Dziewczyny jeszcze raz zapraszam do zapoznania się z moją ofertą. Ślijcie maile to Wam foty poprzesyłam. Nie mam już gdzie trzymać tych ciuszków i oddam na prawdę za symboliczną kwotę lub wymienię na mleko HIPP 2, kaszki albo na pieluchy (Pampers 3 lub 4, DADA 3 lub 4). Większości z tych ciuchów moja młoda nawet nie zdążyła założyć. Teraz zrobiłam renament w szafie i mam jeszcze całą masę letnich sukienek na 62-68. Więc w sam raz dla dziewczynki, która urodzi się w zimie :) Wszystkie ciuszki w idealnym stanie.
Mam tez na zbyciu leżaczek bujaczek Fisher Price do 18 kg z wibracją i pasami bezpieczeństwa za 60 zł. i kilka akcesoriów dla mamy oraz kilka zabawek.
Na prawdę zależy mi na mega szybkim pozbyciu się tego wszystkiego bo zagraca mi to i tak małą kawalerkę ;/
Treść doklejona: 27.09.13 11:41 Btw jestem z Wrocławia i na jego terenie mogę dowieść jak coś :P
Chętnie nabędę drogą kupna kurtkę lub polar dla dwojga. W rozsądnej cenie :) normalnie noszę rozmiar M, więc czegoś tych gabarytów poszukuję. Najchętniej ze ściągaczem na dole, coby bobkowi nereczek od dołu nie podwiewało :)
nie nie babski jest niebieski z motywami jakiejś dżungli :P tylko nie mam do niego pałąka, chyba że poszukam. Moja córa go nie lubiła więć rzuciłam gdzieś w kąt :P
Sprzedam kombinezon rozowy misiowy dla dziewczynki 3=6 m-cy i kombinezon 3-6 m-cy niebieski(może tez być dla chłopca). Mam tez śpiworki do spania na 0-6 i 6-12 m-cy. Fotki na maila:) Sprzedam spodnie ciążowe dresowe z pasem na brzuch rozmiar 44,kolor czarny. Fotki j.w:)
Dziewczyny, sprzedam chustę wiązaną tkaną Natibaby 5,2 m, 150 zł. Szczegóły w moim ogłoszeniu na Tablica.pl Tutaj wstawiam zdjęcia, może ktoś szuka, to będzie jak znalazł. Pasuje na Mamę i Tatę, nam się w niej świetnie nosiło, ale pora na jakieś zmiany, szukam fioletów
Proszę o prywatną wiadomość, bo rzadko zaglądam na forum
Mam do sprzedania bodziaki dla dziewczynki w rozmiarze 86 (Disney,Garanimals i inne) W bardzo dobrym stanie. Puki co nie mogę wystawić na allegro,bo strona mi się zacina,ale jak ktoś będzie zainteresowany i jak techniczne problemy znikną to wystawiam Mam także bluzeczki Next , spodnie Carter's , i Children's Place oraz inne w rozmiarze 12-18 miesięcy
paczka 5szt - 10zł,albo do złożenia samemu. Pokazuje tylko niektóre. Ogólnie mam ich sporo z długim i krótkim rękawem rozmiar 86 oraz mniejsze 74 i 80
I przypominam o mięciutkim i ciepłym dresie dla dziewczynki MY KITTY r. 80 cena 15zł + przesyłka (Oliwce służył długi czas) Kolor fioletowy
Wszystkie rzeczy będą na allegro,gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam ;)
Ja w dalszym ciągu próbuję się pozbyć ciuszków. Mam nowe,wyraźniejsze zdjęcia. Jeśli chcecie piszcie Mail: susi4@o2.pl , prześlę na maila
Nie mam już gdzie trzymać tych ciuszków i oddam na prawdę za symboliczną kwotę lub wymienię na mleko HIPP 2, kaszki albo na pieluchy (Pampers 3 lub 4, DADA 3 lub 4). Większości z tych ciuchów moja młoda nawet nie zdążyła założyć.
Wszystkie ciuszki w idealnym stanie. Pytajcie proszę o rozmiary poszczególnych ciuszków bo przedział to od 62 do 92
Ceny od 1 zł do 10 zł za szt.
Na prawdę zależy mi na mega szybkim pozbyciu się tego wszystkiego bo zagraca mi to i tak małą kawalerkę ;/
Btw jestem z Wrocławia i na jego terenie mogę dowieść jak coś
Zielona FIRST IMPRESSIONS (wymiary : dł 30cm, dł.rękawa 28cm,szerokość 33cm)
Pomarańczowa DER BAR (wymiary : dł. 33cm , dł. rękawa 28cm, szerokość 33cm ) wyjątkowo ciepła
Komplet z polaru LITTLE LINDSEY 18mth ,aczkolwiek bluza jest mała jak na sugerowany wiek.
I drugi komplet coś a la Polar ,ale bardzo fajny i w miarę ciepły ,rozmiar 86 (wymiary bluza : dł. 37cm, dł. rękawa 32cm, szerokość 29cm - spodnie wymiary : szerokość w pasie 24cm,długość 42cm ,aczkolwiek w pasie się rozciągają)
Sprzedam kozaczki next ,dzis przyszly kupilam malej ale sa na styk ,takie do wozka ,ale sa ze skorki zamszowej wiec jezeli dziecko zacznie chodzic ,moze w nich spokojnie smigac po sniegu . Uk 3
Cytrynko cieszę się,że Ci się podoba A bluzy wyżej to właśnie (wymieniam kolejno od góry) Zielona - 6-9 mth (r.74) Pomarańczowa - r.74 (7-9mth)
Mam jeszcze różową mięciutką z kapturem (r. 80) , i różową jasną bluzę GEORGE z kapturem (r. 6-9mth ) pisze,że do 10kg Dlatego napisałam wymiary,bo czasami nie ma co się sugerować rozmiarami,bo pisze 74 a dziecko nosi do ponad roku,albo dłużej. Mimo wszystko lepiej jest kupić ciut za dużą niż za małą :)
Kombinezon + czapka + chustka STAN JAK NOWE! Rozmiar 0-3 mies.
Kombinezon marki MOTHERCARE. Odpinane na guziczki rękawiczki i stopki. Mięciutka podszewka, w tym specjalnie z bawełny podszewka w kapturze dla większego komfortu dziecka. Rozpinany na ekspres - wygoda i szybkośc ubierania. Kolor błękitny. Użyty kilka razy. Stan idealny. Długość od szyjki do kroku 35 cm, długość całkowita (bez stopek)
Do kompletu pasująca czapeczka - mięciutka, cieplutka, założona dosłownie kilka razy. Stan idealny
Chustka na szyjkę firmy PINOKIO, bardzo miękka, zapinana na rzep. Stan idealny.
Znana rodzicom świetna jakość marek MOTHERCARE i PINOKIO!
POLECAM!
W naszym domu nie pali się papierosów. Ubranka świeże, wyprane w dziecięcym proszku.
_______ na Piotrusia już za małe... POLECAM - stan idealny! AUKCJA TUTAJ poza allegro sprzedam w ramach znajomości 28dniowej za 55 zł razem z przesyłką. piszcie na karolkol@gmail.com