Dziewczyny, czy któraś z Was nie ma na sprzedaż jeansów ciążowych h&m w rozmiarze 38? Proste nogawki, ciemnogranatowe. Właśnie aukcję przegrałam i się wściekłam ;)
Teo calkiem fajne to krzeselko i kolory mi sie podobaja Rozejrze sie w temacie (jakkolwiek mam jeszcze troche czasu a miejsca w mieszkaniu brak wiec chce jeszcze zaczekac) i jesli za 3 miesiace bedziesz go jeszcze posiadala to prawdopodobnie sie skusze chyba ze w jakims komisie trafie na cos fajnego w moim miescie :)
AgaMama: psycho_patka a jakie masz jeszcze ciuszki ciążowe na zbyciu?
a mam calkiem sporo...tylko potrzebuje czasu przynajmniej do konca weekendu, zeby temat ogarnac....no i nie wiem jak z przesylka...byc moze wejdzie mi co nieco do jakiejs torby jak bede leciala na swieta do PL...ale nie moge obiecac....
Dziewczyny wystawiam dziś sporo na allegro- perfumy nowe, kurtkę nową i masę spodni Gapa itp rozmiary 38/ 40. Może kogoś to zainteresuje:) Na razie wystawiłam 2 rzeczy, w ciągu dnia pojawią się kolejne:) Jakby ktoś był zainteresowany zakupem hurtowym- dawać znaka:)) TU AUKCJE
Witam dziewczyny juz zaniedlugo będę miała do sprzedania ŁÓŻKO PIĘTROWE drewniane z materacami . Mamy je 2,5 roku ,wiec jest w b.dobrym stanie . Cena myśle ,ze połowa zakupu musiałabym tylko sprawdzić ile kosztowało . Na terenie górnego Slaska ,z przesyłka było by cieżko . Jak ktoś będzie zainteresowany wyśle fotki . Polecam.
Jeśli któraś z Was szuka tanich paznokci żelowych w okolicach Bytomia (myślę że dziewczyna mogłaby dojechać do okolicznych miast) gorąco polecam!!! Dziewczyna robi to naprawdę ładnie, estetycznie i tanio, bo za 40zł. Nie jest po kursie, ale z moich doświadczeń i odczuć wynika, że jest delikatniejsza niż profesjonalista po której zawsze miałam pociachane palce.
Dziewczyny mam troszkę rzeczy do sprzedania po Gosiaku i nie tylko. Jakby ktoś się skusił to proszę szeptać, bo nie mam opłaconego konta. Zanim wrzucę na allegro, może ktoś się skusi? Ciąża tydzień po tygodniu - stan idealny, cena 15zł Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro Pajace Next do 6kg, czyli rozmiar 62, noszą ślady używania, troszkę skulkowane na stópkach, bez plam, dziur, przetarć. Trzy za 12 zł plus gratis różowy śpioch Next. Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro Bodziaki Coolclub czyli ze Smyka, rozmiar 62. Jeden przez głowę, dwa kopertowe, ślady używania, ale bez plam, dziur. Gratis dorzucę jakiś inny bodziak na krótki rękawek. Cena za 3 - 10zł Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro Sukienki - 8zł każda, stan idealny Po kolei: Mothercare letnia, rozmiar 56, Vintage style - letnia 56, Next khaki na ramiączkach rozmiar 56-62, czerwona świąteczna Geogre 56/małe62 Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro Spodenki dresowe F&F, rozmiar 62, śliczne, stan bardzo dobry, szare ubrane kilka razy, bordowe raz, cena za dwupak 12zł Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro Pajac welurowy rozmiar 68, nowy z metkami, Coolclub, lila ze srebrnymi kropeczkami, sprzedaję, bo u nas w mieszkaniu za ciepło na spania w welurze. Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro
sprzedam monitor płodności baby comp dziewczynie,ktorej sie bardziej przyda niz mnie..zakupilam go 9 maja 2012...gwarancja na 3 lata...zainteresowane dziewczyny piszcie na privat:)
Ogrodniczki Next szare sztruksowe, rozmiar 62 (do 6kg), sprzedaję z żalem, ale Gosia już nogawki ma przykrótkie. Przepiękne, środek podszyty materiałem, stan bardzo dobry. Cena 15zł. Jako gratis dorzucę jakiegoś bodziaka na krótki rękawek. Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro I ponawiam komplecik do chrztu Małgosia (płaszczyk podszyty polarem, sweterek, sukienka, czapeczka, opaska, gratis butki widoczne na zdjęciach), cena 60zł Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro
Polecam nowootwarty sklep internetowy z art. dla dzieci i niemowląt naszej koleżanki z 28 dni http://www.ziabka.pl/ dziewczyna dopiero zaczyna więc asortyment na razie jest mały ale od czegos trzeba zacząć
Witam mam do sprzedania ok50szt ubranek z Anglii na chłopca oczywiście używanew stanie idealnym i nie które nowe r.0-3m-Zainteresowanych prosze o priv to przeslę zdjęcia
zabawki w j angielskim i ciuszki : http://zabawki-zabawki.blogspot.com/ wieczorem dodam jeszcze pare zdjec jesli ktos zaint zakupem to prosze zaproponowac cene koszt wysylki wg poczty polskiej pokrywa kupujacy
Sprzedam aparat Elle Tens. Używany tylko raz, niestety skończyło się na cesarce. Cena 200 zł. Zainteresowane Panie proszę o kontakt mailowy: cranberry@poczta.onet.eu
Mam do sprzedania meble kuchenne robione na wymiar dl.ok.3,5m z płyta gazowa i piekarnikiem + okap( firmy Amica) za bezcen ok. 1700 zł do negocjacji( całość) . Kuchnia będzie do obejrzenia na tablicy.pl ,mój ma zrobić dzisiaj fotki i wystawić ,jak ktoś będzie zainteresowany to wyśle ,naprawdę polecam . Kuchnie mój dostał od swoich klientów .u których remontuje mieszkanie ,kuchnia jest jak nowa ,ponieważ te mieszkanie kupili od pana który mieszka w Niemczech i mieszkanie stało puste ,a zdarzył tylko zrobić kuchnie z której nie korzystał . Tylko górny Śląsk :)
Polecam, ubranka po dzieciach i nie tylko. W miarę możliwości będą dodawać kolejne ubranka po moim synku - mam ogromniaste pudło (niestety muszę porobić zdjęcia), po córci raczej na bieżąco dostaje moja chrześnica ;)
Pokusiłam się o szycie kocyków do ciumkania dla najmłodszych, może to być świetny prezent dla swojego bądź cudzego malucha z okazji narodziń. Każdy ma metki do memłania, ciumkania, ciągnięcia oraz trzy wszyte szeleszczące elementy z różnych materiałów :) Wymiary bez metek to około 25 x 22.5 cm :) Cena 27 zł za sztukę plus wysyłka. Szyję również na zamówienie, jak by coś ktoś chciał to piszcie :)
Od ręki mam dostępne :
Różowe miasto
Wesołe samochody
Zabawa :>
I jeszcze na allegro aukcje w tym jedna z wzorem, którego nie ma powyżej :
mam do Was takie pytanie, wystawiłam na allegro ciuszki po dzieciach, i już przyszły do mnie dwa maile od dwóch różnych nicków z allegro, aby podarować małe ubranka dla szpitala w nowym tomyślu, czy Wam też ktoś wysyłał takie maile?