sprzedam krzeselko do karmienia o takie www.dladzieciaczka.pl/product-pol-79--Krzeselko-PEPE-do-karmienia-i-zabawy-Tukan-.html za 150 zł + kurier. 5 punktowe pasy,regulacja wysokości, 2 łatwo zdejmowalne tacki, miekkie i wygodne siedzisko. stan db+ lekko starty obrazek na dole. kontakt na priv lub na maila rogalska.bucko(at)gmail.com Odbiór Gdańsk lub wysylka kurierem (20 zł). Możliwość negocjacji ceny.
-- przygotowuję sie do egzaminu na nauczyciela metody angielskiej
white, jeśli mogę coś zasugerować... To radyjko to od kilku miesięcy najulubieńsza zabawka mojego Wojtka.I powiem CI,że trochę się rozregulowało... Nie wiem czy nie lepiej tę akurat tę zabawkę kupić nową. Jeśli chodzi o używaną- nie masz gwarancji, czy nie stanie się to samo, co z naszą i jak szybko się to ew.stanie.
No właśnie mój Wojtek nie "maltretował" tej zabawki, w sensie nie rzucał nią itp. Po prostu się bawił, tylko że codziennie. No i dziś w radyjku, tarcza nie zawsze się zakręci no i niestety nie wszystkie piosenki grają. Myśleliśmy na początku,że to może kwestia baterii, ale po wymianie jest tylko trochę lepiej.
Witam, Sprzedam adapter do pasów "CLIPPASAFE ADAPTER DO PASÓW ADVANCED" - używany przez 7 miesięcy - nosi normalne ślady użytkowania ale jest nie zniszczony, nie porwany, bez wypadkowy i bez kolizyjny, oryginalne opakowanie. Cena 100 zł przesyłka w cenie. Polecam
Dziewczyny, mam do sprzedania trzy rzeczy. Niestety muszę je sprzedać hurtowo, bo nie opłaca mi sie wysłanie pojedyńczo, gdyż koszty wysyłki do Polski są wysokie.
Kurtka dla dziewczynki, rozmiar na metce na 3 latkę, polska rozmiarówka to gdzieś 90, ale nie jestem pewna, więc żeby nie było...Myślę że na 2- latkę będzie idealna, bo moja córka chodziła w niej poprzedniej zimy. Bardzo lubię tę kurtkę bo jest przedłużania, ciepła i lekka. Niestety rękawy są juz na Anielkę za krótkie. KAPTUR NIE JEST ODPINANY, natomiast futerko odpinane na napy.
Dodatkowo wrzucę do paczki welurową sukienkę/ tunikę z kapturem i koszulę/ bluzkę. Tunika na metce ma rozmiar 3- latki, natomiast bluzka 2-latki. Osobiście kupiłabym dla 2-latki, gdyż rozmiary są moim zdaniem zawyżone nieco.
Wszytko firmy GAP. Cena 100 PLN. Pokrywam koszty przesyłki oczywiście. Stan praktycznie idealny.
Pozbywam się ubrań po mojej córce. Wiek 0-3-6 m-cy. Ubranka w idealnym stanie(chyba że pod zdjęciem napisane jest inaczej). Ubranka od codziennych po odświętne.Polecam. Wysyłka listem poleconym ekonomicznym: 1 szt-5 zł 2 szt-6,5 zł 3 -10szt-8 zł Więcej-ustalimy indywidualnie. Jeśli komuś zestaw się spodoba i weźmie wszystko wysyłka gratis. Polecam ciuszki są bardzo ładne zadbane i czyściutkie.
Sprzedam monitor oddechu SNUZA HALO + bateria. Snuza jest nowiutka,nieużywana, na gwarancji.Kupione bodajże w maju. Za SNUZĘ z baterią zapłaciłam 410zł.Sprzedam oczywiście taniej.
Serdecznie zapraszam:) FOTOGRAFIA CIĄŻOWA FOTOGRAFIA DZIECIĘCA FOTOGRAFIA RODZINNA "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
By umówić się na sesję proszę o kontakt: fotograff.art@o2.pl
Każdą sesję traktuję indywidualnie. Odpowiednio wcześniej omawiamy jej szczegóły, pomagam przygotować się do zdjęć, przywożę ze sobą różne dodatki m.in mięciutkie kocyki, czapeczki, opaski, koszyki i duże pokłady cierpliwości:) Fotografia to moja pasja, a pasja do fotografii dziecięcej rozwinęła się wraz z rosnącym w moim brzuszku CUDnym Synem. Zdjęcia to najlepszy sposób by uwiecznić i na zawsze zachować wszystkie ważne, magiczne chwile. Z największą przyjemnością zachowam je dla Was.
Zapraszam na moje aukcje na których można znaleźć ciuszki głównie dla dziewczynki w różnych rozmiarach (sukieneczki, sweterki, bluzeczki, spodnie, stroje kąpielowe itp.)
Kupie komode z przewijakiem ,najlepiej taka ,aby miala minium 3 szuflady na dole :) Oferty poprosze na mmartyneczkaa16@wp.pl (poniewaz niemoge pisac pw )
Jak wiadomo połącznie pracy i hobby to najbardziej idealne połączenie jakie może być :) Idąc za impusem postanowiłam złapać byka i za rogi i rozszerzyć swoją małą, domową działalność .
W mojej rodzinie zawsze było dużo dzieci (sama tez juz się staram) :) Niestety czas leci bardzo szybko. Dlaczego by więc nie utrwalić tych pięknych chwil? Zawsze interesowałam sie fotografią, więc postanowiłam to wykorzystać :)
Na początku robiłam zdjęcia nieco starszym dzieciom (+5mcy), ale postanowiłam postawić poprzeczkę wyżej i zaprosić na sesję nieco modsze, kilkutygodniowe maluszki :)))
Na pewno wszyscy znają zdjęcia Anne Geddes - w tym kierunku właśnie zmierzam. Teraz może trochę konkretów:
Poniżej przedstawiam kilka z moich dotychczasowych prac:
Zapraszam wszytskie chętne mamy na wyjątkową sesję zdjęciową. W związku z tym, że z takimi maluszkami dopiero zaczynam PROMOCJA - pierwsze 5 osób - 100zł :)
no proszę proszę jaki się ruch zrobił na moich aukcjach dzięki 28dni.pl a już miałam sobie darować wystawianie linka w tym wątku... tak więc dla przypomnienia ponownie zapraszam na moje aukcje
Dziewczyny chętnie wymienię na jakiś drobiazg dla mojego maluszka 3 kupony sklepy Mothercare z 10 % rabatem (kupon można zrealizować do 9.09.2012r), 2 kupony z 10% rabatem na wszystkie produkty firmy Chicco ( Kupon jest do zrealizowania w dziecięcym magazynie Gimbo-store w Warszawie na Ul. Cybernetyki 4 do 30.09.2012r),oraz 3 kupony rabatowe 15% na wszystkie produkty firmy AMY i Plus Baby do zrealizowania w Sklepach Świat dziecka do końca września 2012r.Zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv.
zyziaczkowo- interesuja mnie: piramidka z gwiazdka,pluszaki oraz wagonik ze zwierzatkami. Jesli mozesz,to napisz ile to wszystko ma kosztowac i skad dokladnie jestes.
Polecam ręcznie robione aniołki. Możliwość wyboru kolorów. Idealne na prezent z okazji narodzin, chrzcin czy roczku. 25zł/szt. Nie ma dwóch identycznych!
Możliwość wysłania pocztą lub odbioru osobistego w Poznaniu.
Sprzedam: Body dlugi rekaw rozm 62 (disney - wogole nie uzywane)
Body 2x krotki rekaw rozm 68 (disney i coccodrillo jak nowe) Body dlugi rekaw rozm 56 (disney - wogole nie uzywane)
2body krotki rekaw rozm 68(coccodrillo i prenatal)jak nowe Body dlugi rekaw rozm 68 (coccodrillo) wogole nie uzywane Komplet(spodenki + podkoszulka) rozm 68 disney jak nowe
Sprzedam kombinezon zimowy kolor-pastelowy róż.Odpinany na całej powierzchni z przodu,w środku cieplutkie futerko.Kaptur,odpinane rękawiczki wydzielone stópki.Stan idealny.Rozmiar 3-6 m-cy. Opis i cena pod zdjęciem. Kombinezon
Sprzedam ubranka dla chłopca i dziewczynki od rozm 56 do 68 , kombinezony zimowe, ubranko do chrztu dla chłopca i dziewczynki w rozmiarze 62, dwa leżaczki bujaczki fisher price
W razie pytań lub zakupów kontakt przez szept tutaj na bazarku
Dziewczyny sprzedam kremy : Mustella na ciemieniuchę zużyte 1/4 op + Nivea na każdą pogodę 1 raz użyty+ J&J na odparzenia 1 raz użyty za całość 20 zł + koszty wysyłki 6zł