40 sztuk dostępnych; sprzedam po 5 sztuk [lub wielokrotność] albo od razu całość czułość: 20 mIU/mL termin ważności: luty 2014 cena: 36 zł za wszystkie lub 5 zł za 5 sztuk koszt przesyłki: 5 zł list polecony priorytetowy, w kopercie bąbelkowej, niezależnie od ilości sztuk
Dziewczyny, jako że pracowałam przez 5 lat jako niania ( studiując jednocześnie zaocznie ) chciałabym teraz wrócić do tego zajęcia na jakiś czas ( dopóki nie wrócę do pracy ) Mam prawie już 4 miesięcznego synka. Chciałabym wziąć pod opiekę jakieś starsze dziecko ( najlepiej już chodzące, chociaż młodsze też wchodzę w grę, kwestia dogadania ). Oczywiście podejmuję taką decyzję głównie ze względu na finanse, nie ma co ukrywać Natomiast na pewno nie będzie to dla mnie ciężar, którego nie będę lubiła Kocham dzieci i uwielbiałam kiedyś tę "pracę". Nie będę pisała nic w stylu: jestem odpowiedzialna, pomysłowa, łagodna etc... no bo dla mnie to się rozumie samo przez się Myślę, że takie rzeczy najlepiej oceni mama dziecka, po spotkaniu. Jeżeli jesteście z okolic Marek ( pod Warszawą ) lub znacie kogoś kto mieszka w tych okolicach, a potrzebuje niani, proszę o informacje Warunki: 1. Dziecko musiałoby być przywożone do mnie. 2. Godziny do dogadania 3. "Pensja" do dogadania ( nie zdzieram, zależy mi na delikatnym wsparciu domowego budżetu, a nie wyciśnięciu ile się da ) 4. Najchętniej zaczęłabym za miesiąc ( moje dziecko skończy 5 miesięcy ).
Ach i dodam, że przez krótki czas zajmowałam się także dwójką dzieci ( noworodek + 2,5 letnia dziewczynka ), także wiem czym "pachnie" opieka nad dwójką dzieci i świadomie podejmuję tę decyzję wiedząc, że dam radę, skoro dałam też radę mając lat około 20
Zainteresowanych proszę o informację, podam tel. na priva
Aha... jeżeli dla kogoś istotny jest wiek opiekunki to niedługo skończę 29 lat....niestety
Dziewczyny ja mam do sprzedania takie tabletki normatabs (ponieważ najpierw kupiłam a za chwilę miałam pozytywny test ciążowy, a na opakowaniu pisze , aby w ciąży nie brać), poleciła mi je znajoma , która używa i widzi efekty.
Działanie: Suplement diety Normatabs poprzez zawarte w nim, dobrze dobrane składniki, wykazuje działanie: przeciwbakteryjne, oczyszczające, ochronne i antyoksydacyjne. Preparat bardzo dobrze wpływa na cerę trądzikową, niwelując problemy związane z tym rodzajem cery – poprawia stan i kondycję skóry. Dzieje się tak za sprawą laktoferyny – wyciągu z fiołka trójbarwnego, znanego z dobroczynnych właściwości wpływających na oczyszczenie organizmu i zdrowy wygląd skóry oraz zawartości selenu i cynku wraz z likopenem wspomagające ochronę przed działaniem wolnych rodników.
Kupiłam w aptece za 29zł , ale widzę w necie po 25zł więc za tyle moge je odsprzedać.
Do tego zostało mi 30 kapsułek oeparol i 30tabletek folika - to mogę dorzucić za 10zł jeśli się ktoś zdecyduje na normatabs. A gratis mogę dać castagnus 29 tabletek.
sprzedam 4szt torebek, 2 szare dość pojemne, jedna listonoszka z dzetami,też pojemna, kilku dżetów brakuję ale podczas noszenia nie widać, oraz nowa ani razu nie użyta mała elegancka, usztywniana. stan oceniam na db, są przybrudzone ale wystarczy je oczyścić i będą jak nowe :) http://szafa.pl/c11783312-komplet-torebek-okazja.html na tej stronie można je zobaczyć. Polecam bo za tą cenę warto. wla81@op.pl na ten adres można wysyłać pytania.
Bo zakaz ten dotyczy sprzedaży i odsprzedaży leków dostępnych jedynie na receptę. Nie ma ustawy zabraniającej sprzedaży suplementów diety np a nie śledzę bazarku i nie wiem czy była o tym mowa oraz kto o tym pisał i na czym się opierał. Nie ma też żadnego regulaminu forum, który by tego zabraniał. Skoro jest to zgodne z prawem, to nie widzę powodu dla którego odsprzedaż tutaj nie wchodzi w grę. Poprosiłam Moderatora o podkładkę, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Castagnus taki, na przykład, jest lekiem ziołowym i jego sprzedaż dotyczy między innymi [a nie: jedynie] aptek; zatem jest produktem pozaaptecznym [jak woda mineralna, którą w aptekach m.in. można dostać - a nie jedynie w aptekach]. Dostępny jest więc również w sklepach zielarskich i sprzedaż tegoż nie różni się niczym od sprzedaży czosnku w kapsułkach jako suplementu / leku, czy bazylii jako przyprawy.
Mam do sprzedania kilka spodni po mojej córci-stan ich idealny 1 sztruksy r.86-92 c.20zł 2 jeansy r.12-18 mies z kwiatkami c.15zł 3 jeansy GEORGE r.1,5-2l c.20zł 4 cienkie jeansy r.92 c.20zł 5 szpilki czerwone stan jak nowe r.36/37 c,40zł
Natalaa, a bluz dresowych( w komplecie ze spodniami lub bez) nie chcesz? Albo bluzki z dlugim rekawem, bluzy z kapurem. Robilam wlasnie czystki w szafie corki i mam wlasnie.
Body 6-9 m-cy 7 pak k/r nowe http://allegro.pl/body-7-pak-k-rekaw-i2676978294.html?source=oo Nowy pajac polarowy z czapeczką http://allegro.pl/pajac-polarowy-i2677005241.html
@ngl aby obracać w tym kraju lekami, nawet przez internet trzeba mieć koncesję. Do obrotu pozaaptecznego nie sa przeznaczone wszystkie leki tylko specjalnie do tego celu produkowane opakowania niektórych tylko dopuszczonych do tego celu leków. Pomijam fakt, że sklep spożywczy, stacja beznzynowa i Twoja szafka na leki nie gwarantują prawidłowego przechowywania leków. Apteki, apteki internetowe (mogą działać tylko przy prawdziwych aptekach - jestem na bieżąco, bo akurat mi taką przyklejają), punkty apteczne i sklepy zielarskie muszą taką koncesję posiadać z jednej prostej przyczyny: gwarantują jakość leku poprzez prawidłowe przechowywanie go na przykład. Są kontrolowane przez do tego celu przeznaczone instytucje i muszą przestrzegać rygorystycznych przepisów prawnych dotyczących obrotu produktami leczniczymi, sprzętem i materiałami medycznymi i środkami specjalnego przeznaczenia żywieniowego. Zajmuje się nimi przeszkolony personel fachowy no i są z pewnego źródła. Fakt, że Castagnus jest pochodzenia ziołowego nie ma żadnego znaczenia. Digoksyna też jest pochodzenia roślinnego a jednak jest trucizną. Krzywdę może zrobić również nieumiejętnie stosowany dziurawiec, nostrzyk, czy lulek a to takie ładne roślinki, w dodatku bardzo popularne. Oczywiście nikt nie broni Ci wystawić tutaj leku, ale zdrowy rozsądek nakazywałby podchodzić ostrożnie do takich ofert. Tu nie chodzi o złośliwość a o fakt, że jest to ogromne pole dla oszustów i lepiej unikać otwieranie tej furtki dla takich osobników.
-- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
Dziewczyny serdecznie zapraszam do mnie na zdjęcia. Póki jeszcze pogoda nas rozpieszcza, świetnie uda się sesja plenorowa, ale jest też możliwość sesji w Waszym domowym zaciuszu lub w profesjonalnym studio. FOTOGRAFIA CIĄŻOWA FOTOGRAFIA DZIECIĘCA FOTOGRAFIA RODZINNA "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
By umówić się na sesję proszę o kontakt: fotograff.art@o2.pl
Każdą sesję traktuję indywidualnie. Odpowiednio wcześniej omawiamy jej szczegóły, pomagam przygotować się do zdjęć, przywożę ze sobą różne dodatki m.in mięciutkie kocyki, czapeczki, opaski, koszyki i duże pokłady cierpliwości:) Fotografia to moja pasja, a pasja do fotografii dziecięcej rozwinęła się wraz z rosnącym w moim brzuszku CUDnym Synem. Zdjęcia to najlepszy sposób by uwiecznić i na zawsze zachować wszystkie ważne, magiczne chwile. Z największą przyjemnością zachowam je dla Was.
Dziewczyny, mam kilka rzeczy po Mikołaju do sprzedania. Większość używana (w bdb stanie), a bezrękawnik i butki nowe (mają jeszcze naklejkę na podeszwie), tylko sobie trochę poleżały, bo szkoda mi było sprzedawać
Jeśli któraś z Was będzie zainteresowana, to puszczajcie szepty, albo piszcie na priv.
ubranka dla dziewczynki i chłopca , rozm od 56 do 74 - https://picasaweb.google.com/katarzyna.zychlinska/Ubranka?authkey=Gv1sRgCNPryJj34KHzrgE - zapraszam!
w przypadku zainteresowania proszę o kontakt przez szeptanie ! :-)
W ogole mam sporo ciuszkow takich na jesien zime dla dziewczynki 6-12 m-cy. Jak ktos byl zainteresowany,to moge podeslac fotki na maila,bo tego jest duzo.
Jesli ktoras bylaby zainteresowana, to mam do sprzedania kilka sztuk " KHÔL marokanski " w pudrze + ozdobne drewniane pudeleczko. Cena 12 zl + koszty wysylki. Wysylka przewidziana pod koniec grudnia, gdyz dopiero wtedy bede w Pl. Jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt. Ponizej zdjecia :)
Khol - to nic innego jak czarna kredka w proszku i sluzy do malowania oczu. ( popatrz na sklad swojej czarnej kredki, zapewne ma w skladzie khol wlasnie ). Szeroko rozpowszechniony w krajach arabskich. Swietnie uwidacznia teczowke. Efekt kholu i kredki nie do porownania, khol zdecydowanie wygrywa. Cala trudnosc polega w jego nalozeniu. Potrzebna jest naprawde wprawna reka. Ja do tej pory nie radze sobie tak jakbym chciala. Na YT mozna znalezc wiele filmikow pokazujacych dobre techniki nakladania :)
a co ze zmywaniem tego? zejdzie normalnie czy trzeba trzec masakrycznie oko? i na ile takie cos starcza-na ile pomalowan i czy jest bardziej trwala niz zwykla kredka? czy to sie naklada tym czyms drewnianym?