Sprzedaję pakę ciuszków dla dziewczynki (body z długim i krótkim rękawem,śpiochy na ramiączka i z długim rękawem,bluzki z długim,krótkim rękawem ,oraz na ramiączka, golfy, sweterki ,rampersy, rybaczki , spodenki, leginsy , sukienki, spódniczki , skarpetki , czapeczki małe i większe , rajstopki ,opaski ,kurtki ,bluzy z kapturem i bez ,kombinezon niemowlęcy,dresik ) za wszystko ok. 150zł
Dziś o ile starczy czasu wystawiam na allegro,gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt. Jest bardzo dużo ciuszków. Rozmiary od 62-86
komplecik next-tuniczka +spodenki krotkie/3/4,rozm.6-9 m-cy,stan idealny-15zl Uploaded with ImageShack.us
body krotki rekaw 74/80(9-12m),body po lewej sprzedane sztuka,po prawej 4zl szt.. Uploaded with ImageShack.us rampers 9-12m-6zl Uploaded with ImageShack.us
Sprzedam 3 posciele niemowlęce(nowa feretti-tylko wyprana i wyprasowana i 2 używane-flanelowa stan db i bawelniana w krowki)+ wypelnienie koldra i poduszka-stan bdb-110zl wszytsko. Zdjecia wstawie później.
Hej, a ja zapytam o wózeczki: Tutek t-ambero (gondola/spacerówka +ewentualnie fotelik) lub Britax (gondolka i spacerówka) :) gdyby, któraś z Was miała do odsprzedania to proszę o informację :)
Mam trzy rzeczy które doskonale nadają się na spacery z noworodkiem późnym latem a także na odbiór ze szpitala;) są praktycznie w stanie idealnym tylko po moim synku! także polecam.
Cieplutki Pajacyk 5,10,15 rozmiar 56 , kolor biały, 25 zł + przesyłka Uploaded with ImageShack.us Nieco cieplejszy od poprzedniego z H&M rozmiar 56 ale jest sporo większy od poprzedniego. Na moje to mógłby być spokojnie rozmiar 62. Kolor ecru 30 zł + przesyłka Uploaded with ImageShack.us Kolejny pajacyk, praktycznie nówka jakieś polskiej firmy. Pisze od 3 do 6 miesięcy ale moim zdaniem to bardzo przesadzone. Myślę że bardziej od 0 m do 3,4 miesięcy. Kolor ecru, cieniutki polarek. Cena 18 zł + przesyłka Uploaded with ImageShack.us
Witajcie dziewczyny z mężem zajęliśmy się sprzedażą art.dziecięcych przez internet prosto od producenta w bardzo atrakcyjnych cenach i chciałabym zachęcić Was do zakupów jeżeli możecie rozreklamujcie dalej nazwę Sklepu kinder świat Zapraszamy do odwiedzania i zakupów w Naszym sklepie. Pozdrawiamy :)
Sprzedam wózek Mutsy Urban Rider głeboko-spacerowy w kolorze team mist ..jutro wrzucę zdjęcia ale chciałam się zorientować czy znajdzie się ktoś chętny
Sprzedam Karuzelkę Fisher Price - Z misiami, projektorem i pilotem. Karuzelka - dosłownie jak nowa (kupiona kilka miesięcy temu). Teraz Karol ma 3 miesiące także była używana naprawdę bardzo mało. Ostatnio dostaliśmy inną karuzelkę, więc tej się pozbywamy bo nie mamy gdzie tego wieszać i trzymać :) . "Na karuzeli zawieszone są 3 misie - pszczółki w pastelowych kolorkach. Dzięki pilotowi, rodzice mogą z odległości sterować zabawką, nie przeszkadzając przy tym dziecku. Cztery tryby światełek: - projektor -lampka nocna - projektor i lampka nocna - światełka wyłączone
* Projektor wyświetlający świetlne wzory na suficie i ścianach -5 melodii; * Kołysanki lub łagodne dźwięki natury uspokajają dziecko -regulacja głośności * Pilot do zdalnego załączania karuzeli * Po złożeniu może być używana jako lampka nocna . Zasilanie karuzeli: 4xLR20 Zasilanie pilota: 2xAA" .
sprzedam wiele rzeczy, zdjęcia na stronie zabawki-zabawki.blogspot.com ubranka buciki sandalki mam jeszcze do sprzedania zawieszki do smoczków, nowe, odpakowane, nie uzywane, gdyż moje dzieci nie ssały smoczków, laktator avent, mate fisher price, wiele ubranek 6-9 m-cy dla dziewczynki w razie czego proszę na maila: elap@master.pl
Biżuteria Artystyczna dla malej i dużej damy :) zaprojektuj własną opaskę:) od 10 zl (dostępne kolory takie jak na zdjęciu oraz błękitna w białe paseczki i turkusowa) zaprojektowane opaski przez klientki pozostała biżuteria, biżuteria może być pachnąca... zapachy : -czekolada -truskawka -wanilia -ciasteczko przykładową biżuteria
Sprzedam cudną chustę do noszenia dzieci firmy Girasol, Rozmiar M, tkana splotem skośno-krzyżowym, przepiękny kolor "PŁATKI DZIKIEJ RÓŻY". Używana, stan bardzo dobry. Miękka, miła w dotyku i lekka. Cena 170zł + przesyłka
Mam do sprzedania śliczne buciki marki elefanten. Butki w stanie idealnym (Nadia w nich nie chodziła, za nim zaczęła samodzielnie chodzić, butki były już za małe). Rozmiar 18 tj. ok 11,8 cm. Cena 60 zł. Przesyłka gratis! Buciki ze skóry!
Mogę dołąćzyć oryginalny kartonik i dowód zakupu (kupione w sklepie internetowym).