Dziewczyny, jako że mam zamiar zamykać działalność wyprzedaję ubranka z moich aukcji praktycznie większość na allegro już teraz do kupienia od 9,99zł Cream_Label_Baby Paczka dla chłopca r.74-80-86 16 ubranek plus gratis licytacja od 49,99 zł (wychodzi od 3,12 zł za jedno ubranko, z przesyłką 4 zł) Paczka dla chłopca r. 92-98 licytacja od 69,99, konkretne, spodnie, bluzy kurtki, sweterki
Mam do sprzedania kozaki damskie. Stan bardzo dobry.Bardzo ciepłe,obcas dość wysoki. Noszone kilka razy. Cena 50zł (za przesyłkę płacę ja) Kupione w dawnych halach w Warszawie KDT . Cena przy zakupie 250zł Możliwość negocjacji ceny. Po więcej informacji proszę pisać Szeptem ,lub na meila (luckymaus@o2.pl) ,gdyż nie mam opłaconego konta.
Także do sprzedania mam sukienkę w kolorze łososiowym (noszona raz) rozmiar 38 (wymiary podaję na meila,lub szeptem) 20zł + przesyłka
Sprzedam CHUSTĘ TKANĄ BAMBUSOWĄ LENNYLAMB TIKANGA M. Kilka razy użyta - jak nowa! nowa kosztuje 237 zł TUTAJ OPIS . Ja sprzedam za 160 już z wysyłką. POLECAM! kontakt: sklep@juniorkowo.pl bo tutaj nie zaglądam codziennie
Biustonosz do karmienia ALLES MAMA DREAM. Super! Mięciutki, ładny, wygodny. Ja już nie uzywam - mój biust wraca do mniejszego formatu ;) POLECAM! STAN NIEMAL JAK NOWY TUTAJ AUKCJA
Treść doklejona: 09.12.13 17:31 Polecam książkę PIĘĆ POZIOMÓW PRZYWIĄZANIA - okazyjnie sprzedam. Stan idealny - może być na prezent:) TUTAJ AUKCJA
Hej dziewczyny będę sprzedawać moje wyroby jak któraś chętna:) Mam do sprzedania opaski ręcznie robione w stylu tej dodanej na zdjęciu.Bawełna+atłas.Zarówno kolorystyka jak i wielkość zdobienia dopasowana do wymogów klienta.Cena opaski w zależności od zdobień.Opaska widniejąca na zdjęciu przy ewentualnej zmianie koloru dostępna w cenie 18zł+6 zł przesyłka.Wszelkie pytania i zamówienia proszę kierować na e-mail dominisiakt@wp.pl.Opaska zostaje wykonywana w momencie gdy na koncie bankowym widnieje zaksięgowana wpłata.
rozmiar z metki 104. córcia nosiła ją w rozmiarówce 98-110 KURTECZKA w stanie bdb. JAK NA ZDJĘCIU
Różowa w kolorowe serduszka. W bdb stanie, bez uszkodzeń i plam. Z przodu i z tyłu małe odblaskowe elementy świetnie widoczne w światłach samochodowych po zmierzchu - zwiększaja bezpieczeństwo. Kurteczka na podszewce polarkowej - cieplutka, przyjemna w noszeniu. Zapinana na ekspres i napki. Kaptur odpinany na napki (dobrze działają - nie odpina się sam) Dwie kieszonki. Kurtka kosztowała w sklepie 149 zł!
Eliz,w Rossmannie są Avent Philips, dwa smoki za nie całe 30zł. Kiedyś kupiłam,ale już dwa się zgubiły. Silikonowe i na prawdę fajne. W promocji są za nie całe 25 zł
Mam do sprzedania następujące rzeczy dla dziewczynki
Śpiochy,pajace (r. 62/68/74/80/86) Body z krótkim i długim rękawem (r. 62/68/74/80/86) Bluzeczki z krótkim i długim rękawem (r. 62/68/74/80/86/92+) Leginsy (r. 68/74/80/86) Spodnie , jeans, materiał (r. 74/80/86) Spodenki niemowlęce ze stopkami (68/74) Swetry,kamizelki (r. 74/80/86) Bluzy (r.74/80/86) Kurtki (r.74) Spódniczki i sukienki (r. 68/74/80/86/92/3lata+,4 lata + ) Czapki
Marki : 5-10-15, Carter's , Baby Gap , East place, C&A , Adams, D&D , Cherokee , Early Days , George, Girl2Girl , Gymboree, KappAhl , Mothercare ,Next , i inne.
Oprócz tego akcesoria : dwie wanienki , wózek głęboki , prześcieradełka , przewijak .