Doti kuszą mnie te 4 bodziaki Mothercare, są cudne! nie wiem jeszcze po co mi ale rezerwuję! pieniądze mogę Ci przelać, a jak się spotkamy to mi przekażesz ;)
1.czarne tuniki pierwsza z kokardką rozm.XL ,używana ,stan dobry,10 zł tunika z dziurami na rękawach rozmiar L/XL cena 10 zł tunika z żabotem stan idealny cena 10 zł rozmiar L
1.czarne tuniki pierwsza z kokardką rozm.XL ,używana ,stan dobry,10 zł tunika z dziurami na rękawach rozmiar L/XL cena 10 zł tunika z żabotem stan idealny cena 10 zł rozmiar L
2.Biała bluza PUMA M/L,stan oceniam na idealny ,założona 2-3 razy cena 40 zł 3.brązowa bluza firmu UPS M/L,ubrana raz,stan idealny cena 30 zł
-bluzka celista rozm.M/L cena 5 zł -bluzka baskinka atmosphere cena 10 zł rozmiar 38 -tunika kol.morski L/XL stan idealny cena 15zł
5.-koszulki polo z LONSDALE rozmiar UK 8 ,czarna,bez metek stan idealny cena 30 zł
6.-pomarańczowa bluzka z kokarda na plecacg rozm.L/XL stan idealny cena 20 zł
Dziewczyny,czy któraś z Was jest z Warszawy bądz okolic i ma na sprzedaż nie drogo elektroniczną nianię? Nie musi być jakaś ekstra,ważne ,by działała. Potrzebna mi w sumie na jeden dzień.
Dziewczyny poszukuję używanego wózka gondolka+ spacerówka. Mieszkam na wsi więc potrzebuję modelu z wygodnymi kołami. Jeśli macie do sprzedaży proszę o info. Pozdr.
sprzedam nosidełko ergonomiczne manduca w stanie bdb, wraz z wkładką dla niemowlaka, nadaje się dla maleńkich jak i tych większych dzieciaczków. zainteresowanych na prv . :) polecam
Hehe ale się uśmiałam z tych pisiorków aż prawie Natalkę obudziłam:-) Ja mam "pisiorek" :-) z Kubusiem właśnie a drugi hello kitty w ogóle nie używany z c&a taki do pół roku.