Dominiczka, nie wiem ile to może ważyć. Sprawdziłam cennik pocztowa ekonomiczna do 1 kg - 9,50zł ,a ponad 1kg do 2kg - 11zł . Zależy ile chciałabyś tych bodziaków
Jeśli ktoś ma jakieś fajne zabawki, takich firm jak np. FP i chce się ich pozbyć, to proszę o info (z adresem mailowym, bo tu nie odpiszę z powodu nieaktywnego konta) Wiek dziecka jak widać w suwaczku (z zastrzeżeniem, że urośnie ale nie od razu do zabawek na np. 5 lat )
ZAPRASZAM na moje aukcje Cream_Label_Baby co tydzień nowa dostawa oraz polecam opaseczki z kotkiem -nowa dostawa, na pewno będą dobre też na dziewczynkę +3 lata bo dobrze się rozciągają, poza tym znajoma ma córeczkę ponad trzyletnią i opaski tez są na nią dobre :]
Sprzedam ubranka letnie i zimowe (12-18m-cy)dla dziewczynki w wieku 6-24m-ce. Mam tez na sprzedaż wozek maclaren. Zdjecia podesle na maila zainteresowanym,bo sporo tego jest.
sushka widzę, żę Tobie książka zaklinaczki, też nie podpasiła, ale tak jak sama kiedyś mi pisałaś, każdy musi się osobiście przekonać, dla mnie to były wyrzucone pieniądze w błoto
Poszukuję ubrań na sezon jesienno-zimowy dla dziewczynki w rozmiarze 116-122. Szczególnie ciepłych sweterków, bluz i grubszych jeansów (najlepiej wąskich, ze względu na budowę ciała). Proszę o kontakt na priv lub tutaj. Nie muszą być to "firmówki" ważne żeby były estetyczne (bez rażących plam, dziur, nierozciągnięte)
Ptysiak,mam bardzo dużo. Oliwka wyrosła ze wszystkiego do 86. Jeśli jesteś zainteresowana to mogę podesłać wszystkie.
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 19.07.13 08:43</span> A co do sukienki to szerokość w pasie 28cm,długość 53cm. Gdybyś była zainteresowana kupnem większej ilości bodziaków to mogę nawet po 2 zł za szt. sprzedać,bo nie tyle na pieniądzach mi zalezy,ale po prostu już za dużo mi tego zalega w szafie
W końcu się zmobilizowałam, utworzyłam konto i zaczynam wysprzedawać wory ubrań po Dominiku:) od noworodka. Niektóre ubranka a w zasadzie większość ubrane góra parę razy albo nawet w ogóle. W miarę możliwości czasowych ;) będę dodawać kolejne ciuszki. Jako, że jest ich naprawdę sporo. Z góry przepraszam, że nie poprasowane ale kurcze nie mam za bardzo czasu a jak już wspomniałam ubrań jest tyle, że przez parę dni nie ruszałabym się bez żelazka i deski do prasowania
PROŚBA - Ponieważ mamy problem z postami gdzie zdjęcia są wrzucane przez imageshack proszę może spróbować innego serwisu bo "żaba" niestety sprawia, że nasze forum się rozjeżdża i jest problem z przeglądaniem strony. Można wykorzystać fotosik lub po prostu wstawić zdjęcia pod wykres 28dni
Wpisy ze zdjęciami z imageshack zostały poprawione - zdjęcia zostały zamienione na linki.
Witam ! w trakcie 4 ciąży wygrałam w konkursie bardzo fajna torbę, ponieważ jednak mi się nie przyda, chciałabym ją sprzedać innej mamusi, wystawiłam ją na allegro z licytacją od 1 zł http://allegro.pl/show_item.php?item=3419972382 a do tego do torby dodaję paczkę mleka 800 g z długą datą ważności zachęcam do obejrzenia torba bardzo ładna, aż żal że nigdy mi się nie przyda http://www.youtube.com/watch?v=xNCCdHj3Bx8#at=36 filmik jak prezentuje się torba polecam i pozdrawiam
Dziewczyny i ja wyprzedaje ubranka po Antku. Wszystkie noszone tylko przez niego więc w zasadzie zupełnie nowe. Jak ktoś zainteresowany pls wiadomość na priv. Nie wszystko wystawiłam jakbyście coś konkretnego potrzebowały z rozmiarów 56-68 to piszcie http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=19844709
Montenia, nie mogę Ci odpisać, bo mam nieaktywne konto, jeśli możesz podeślij mi maila Dziewczyny, może mi któraś podpowiedzieć, czy i gdzie można dostać ubranka dla wcześniaków, 50 i mniejsze (tzn.50 to wiem, że są np. w HM). Może któraś z Was chciałaby zbyć?