Hej mam do sprzedania śpiworek do wózka dla dziecka od 0 do 4 miesięcy używany parę razy nie zniszczony o wymiarach 73/36cm.Cena 40 zł + przesyłka 9 zł
Też szukałam używanej ale były niewiele tańsze więc jak tu się trafiła promocja to wolałam dołożyć parę złotych i mieć nową. Używaną mam taką z pałąkami bo nowa to większy wydatek.
Sprzedałabym książkę "Bobas lubi wybór. Książka kucharska", bo w ogóle z niej nie korzystam, używana sporadycznie, stan super. W razie zainteresowania proszę o pw.
Dziewczyny sprzedam matę edukacyjną Tiny Love - Mala Ksiezniczka. Mata jest z serii interkatywnej, kwiatek na baterie gra i mruga i mozna wlaczyc muzyczke aby grala non stop lub zeby byla uruchamiana za pomoca dotyku, pociagniecia za biedronke lub kopniecia.
Mate kupilam nowa za 220 zl i sprzedaje w stanie idealnym. Wymiary to 106 na 114 cm.
Jest idealna dla dziewczynki od 2 miesiaca. Proponuję koszt 140 zl. :) mozna negocjowac:). Oto fotka. Dla zainteresowanych dysponuję innymi zdjęciami. Uwaga- wystawilam mate na allegro. [URL=http://imageshack.com/i/0hkxcoj][/URL]Uploaded with [URL=http://imageshack.com]ImageShack.com[/URL]
Mk, Jamam spiworek do wozka spacerowego. Od 0 do 6 miesiecy. Jest to spiworek coocon/ kokon czyli taki zakladany opatulajacy. Czarny a wewnatrz ma wklad polarowy w kolorze bezowym. Spiworek pasuje tez do fotelikow samochodowych podroznych, ma specjalne wejscie na pasy. Spiworek kupilam nowy za 80 zl. Moge ci sprzedac za 40 zl plus koszt wysylki. Jak chcesz to zdjecia zrobie tylko teraz Kaja spi w pokoju u siebie, gdzie trzymam ten spiworek
Sprzedam buciki-kozaczki jesienno-zimowe (nie sa ocieplane),rozmiar 22. Niestety okazaly się za male na moja corcie :(. cena 40zl+przesylka (kosztują w tesco 79zl-cena z metki) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Sprzedam kurtke zimowa Next,rozmia 86(12-18m)-20zl Uploaded with ImageShack.us
Hej kochane, kupię bluzeczki dla mojej 2-latki, z dlugim i krótkim rękawkiem, mogą być też tuniczki. Ciężko ogarnąć tyle stron kto co ma i co poleca więc proszę was o pomoc. Rozmiar 98 i 104 Dziękuję wam!
Sprzedaję zestaw 11 (+ 1 nowa jasnoróżowa sukienka Cool Club gratis) bardzo efektownych ubranek dla niemowlaka (dziewczynki) po mojej córeczce. Stan: idealny. Ubranka użyte były 1 raz na ok. 1 h, więc w zasadzie są nowe.
Ubranka oprócz białej sukienki, spodenek, body i różowej sukienki są firmy Mothercare, spodenki Kaphal Newbie, body Zara Mini (super wyglądają, są w drobniutką kratkę, w stylu retro), rózowa sukienka Cool Club. Wykonane są z wysokojakościowej bawełny, miękkie i miłe (również spodenki).
Bluzy i rampersy (z czapeczką do kompletu) są cieplutkie, idealne na jesień/zimę lub wiosnę. Rzeczywisty rozmiar ubranek oceniam na 62 - 74 cm
Cena sklepowa każdej z tych rzeczy to ok. 50 zł i więcej.
Ubranka są naprawdę ładne (lepiej wyglądają na żywo niż na zdjęciach), a dziecko wygląda w nich uroczo.
ZAPRASZAM OPASKI Z KOTKIEM-NOWE KOLORY: bordowa, czerwona, żółta, różowa, fioletowa, jasnoróżowa. Jest to prawdopodobnie ostatnia już dostawa tych opasek-producent przestał je niestety produkować, także zapraszam do kupna już teraz :] GOLFY KOMINY grube zakładane przez głowę kolory: szaro-czarne, zielono-granatowe, czerwono-granatowe, różowo-granatowe, tylko 8 sztuk. Dla moich bąbli również zatrzymałam 2 takie golfy, są extra :]
Witam Sprzedam żel Pre- Seed ważny jest do stycznia 2014 roku , więc jeszcze może komuś posłużyć w listopadzie i grudniu, zużyłam tylko jedną strzykawkę więc zostało go jeszcze na osiem razy. Płaciłam za niego 120zł, sprzedam za połowę :) :) :) niestety mnie się nie przyda bo jedynie mnie czekają próby inseminacji :( podaję maila do korespondencji: magdalena145@interia.eu
Kurtka zimowa NEXT 12-18 miesięcy . Polecam!! 25,00 zł Smijzerka z dżinsu NEXT (3635597291) 15,00 zł Sztruksowa sukienka na ramiączkach rozm 86cm 10,00 zł Sukienka na szelkach z wełny rozm.86-92 10,00 zł Czapka na zime 15,00 zł Zestaw 4 sztuk spodni dla dziewczynki 86cm 30,00 zł Sukienka ze sztruksu NEXT 15,00 zł Zestaw 4 sztuk body dla dziewczynki 28zl
Moze ktoras ma ciuszki z h&m z tygryskiem w rozmiarze 80 ,poprosze na pw ,wiadomosc wraz z cena i zdjeciem ,chetnie odkupie :) Oprocz letnich krotkie spodenki i koszulki odpadaja . Interesuja mnie body ,spodnie ,bluzki itp :)
cytrynko podobną karuzele mam po siostrze, poszukuję natomiast taką z fajnymi melodiami, najlepiej jakieś odgłosy natury, oglądałam też takie z projektorem, które mogą służyć jako lampka nocna, no coś w tym stylu ;)
Sprzedam ubranka dla dziewczynki w wieku 0-6 m-cy i 6-12 (śpiworki,kombinezony,bluzeczki,spodenki,rajstopki,skarpetki,kurteczke ,sweterki,bluza itp.) Fotki na maila:)
Mam do sprzedania kołyskę Coneco Simplicity Stan praktycznie idealny, mało używana , bo nasza córcia przez okropne kolki i tak spała z nami. Dodaję materacyk lateksowy.
Poszukuję chętnych głównie z Wrocławia bądź okolic tak żebym mogła ją dowieźć lub ustalić miejsce odbioru osobistego.
Potrzebuję fartucha medycznego, kosmetycznego lub białego fryzjerskiego. Może któraś ma coś takiego na zbyciu i tanio sprzeda? Rozmiar 36...38 z braku laku też mogłoby być :)