Polecam wam ode mnie nowe czapki z modnym tego roku motywem gwiazdki, dostałam nowe kolorki, dla moich już także zatrzymałam 2 błękitne, są super, jak czyjeś dziecko ma ciemniejszą karnację to żółta jest bombowa, taka żarówiasta, moim chłopakom niestety ten kolor nie pasuje, jedną mam tez na licytacji od 9,99 zł bo ma malutką wadę Czapka gwiazdka 1-5 lat Opaseczki z kotkiem 0-3-4 lata Opaseczki na uroczystość, okazję 0-2 lata oraz reszta moich aukcjonów, dziś i jutro będę dodawać kolejne ciuszki, będzie trochę po moich chłopakach, body r. 98-104 z długim, na ramiączkach i inne, jeśli ktoś chce kupić jakieś małe rzeczy (od 0 do 12 miesięcy) to proszę zrobić to teraz bo gdy zakończą się aukcje robię już paczki z ciuszków, które się nie sprzedadzą, a z kolei letnich rzeczy już nie będę wystawiać po raz kolejny w tym roku Aukcje Cream_Label_Baby
Kupię kurtkę na zimne jesienne dni lub cieple zimowe;) rozmiar 80. Uprzedzam, ze dosc wybredna jestem i najlepiej zeby byla to firmówka, misie i inne tego typu aplikacje odpadają.
mam do sprzedania nowe buty rozmiar 37 (dl. wkladki 24cm) ,raz zalozone okazaly sie na mojego syna za ciasne ,chcialam wymienic w sklepie (kupione w CCC),ale niestety nie udalo sie . Buty kosztowaly 79zl ,odsprzedam za 50 zl wraz z przesylka
hej dziewczyny , poszukuję ubranek na sezon zima-wiosna dla chłopczyka od 0 do 6 mies. najlepiej z disneya oraz akcesoriów. Jeżeli ktoś miał by do sprzedaży to napiszcie na email patita111@interia.pl chętnie pooglądam i może zakupię :)
Mam do sprzedania ciuchy dla dziewczynki 3-4 lata ,większość kupionych w Niemczech ,mało chodzone ,wiec nie zniszczone . Sprzedam je za nie duże pieniążki ,zbieramy na rower dla cory ,zainteresowanych zapraszam na Priv wtedy porobie zdjęcia ,których z braku czasu brak
Mam sporo ciuszków po swojej córce, w tym kombinezon z H&M w stanie idealnym. Zainteresowanych zapraszam serdecznie :) Zależy mi na szybkiej sprzedaży, bo na zimę swoją ubrac musze :)
Jeśli mogę prosic zainteresowanych o maila to byłoby super - mam nieopłacone konto chwilowo
sprzedam butelkę medela calma, próbowałam w niej ze 3 razy podać młodej rumianek, ale nie zakumała o co chodzi :( może jakieś bystrzejsze dziecko skorzysta :))) cena 40pln+przesyłka
Witam mogę zaproponować coś takiego jeśli chodzi o wózek używany w bardzo dobrym stanie. Trzeba go tylko odseieżyć bo stoi w piwnicy. Proszę ogłoszenie odczytać do końca bo naprawdę się opłaca. http://www.gumtree.pl/cp-wozki-dla-dzieci/wroclaw/niemiecki-wozek-baby-lux-508434630
Dziewczyny polecam wam czapki bawełniane z gwiazdką dla dzieci 1-4 lat może i 5 lat, są boskie, świetne kolorki i dla dziewczynek i dla chłopców, moje dzieciaki je uwielbiają, bo też im zatrzymałam dwie niebieskie oczywiście takie same, pokażę wam na zdjęciu poglądowym jak wygląda to w naturze, już nam się przydały na pierwszy dzień do przedszkola bo u nas zimno i wietrznie, oto link do aukcji CZAPKI a oto jeden z moich urwisów Radek (Remik nie chciał współpracować :P). Radek ma obwód głowy 53 cm :] Więcej zdjęć i kolorków na aukcji
Kuzynka mojego męża ma na sprzedaż właśnie biały kombinezon H&M, może jeszcze nie sprzedała, bo przymierzała się do wystawienia na Allegro 2 tyg temu. jej córeczka urodziła się w połowie listopada i sprawował się bardzo dobrze przez całą zimę. Jeżeli któraś by była zainteresowana to na maila mogę przesłać zdjęcia.
Sprzedaję koszyk niemowlęcy na bujanym stelażu, firmy Mothercare, może któraś potrzebuje. Nam się bardzo przydał, także gorąco polecam! Ogłoszenie na Tablica.pl
salinos 30 zl + przesyłka on ma kolor śmietankowy w środku przepiękny materiał i bdb stanie idealny do wózka tylko szczerze mowie że on jest moim zdaniem typowo jesienny.
Zapraszam na moje aukcje:) http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13437812
Treść doklejona: 05.09.13 22:29 Nie umiem wrzucić odnośnika. Salinos,mam jeszcze trochę ubranke na 6-12 m-cy,ale jeszcze nie wystawione. Jak chcesz to może podesla mi na priv maila, to podesle fotki. Bo na razie takie większe wystawiałam.