SPRZEDAM !!! TO CO NA ZDJĘCIACH JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANA JAKIMŚ PRODUKTEM NAPISZ DO MNIE NA MAILA samantha200@buziaczek.pl
CENY: -MONITOR ODDECHU SNUZA GO-STAN BDB 120 ZŁ
-WHY CRY- MONITOR PŁACZU - STAN BDB 90 ZŁ
-NOSIDEŁKO-NOWE- 80 ZŁ
-ŁÓŻECZKO DOSTAWNE DREWNIANE-STAN IDEALNY- 60 ZŁ
-PRZEWIJAK USZTYWNIANY- NIE UŻYWANY- 20 ZŁ
-2 PACZKI WKŁADEK LAKTACYJNYCH NOC- NOWE- 50 ZŁ
-MISI0-2 ZŁ
-BUTY-NOWE- 15 ZŁ
-CIUSZKI 100 SZTUK MARKOWYCH FIRM W STANIE IDEALNYM PRAKTYCZNIE NIE NOSZONE... MODNENA ZDJĘCIU POKAZANA CZĘSĆ W ZESTAWIE SĄ KURTECZKI, CZAPECZKI, BODY, ŚPIOCHY PAJACYKI,PIŻAMKA DUŻO PAS SPODNI,BLUZEK Z KRÓTKIM DŁUGIM RĘKAWEM ITD...WSZYSTKO CO POTRZEBA MALUCHOWI MOŻNA KUPYWAĆ PO 10 SZTUK KOSZT 10 SZTUK - 20 ZŁ
-KSIĄŻKA WSZYSTKO O DZIECKU O PIELEGNACJI BARDZO POMOCNA- 20 ZŁ
-PUDER PANTEN -NOWY- 3 ZŁ
-PRZEWIJAK TURYSTYCZNY-NOWY 30 ZŁ
-WANIENKA ZE WSKAZNIKIEM TEMPERATURY, DO TEGO STOJAK NA WANIENKE -NOWE - 40 ZŁ
SAMANTHA a jakie rozmiary ubranek? ja zapraszam na wyprzedaż ciuszków po moim synku https://plus.google.com/photos/118256572828256411546/albums/5832251333620698753
tutaj link podaje do strony gdzie sprzedaje ciuszki tam sa wszytkie trzeba wejsc tez na moje ogłoszenia użytkownika tam jest reszta ciuszków :-) zapraszam
mam do sprzedania ciuszki po mojej córce :) rozmiar 0-3m aktualnie aukcja z ciuszkami: http://allegro.pl/zestaw-ciuszkow-0-3m-dla-dziewczynki-i3055087070.html serdecznie zapraszam :)
Dziewczyny, polecam Wam ubrania ciążowe ( a po porodzie także przystosowane specjalnie do karmienia!!!) i dla Maluchów - PlePle - Patrycji Madziar. (www.pleple.com.pl)
Dodałam na sprzedaż smoczki Avent NOWE , ORYGINALNIE ZAPAKOWANE PO 2szt. W PUDEŁKU :) A takze super emolient dla dzieciaczków w każdym wieku, niekoniecznie z problemami skórnymi! :)
Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała coś u forumowej Samanthy210? Wyżej wystawiła rzeczy do sprzedaży. Ja co nieco zamówiłam, koleżanka miała wysłać już tydzień temu, a do teraz nie ma z nią żadnego kontaktu;/
Dziewczyny, mam na sprzedaz ubranka dla dziewczynki w wieku 6-18 m-cy. Na wszytskie pory roku. Info na szept. Najlepiej jakbym mogla przeslac na maila,bo duzo tych zdjec jest.
Dziewczyny, sprzedam sukienke ciążową firmy ASOS, rozmiar 10.
SPZEDANA
Zdjęcie z katalogu ASOS:
Zdjęcia kolorów w rzeczywistości, robione telefonem :
Cena jaka mnie interesuje to 100zl + koszt wysyłki do Polski. (teraz bedą teściowie na weekend, więc ewentualnie mogą wyslać z Polski, ale to już musialaby sie znalezc chetna teraz ;) - wtedy należy doliczyć koszt wysylki w Polsce (nie mam pojecia ile to kosztuje). Sukienka jest nowa, z metką. Przez mój spory biust nie dopiełam się w nią i tylko przymierzyłam. Cena do negocjacji :) Czekam na propozycje :)
Sprzedam stojak pod wanienkę - odpakowany i użyty raz, bo mieszkał u moich rodziców i rzadko nam się zdarzało tam kąpać. Bardzo wygodny, nadaje się do małych i dużych wanienek. Tylko odbiór osobisty w Warszawie. Cena 35 zł. Stojak taki jak ten.
Mam do sprzedania książkę Obowiązkowa Matura z Matematyki , wyd. OPERON ,2010 rok (poziom podstawowy) Nie wiem jak jest teraz,bo podobno zmieniają się te książki co roku,ale do ćwiczeń i do rozwiązywania zadań w sam raz.Może akurat komuś się przyda? ;) Nie zniszczona,nie zapisana. Mam do niej płytę również nie używaną.
-
Mam także do sprzedania przewijak dla dziewczynki w kolorze różowym,z nadrukiem księżniczki. Stan dobry,nie zniszczony. Zdjęcia mogę wysłać na meila.
mam do sprzedania śliczną suknię ślubną Sincerity model 3463 w kolorze białym, rozmiar 38, suknia jest oryginalna, zakupiona w salonie Cymbeline w Warszawie. Suknia jest z trenem, który można podpiąć na guziczki. Suknia nie posiada żadnych śladów używalności, nie jest nigdzie porwana czy poplamiona, po przyjęciu weselnym została oddana do pralni chemicznej, wygląda jak NOWA. Suknia jest bardzo wygodna. POLECAM. Do sukienki w gratisie dodam bolerko z krótkim rękawkiem widoczne na zdjęciach. Więcej zdjęć mogę przesłać na maila. Zapraszam na przymiarkę. W przypadku pytań proszę o kontakt telefoniczny pod nr tel. 501 528 272 cena do negocjacji
Hej kobietki, mam do sprzedania przepiekną suknię ślubną w rozmiarze 36 z serii GALI - HADA. Byłam jej pierwszą i jedyną właścicielką. Miałam ją na sobie jeden jedyny raz:))))))) sosby zainteresowane suknią ślubą proszę o kontakt na priv:) zaraz postaram się wrzucić zdjęcie... suknia jest w kolorze białym:)
Treść doklejona: 11.03.13 16:21 Uploaded with ImageShack.us
Przewijak dla dziewczynki firmy CEBA - usztywniony,kolor różowy,stan bardzo dobry. (długość 71cm ) 25zł (tylko odbiór osobisty) dorzucę za darmo sweterek H&M r. 62 ,biały z misiem ,używany tylko raz.
Niebieska sukienka sztruksowa GYMBOREE (długość 38cm) 6m + Dla zainteresowanych ,posiadam o wiele więcej sukienek małe i większe rozmiary.
Bluza z kapturem Barbie , stan bardzo dobry (długość rękawa 33cm,długość całkowita 38,5cm) 12mth +
Spodenki EARLY DAYS,stan bardzo dobry,nie są wytarte na kolanach,niebieski jeans (długość 43cm,szerokość w pasie 23cm) 6-9mth
Mam do sprzedania śpiworek firmy H & M, Dominik był jego pierwszym właścicielem dostał go od babci z Austrii. Stan idealny mimo, iż bardzo mi się przydał. Mój synek poszedł w nim do chrztu, a potem ubierałam mu go do wózka. Bardzo sobie go chwaliłam bo ubranie w niego zajmowało mi pare sekund więc oszczędzałam sobie stresu i dziecku. Praktycznie używałam go cały sezon zimowy i jeszcze na Dominika jest dobry! rozmiar 62/68 na metce piszę też od 2 do 6 miesięcy. Gratis dodaje czapeczkę białą. Sprzedam za 65 zł + przesyłka, cena nowego to było (nie pamiętam dokładnie około 30-paru euro). U nas pewnie coś koło 120 zł. Szczerze polecam.
p.s Spiworek ma na dole suwaczki z przodu i z tylu, dzięki którym w 5 sekund można zamienić go w kombinezon.
Moge polecic ten spiworek,co Hopeliht pokazuje. Mielismy taki sam i byl super! Cieplutki,wygodny, a do wozka idealny. Gdybym miala kupowac dla maluszka,to tylko ten kombinezon-spiworek Jedna z najlepszych rzeczy. Aha, i bardzo dlugo nam sluzyl,a mialam niby rozmiar do 6 m-cy.
Sprzedam nosidło ergonomiczne MANDUCA, kolor oliwkowy, kupiona na Zachustowani.pl, przymierzona kilka razy ok 2-3, jednak nietolerowana przez synka leży w kartonie w szafie, mozna rzec że neiuzywana, stan idealny, chętne osoby prosze o prv