azniee ja mam poki co kombinezon na tiny baby george na jesien 2,7 kg, premature baby to sa dla naprawde maluskich dzieci wiecie takich ponizej 1 kg cos chyba ok 650 gram, wiec to nawet nie jest rozmiar 44 tylko jeszcze mniej, dla wczesniaka sa dobre ubranka 44-50, czyli zagraniczne early baby lub następny rozmiar tiny baby, h&m r. 50 nie radze na poczatek bo one sa duze i wypadaja jak 56 wiem bo sama mialam wczesniaki i te r. 50 z h&m nosily dopiero jak dorosly do 56 innych firm, wiec ogolnie wczesniak sie w tym utopi jak jest maly, jakby co to w mojej sygnaturce jest link do moich aukcji (jest tam ten kombinezon)
Dziewczyny, Mam do sprzedania zesaw ubranek dla dziewczynki od urodzenia, newborn na 56/62 cm. Ubranka były noszone tylko przez moją córeczkę, kupiłam nowe w sklepach w Anglii i Polsce. Ubranka są w bardzo dobrym stanie, większość wygląda jak nowe. W zestawie są: - 5 szt body z dł rękawem - 5 szt body krótki rękaw - 4 pajacyki (na noc do spania) - 3 szt spodenek z zakrytymi stópkami (półśpioszki) ZARA - 1 szt koszulka z kwiatkiem - 1 szt spodnie /getry a'la jeans - 1 szt spodnie dresowe białe H&M - 3 szt sukieneczki 56 - 1 sukieneczka 62 Kaph All biała haftowana - 1 para rajstopki białe Kaph All z falbankami 50/56 - bluza wdzianko z kapturem różowe z delikatnego miękkiego pluszu - 1 szt sweterek różowy z cienkiej bawełny - 2 pary bucików, jedne delikatne białe z bawełny, drugie kozaczki - 1 szt grodniczki białe ciepłe na szelkach - 4 szt śpiworków do spania - 2 szt ręczniczków z kapturem - czapeczki od rozm 50 do 56
Żyzia (i nie tylko)- "nasz" wcześniaczek ma 1,2kg, 38cm,jest z 28tc... Tylko, że teraz to ona chyba leży w inkubatorku w samej pieluszce. Wyjdzie do domu, pewnie jak dojdzie do 2kg, nie wiem czy wcześniej będą ją ubierać (?). Moja Baśka nosiła te 50z hm i chyba też były jeszcze przyduże na początku, a ona ur. 49 i 2480...Zaczęłam segregować ciuszki po niej, żeby im oddać te najmniejsze, ale u nas nie było potrzeby zaopatrywać się w takie najnajmniejsze, więc chętnie dokupię.
azaniee pamiętam że dużo maleńkich bodziaków i pajacyków kupiłam w c&a, a sporo niedużych i bardzo dobrej jakości ubranek dostałam z kappahl, oni tam mają taką serię z bawełny organicznej rozmiary od 44 chyba. W szpitalu dzieci w inkubatorach raczej nie ubierają, mój mały zaczął być ubierany (w normalne szpitalne pajacyki) jak już wyszedł z podgrzewanego stolika do takiego zwykłego łóżeczka "akwarium" w jakim leżą noworodki urodzone o czasie, dodatkowo był zawijany w rożek i przykrywany kocykiem. Nie przynosiłam mu żadnych ubranek, ale wyszperałam w necie maleńkie zagraniczne pampersy dla wcześniaków i przynosiłam je na oddział, mieli tam happy jedynki ale one były dużo za duże, te moje pieluszki były jak dla lalek i były idealne dla małego. Swoje ubranka przyniosłam dopiero jak wychodziliśmy, miał 2kg i rozmiar 44 był ok.
Dzięki gilese :) Pampersy to wiem, ze kupują takie specjalne dla wcześniaków, nawet ich pani w sklepie pocieszyła, że ich wcześniak jest "duży", bo ma takie od 650gramów....
Dziewczyny, zapraszam na moje aukcje, dla małych i dużych aukcje Cream_Label_Baby p.s. od jutra mam urlop (2-13 sierpień) wiec jakby co, dostępna jestem dopiero 14 sierpnia :]
Azniee, wcześniaczki się ubiera dopiero jak wyjdą z inkubatora. Moje ur. W 29tc podobna waga i wzrost, od początku pielucha bella happy 0, ciuszki kappahl, tesco, klucze ewa rozmiary 50 i 44. Jak chcesz to zostało mi jeszcze coś po małych, ale już niestety dość przebrane.
ja akurat dla wczesniakow mialam wszystko angielskich firm, mothercare, george, next , tesco, little bundle (adams) i inne nawet nie pamietam jakie wszystko uzywane i jestem naprawde z nich zadowlona nie musialam nic kupowac nowego, jedynie cos tam zakupila moja mama rodzimego producenta na r. 44 fajne bo kopertowe body, polecam dla takiego malucha wlasnie kopertowki, body wkladane prze glowe i pajace, to jakas masakra, jesli nie masz nic przeciwko to przejdz sie po jakis lumpeksach, takie malutkie bodziaki i pajace nie sa za czesto kupowane wiec jest ich duzo (przewaznie leza na dnie skrzyn bo sa takie maciupkie) i tanie i w naprawde super stanach, niektore nawet mozesz dostac nowe lub jak nowe bo angole lubia kupowac na zapas raz wloza i oddaja
Witajcie, Jeśli któraś z Dziewczyn oczekuje narodzin synka na jesień/zimę to zapraszam na aukcje kombinezon http://allegro.pl/coccodrillo-kombinezon-spiworek-62-jak-nowy-i3444742686.html kurtka http://allegro.pl/rebelle-kurtka-kurteczka-68-jak-nowa-i3444756595.html
Mam do sprzedania prześliczny zestaw do chrztu firmy ABRAKADABRA rozmiar 68, kolor biały CENA 150 ZŁ + przesyłka Moja córcia miała go na sobie tylko w dniu chrztu w skład zestawu wchodzi sukienka bolerko - nieużywane szydełkowa czapeczka - założona tylko w kościele
dodatkowo dodaję: buciki szydełkowe buciki atłasowe- nieużywane opaska- nieużywana
Wiadomość dla AniaG !!!! Nie mam aktywacji konta i niestety nie mogę napisać jej prywatnej wiadomości, dlatego gdyby któraś z was mogła jej przekazać że chciałabym zakupić od niej ciuszki dla dziecka i aby napisała do mnie email na patita111@interia.pl z góry bardzo dziękuję
Niestety linki z ImageShack stwarzają problem na forum. Prosimy o wyrozumiałość i chwilowe korzystanie z innego serwisu do wrzucania zdjęć - najlepiej umieścić zdjęcie pod wykresem, a następnie skopiować je tutaj
Wpisy Montenii i Eveke zostały wymoderowane, proszę o ponowne wrzucenie zdjęć.
Czapki na jesień z gwiazdą, super kolorki (wkrótce będę mieć też inne kolorki) CZAPKA 1-5 lat Opaski z kotkiem inne moje aukcje (w piątek będę wystawiać kolejne ciuszki, kurtki, kombinezony i inne) Cream Label Baby
Dziewczyny natknelam sie na ogloszenie sprzedazy wozka i mysle ze warto moze ktoras z Was szuka , nie moje ogloszenie i nieznam osoby ... http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-komplet-wozek-glebokispacerowkafotelik-JETbyBABYACTIVE-Uzywany-przez-10-miesiecy-t477709,1,16.html
Do aukcji, które podałam wyżej dziś dodałam kolejne opaseczki z kwiatuszkiem i piórkiem, na uroczystość, nikt na allegro takich nie ma, bardzo dobrze się rozciągają OPASKI z kwiatkiem
Własnie patrzyłam po hurtowaniach albo allegro ale są drogie ;) ja potrzebuje czegoś na działkę ;) ... nawet jeden udało mi się wylicytować za 10 zł ale Pani wycofała się z transakcji ...
Dziewczynki jeśli któraś byłaby zainteresowana ciuszkami dla dziewczynki to piszcie. Mam dużo rzeczy po Karolince ( body, spioszki, pajace, bluzeczki, dresiki i sukieneczki) rozmiary praktycznie od noworodka do 4 latki. Z racji na to, ze teraz czekamy na synka, to te typowo dziewczece nam sie już nie przydadzą. Zdjęcia podesle na maila lub prive:))
czerwinka a odwołała twoja ofertę w czasie trwania licytacji czy wygrałaś licytacje i ona napisała ci, że jej się nie podoba cena, bo za niska? Nieważne czy ktoś jest przedsiębiorcą czy nie, sprzedała ci przedmiot za taka kwotę i jej obowiązkiem jest ci go sprzedać, za taką kwotę, za jaką wylicytowałaś, o ile wygrałaś aukcje.
już po wylicytowaniu po 4 h , Pani stwierdziła ze jedzik zepsuło dziecko i że nie może mi go sprzedać. Wydaje mi się ze sprzedała za tanio i w ten sposób sie wycofała. A ja nawet nie pomyślałam ze mogę napisać do niej żeby przysłała mi zdjęcia.
Dziewczyny, mój kolega sprzedaje nowe i używane ubranka dziecięce angielskich firm. Są też buciki i różne akcesoria. Ja kupiłam np. 3 pack nowych pajacyków za 25zł albo 2 bluzki Early days za 15zł. Poniżej link do ogłoszeń.