jest nakręcana, to sprzedaję. Chcę, żeby mój synek zasypiał przy karuzelce, a do tego potrzebna mi jest taka na baterie.
Zapraszam na moje aukcje na których można znaleźć ciuszki głównie dla dziewczynki w różnych rozmiarach (sukieneczki, sweterki, bluzeczki, spodnie, stroje kąpielowe itp.)
Dziewczyny sprzedam kremy : Mustella na ciemieniuchę zużyte 1/4 op + Nivea na każdą pogodę 1 raz użyty+ J&J na odparzenia 1 raz użyty za całość 25 zł + koszty wysyłki 6zł
dziewczyny czy ktoras ma jakies golfy ciazowe albo na tyle dlugie zeby nie odslanialy pol brzucha? bede niebawem na jesien potrzebowac i szukam, mam nadzieje ze ktoras ma do odsprzedania bo na allegro nie moge znalesc uzywanych