Sprzedam pas poporodowy BabyOno Rozmiar L obwód brzucha 101-110cm Nowy, nieużywany Kupiłam go wczoraj, przymierzyłam w domu... okazało się, że dla mnie za duży do sklepu nie zwrócę , bo to 60km wiec wiecej na benzynę wydam Kupiłam go za 56,80 Sprzedam za 55 zł i przesyłka gratis
Dziewczyny, znowu wracam z koniecznością szybkich zakupów :) tym razem potrzebuję sweterka lub zapinanej bluzy, lub i to i to :) Rozmiar 62, w dziewczyńskich kolorkach :) Macie? mail: bsmail@op.pl
Monteniu, a nie masz jeszcze dodatkowo bluzy? przydałoby mi się i to i to :) jak masz sukieneczkę polarkową lub fajnego welurkowego śpiocha to też wrzuć :)
Dziewczyny odkąd Dominik chodzi nie da rady już go nosić w mei taiu bo jest protest z jego strony. No więc sprzedam naszego mei taia od PATHI w bardzo dobrym stanie wręcz idealnym. Robiony na dziecko 6 miesięczne spokojnie nada się też dla dwulatka. Rozmiar pasów uniwersalny. Koszt to 100 zł w tym już policzona przesyłka.
Mam do odsprzedania, nowy, nie używany system SNS MEDELA. Jest oryginalnie zapakowany. Cena o 30% niższa niż standardowa - 90zł (wraz z przesyłką kurierem). Jeśli któraś z mam jest zainteresowana to proszę o wiadomość.
Użyty parę razy rożek z miękkiego materiału, przyjemnego dla skóry dzidziusia. Śliczne kolory.
Nie posiada wkładki usztywniającej.
10 zł + kw
Sprzedam pieluszkę do szerokiego pieluchawania używana przez niecałe 2 mc.
Świetne rozwiązanie dla osób, które muszą szeroko pieluchować swoje pociechy.
WERSJA WZMOCNIONA PIKOWANIEM, zapinana na 4 RZEPY, rozmiar 20x36 (+/- 1 cm), posiada 10 warstw flaneli, dla dzieci powyżej 3 miesiąca życia.
Pieluszka flanelowa z rzepami, to ułatwiająca życie alternatywa dla standardowo używanych pieluszek tetrowych.
Co zyskujesz?
* możliwość regulacji obwodu, rzep jest długi, więc możesz go przyciąć tak, żeby dopasował się do Twojego dziecka * odpowiednie usztywnienie, kilkuwarstwowa struktura pieluszki, zaprojektowana tak, aby więcej materiału było w środkowej jej części, a mniej na końcach, dzięki temu nie tworzy się niepotrzebne zgrubienie pod pleckami i na brzuszku, a pieluszka jest wystarczająco sztywna między kolankami * rozstawione na "żabkę" nóżki czyli tzw. odwiedzenie nóżek * utrzymanie pieluszki w jednym miejscu, po zapięciu na rzepy pieluszka nie przesuwa się * estetyczny wygląd * wygodę i komfort noszenia, nic się nie przesuwa, nie uwiera, nie przekręca i nie spada * delikatną, przyjemną i milutką w dotyku flanelkę, nie podrażnia i nie obciera * swobodę wyboru (założyć można na ubranko i pod ubranko, decyzja należy do Ciebie) * dziecko wygląda ładnie i jest mu wygodnie, nie ma pozawijanych, uwierających, przesuwających się elementów, żadnych sznurków do wiązania, tasiemek itp.
Poszukuję kombinezonu zimowego w rozmiarze 116 lub małe 122. Może być jednoczęściowy lub składający się z kurtki i spodni. Kolor - obojętny, ważne żeby był ciepły, bo kupuję z przeznaczeniem na sanki itd.
Mam do sprzedania interaktywnego słonia Smiki kupionego w Smyku. Działa poprawnie,śpiewa,gra,zadaje pytania. Gdyby ktoś był zainteresowany to na mojej aukcji jest. Dla użytkowniczek 28dni przewidziana zniżka
Mam także do sprzedania kurtko-kożuch. Bardzo ciepły,zamsz,skóra. Kupiony w Stanach, marka ROUTE 66 . Prany w pralni . Czysty,niezniszczony. Cena przy zakupie 300zł. Jakościowo jest po prostu genialny. Gdyby nie to,że rękawy są za krótkie i w ogóle na mnie jest przykrótki to bym go nigdy nie sprzedawała.Gdyby ktoś był zainteresowany mogę podać wymiary i czekam na propozycję cenową. Koszt wysyłki pokrywam w całości
Także oferuję ubranka dla dziewczynki. Jak wyżej,gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na szept. Podam wymiary i ceny. Przy zakupie powyżej 60zł pokrywam koszt wysyłki
Posiadam dużo więcej spodni,bluzek,bluz,spódniczek,sukienek,bezrękawników,kombinezonów,bodziaków,śpiochów,kompletów,czapek , nie jestem w stanie wszystkiego pokazać. Rozmiary najróżniejsze.
A ja szukam kurtki, takiej długiej za pupę super ciepłej, dla dziewczynki 80-86, z kapturem. Do tego kombinezon jakiś jednoczęściowy, taki na śnieg, żeby był :) może ma ktoś obie rzeczy na raz do sprzedania, to już by było super :>
Dziewczyny mam do sprzedania ciepłe polarowe ubranko do chrztu, które pasuje zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki. ubranko składa się z sweterka, polarowej "kurteczki", polarowych spodni oraz czapeczki. Rozmiar z metki 62 przy czym nie jest to małe 62. Ubranko Filip miał ubrane tylko raz na chrzest, cena jaką dałam za zestaw to 120 zł, a sprzedam go za 60 zł plus koszty wysyłki.Dodatkowo do zestawu dodaję białe buciki atłasowe. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt Polecam:)
Moja koleżanka ma do odsprzedania (w związku z przeprowadzką): Pralkę klasa A++, ładowana od przodu, wsad 6 kg, prawie nowa, ma jeszcze 5 lat gwarancji - 600 zł (kupiona nowa za 1200 zł) Łóżko dziecięce piętrowe (na dwoje dzieci), wymiary pow. spania 185x80, w kolorze miodowym, nie bardzo wysokie (mówiła, że spokojnie podawała syrop dziecku na piętrze), z szufladami na dole, materace w bardzo dobrym stanie - 600 zł (kupione nowe za ok. 1300 zł) oraz kuchenkę gazowo-elektryczną (piekarnik na prąd) - starszy model, więc jeszcze dokładnie nie oszacowała wartości. Rzeczy są w Piastowie pod Warszawą. Gdyby ktoś był zainteresowany, popytam o więcej szczegółów.
Może któraś z Was potrzebuje: - kombinezonu zimowego unisex w rozmiarze 62 (nowy, Cool Club) --> link - kombinezonu zimowego dla chłopca w rozmiarze 74 (kupiłam używany, ale okazał się trochę za mały, Coccodrillo) --> link - ubranka do chrztu dla chłopca w rozmiarze 68 (nowe, nieużywane bo okazało się za duże, firma Szafa Krasnali) --> link - ubranka do chrztu dla chłopca w rozmiarze 62 (użyte tylko raz) + buciki zamszowe --> link
Osoby z Wrocławia zapraszam do obejrzenia. Jeśli ktoś spoza Wrocławia byłby zainteresowany to jest możliwość wysyłki.
Bransoletki-nowe. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o szept. Wg mnie wyjątkowo urokliwe Będą jeszcze w kolorach: pomarańczowo-żółto-czarne, zielono-żółto-czarne, szaro-biało-czarne, brązowo-przezroczyste. Nie robiłam hurtowo bo na moją chudą łapkę(15 cm) potrzebne są malutkie więc ewentualnie muszę znać wymiar jaka miałaby być długa.
Sprzedam ubranka dla dziewczynki: m.in. - 2 sukienki sztruksowe dla dziewczynki w wieku 0-3 m-ce,po 8zl/szt. -płaszczyk Next 3-6 m-cy 28zl(zieolny) -2 kombinezony 3-6 m-cy(niebieski i rozowy)-po 15zl/szt. -kurtke zimowa 9-12 m-cy-15zl -czapke 6-12 m-cy 6zl -spiworkie do spania 0-6 m-cy -bluzy polar 2-3 lata Fotki najlepiej na maila.
Sprzedaje po moich bliźniakach puzzle drewniane od 18 miesiąca w super stanie, kilka sztuk oraz jedne tekturowe, sporo spodni dresowych na 104 oraz kalesonek na 98-104 lub spodni bawełnianych (mogą służyć jako dół od piżamy lub do domku) bluzeczki na 98-104 z długim dla chłopców no i inne dla dużych i małych chłopców i dziewczynek, dziś późnym wieczorem postaram się dodać jeszcze kilka ubranek dla małej dziewczynki, moje aukcje Cream_Label_Baby
Pierwsza noc zakupów w OsaHandmade Sklep Jak skorzystać z promocji? Wystarczy, że w nocy z 30 listopada na 1 grudnia, w godzinach 21.00-8.00 złożysz zamówienie w sklepie OsaHandmade, po zalogowaniu sie w sklepie, kwota do zapłaty zostanie obniżona o 20%! Dodatkowo, jeżeli kwota do zapłaty po naliczeniu rabatu przekroczy 59zł koszt wysyłki pokrywa sklep! Pamiętajcie, że w przypadku wyboru przedpłaty zamówienie należy opłacić w ciągu 7 dni, w przeciwnym wypadku rabat zostanie anulowany. Mozliwy odbior osobisty po przedplacie na konto bankowe.Promocja nie łączy się z innymi zniżkami. Jeżeli, przy zamówieniu łączonym, wartość pojedynczego zamówienia po naliczeniu zniżki nie przekroczy 59zł koszt wysyłki zostanie doliczony niezależnie od łącznej wartości zamówień.
KUPIĘ książkę BOBAS LUBI WYBÓR. W dobrej cenie :) Przypominam tez MOJE AUKCJE - ubranka po moich dzieciakach i nie tylko. Teraz także zestaw LAKIERÓW DO PAZNOKCI - okazja, bo robię sobie miejsce na nowe :)
Mam do sprzedania interaktywnego słonika Smiki kupionego w sklepie Smyk. I trochę o zabawce
Zabawka jest używana,aczkolwiek nie jest zniszczona. Jej stan określam na bardzo dobry. ZABAWKA DZIAŁA SPRAWNIE. Z tyłu lekko widoczne zabrudzenie Słonik posiada : Szeleszczące ucho,które przykuwa uwagę małego dziecka Grające ucho,które po naciśnięciu wydaje melodie Na środku brzucha znak zapytania (słoń zadaje pytania na temat kolorów oraz kształtów) Na każdej łapce kolory+kształty ,które po naciśnięciu mówią o danym kolorze i kształcie Trąba,która po naciśnięciu końcówki wydaje dzwięki Dwa poziomy głośności Dwa rodzaje różnych melodii (po zmianie)
Do zabawki potrzebne są trzy baterie 1,5 V (AA)
Cena 25zł + wysyłka (do zakupu dołączam gratis dwa bodziaki NOWE r. 86)
Dziewczyny mam do sprzedania małe cudeńko na prezent :)) Buciki z grzechotkami, oryginalne, francuskie Doudou, nowiutkie, ani razu nie używane, w fajnym pudełeczku. Cena 30 zł z przesyłką. Zerknijcie na Allegro, opłaca się ;)