mam do sprzedania wózek BEBETTO SOLARIS, wysyłka gratis, dla osoby z forum możliwa negocjacja. http://allegro.pl/wozek-bebetto-solaris-2012-i3537062874.html
Witam, chętnie kupię spodnie w bdb stanie dla dziewczynki na jesień-zimę, rozmiar 86-92 ale proszę o podawanie długości nogawki,bo te rozmiary się czasem różnią, najlepiej nie różowe, bo więkoszość ciuszków mam w tym kolorze :)
Ja mam gdzieś spodnie zimowe na szelkach w kolorze ciepłego fioletu z takimi a'la falbankami przy kieszonkach i podwójnym ściągaczem. Bardzo je lubiłyśmy. Ale muszę poszperać w komodzie. Rozm z tamtej zimy czyli pewnie jakieś 92
sprzedam chustę elastyczną hartex(30pln), tkaną hoppediz(160pln) oraz butelkę medela calma(35pln) użytą ze 3x do podania wody i rumianku ale dziecko nie zakumało o co chodzi...
Mam do sprzedania NOWE buty zimowe dla dziewczynki (rozmiar 27) w środku wypełnione białą wełenką
I kurtka zimowa używana LADYBIRD (6-12 mth) -20zł + przesyłka
Oprócz tego mam mnóstwo czapek zimowych,ciepłych polarów,kurtek,kombinezonów. Niedługo wstawiam na allegro wszystkie rzeczy,więc gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv
Do sprzedania mam całą masę ubranek dla maluszka w rozmiarach od 62 do 92. Ubranka zarówno dla chłopca jak i dziewczynki.
Zależy mi na szybkim pozbyciu się tych rzeczy więc ceny nie są wygórowane. Wszystkie ubranka sa w bardzo dobrym stanie. Duża część nawet nie założona.
W większości rzeczy firmowe ( ZARA, H&M, COOLClub, Disney, Hello Kitty, C&A, early days, BabyClub)
Do wyboru są:
• Body z długim rękawem, - 1-2 zł za szt. • Body z krótkim rękawem – 1-2 zł za szt. • Kombinezony na zimę – 20-30 zł za szt. • Kurtki jesienne i swetry – 10-15 zł za szt. • Bluzy, polary - 5-10 zł za szt. • Kaftaniki, bluzki - 1-5 zł za szt. • Sukienki – 2-3 zł za szt. • Śpiochy – 1-2 zł za szt. • Spodnie - 1 zł za szt. • Rampersy - 1-3 zł za szt. • Buty – 5-10 zł za szt. • Czapki - 2-3 zł za szt. • Akcesoria – 2-10 zł za szt.
Ubranka sprzedaję pojedyńczo gdyż nie zawsze cała paczka odpowiada potrzebom mamy i maluszka. Z dostępnego asortymentu można sobie samemu złożyć paczkę.
Zapraszam do oglądania, wybierania i kupowania :) Jestem z Wrocławia :)
Sprzedam fajny jednokolorowy (granat) pikowany kombinezon. Stan idealny. Posiada odpinane rękawiczki i buciki. Kupiłam go w tamtym tygodniu (przez internet) z mysla o Dominiku ale niestety okazał się za mały. Numeracja 86 (12-18 miesięcy) , która jest na metce jest dużo zawyżona, moim zdaniem kombinezon jest dla dziecka mającego ok 7 do 12 miesięcy, czyli odpowiada do numeracji 80. Zapraszam!!
p.s Jeśli nie będzie chętnych na allegro mogę zakończyć aukcje wcześniej - kwota 27 zł + 12 zł przesyłka. kombinezon 80/86
Witam mam do sprzedania ciuszki na 0-3m i 3-6 miesiecy dla dziewczynki w stanie dobrym noszą ślady użytkowania ale jest około 40 sztuk, cena do uzgodnienia ale bedzie bardzo tanio plus przesyłka kurierska z Irlandii
Sprzedam wózek-spacerówkę trójkołowy na pompowanych kołach. Wózek produkcji niemieckiej, mało używany. Wózek posiada: szerokie i wygodne siedzisko z pałąkiem, 5 punktowe pasy bezpieczeństwa, regulowane oparcie, okienko z tyłu budki, pojemny kosz na zakupy, folia przeciwdeszczowa, stelaż aluminiowy, wygodny system składania, wygodny hamulec na tylną oś, regulowany podnóżek. Odbiór osobisty Dąbrowa Górnicza. Zdjęcia wysyłam na maila bo nie wiem jak je tu wstawić CENA: 100zł DO NEGOCJACJI
-- Nadzieja pociesza nas w życiu pośród trudów i krzyży, uniemożliwiając zniechęcenie.
Treść doklejona: 22.09.13 17:49 1Przeciwdeszczowa kurteczka rozm80, dł rękawka od pachy 21cm UBRANKA rozm 92-98 2.bluzeczka w paski z papużką, modny dłuższy tył 3. biała bluzeczka z aplikacją i bufkami w rękawkach 4 bluzeczka jasny róż Hallo Kitty 5 bluzeczka szaro różowa coolclub 6 ciemna z kotkiem rekids 7,8,9 cztery pary spodni ocieplanych podszewką bawełnianą: FIfi, 2pary REKIDS, oraz czerwone GEORGE 10 bluzeczka z haftem przy rękawkach i dekolcie F&F 11 bluzeczka z kotkami 12 białe adidaski rozm 26 13adidaski jasny róż GEOX rozm 23- ŚWIECĄCE 14,15,16 trzy pary domowych papuci rozm 24 17 elegancka sukieneczka z suwaczkiem z tyłu WKLEJAM PO JEDNYM ZDJĘCIU BO I TAK DUZO MIEJSCA ZAJMUJĄ JESLI KTOŚ BEDZIE CIEKAWY KONKRETNYCH RZECZY TO MAM WIECEJ ZDJEĆ, BO ZAMIERZAM WYSTAWIĆ NA ALLEGRO, PO WIĘCEJ INFORMACJI LUB ZDJĘĆ PROSZĘ PISAĆ Cenowo: 5-15, butki Geox 20zł
Chciałam się przypomnieć ;) na moim allegro (link jest na poprzedniej stronie) wystawiłam trzy pary fajnych bucików dla niemowlaka. Jedne do chrztu, drugie to półbuty, trzecie - botki zimowe.
jesli, ktoras z dziewczyn z PL (i nie tylko) bylaby zainteresowana a posiada konto na ebayu, niech daje znac, zmienie wtedy ustawienia aukcji na wysylke za granice ;)
sprzedam paletę cieni do powiek i różów. Bardzo ładne kolory, fajna konsystencja, nowe, zabezpieczone folią. Faj e poręczne opakowanie – idealne do torebki. Oryginalne zdjęcie cieni które oferuję. Koszt 25 zł już z wysyłką listem poleconym priorytetowym. POLECAM na rozweselenie jesienne :)
Karko a jaka jest ich konsystencja? co to za firma? chodzę do szkoły kosmetycznej więc przydałyby się do maziania, próbowania;) bo na wyjścia to wiadomo cienie z nieco innej półeczki.
HOPELIGHT są prasowane, ale w moim odczuciu bardzo dobrze dobrana twardość - nie za miękkie nie za twarde. Mam dwa opakowania. Powiem Ci, że uważam że nie odbiegają jakością od droższych. Niemieckie są, producent KTM. Za dwa opakowania policzę tez taniej. Ale jedno za te 20 zł (5 zł wysyłka) tez warto ;)
Witam wszystkie kobitki serdecznie ;) Zwykle udzielałam się na forum "starające się..." "Weteranki..." i "Leki ułatwiające..." i tam mnie znają, a tu pomyślałam że zajrzę i może zachęce kogoś do odwiedzenia mojego niedużego ale bardzo starannie przygotwanego sklepiku z ubrankami dla niemowląt i troszkę starszych dzieciaczków: ubrankaszkrabik.pl. W razie pytań chętnie na wszystkie odpowiem ;)
Przepraszam najmocniej - jednak czasem lewa jestem, trochę techniki i już się gubię ;) Pełny adres to www.ubrankaszkrabik.pl Mam nadzieję że już zadziała :)