Treść doklejona: 05.01.14 19:27 sprzedam użyty może 5 razy BRIGHT STARTS LEŻACZEK ŻABKA DO 18 KG , odcięta małpka ze względu na to ,że uderzała niunie w główkę, sprzedaję,gdyż moje dziecię podnosiło się w nim i parzyło ją w tyłeczek
Kupię spodnie dla dziewczynki, rozmiar 80/86, ważne żeby miały jak najwęższy krój, najlepiej rurki dla szczuplaka (bo w szerokich niezbyt mój kurczak wygląda).
Dziewczyny, moje dzieci wyrosły już pewnych bajek wiec będę je sprzedawać, mam chyba całą kolekcję Bolka i Lolka od takiej 10-plytowej kolekcji z gazetki, po chyba z 10 plyt na vcd oraz dwa pełnometrażowe filmy (Wielka podroż i na Dzikim zachodzie), sprzedaje także Reksia na dvd 4 płyty, Krecika tez cala kolekcja 10 plyt z gazety, Wilk i Zając tez kolekcja z gazet 4 płytki oraz Noddy 5 płyt dvd i Zaczarowany Ołówek 2 płyty vcd, jeśli ktoś zainteresowany to piszcie, w najbliższym czasie będę wystawiać na allegro, więc podam linka,ale jak ktos chce kupic wczesniej czy poza allegro to piszcie tutaj
Mam do sprzedania: - chustę tkaną Natibaby, kolor Savanna, używana, stan idealny 120zł - leżaczek-bujaczek Bright Stars ślimaczek 100zł - kombinezon dla noworodka-dziewczynki George, średnio- ciepły, raczej na wczesną wiosnę niż zimę- 30zł - nosidło ergonomiczne Womar Eco 1, mało używane, 130zł
Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o info szeptem, albo priv z podaniem adresu mailowego, na który mogę odpisać- podam więcej szczegółów/wyślę zdjęcia.
Mam do sprzedania wozek Tako Laret po jednym dziecku 3w1 gondola,spacerowka,nosidelko. 900 zł http://allegro.pl/tako-laret-3w1-imitacja-lnu-super-stan-plus-gratis-i3865626407.html
Skienke Wojcik roz 68 kolekcja 2013 "Dajesz mi usmiech" plus chusteczka na glowke. Stan idealny.Cena 40 zł
Kombinezon dla dziewczynki MM Dadak kolekcja "Kocie oczko" roz 62, kupiony za okolo 180 zł sprzedam z 50 stan idealny
Kurtka Pretty Girl 30 zł roz 36
Kurtka Top Secret 30 zł roz 34 raz ubrana
Sukienke Orsay (zamek na plecach) roz. 34 cena 20 zł raz ubrana
Bluzeczka Tally Weijl 10 zł roz 34 rowniez nie chodzona
Dziewczyny, zapraszam na aukcje z rękodziełem mojego szwagra. Dopiero zaczyna wystawianie na Allegro, dlatego prac jest kilka, ale ma ich sporo, więc systematycznie będą pojawiały się nowe rzeczy. Na FACEBOOKU też można pooglądać.
A u nas postanowiłam wielkie wietrzenie szafy! Przy naszej mlodej trójeczce, wyrośnięte ubranka zaczynają piętrzyć się do sufitu Żal wyrzucać, więc ogłaszamy WYPRZEDAŻ! Na tę chwilę mamy głównie ubranka rozm. 98-110 po córeczkach ( Sukienki, spódnice, spodnie, bluzeczki.), ale tez niemowlęce po mlodym. Wyprzedamy chętnie po pare zł/szt, bo żal wyrzucać ubrań w tak dobrym stanie. Chętnych prosimy o kontakt karolkol@gmail.com. Piszcze, co Wam potrzebne, bedziemy cykać fotki i pokazywać. Ceny naprawdę mini mini
Mam do sprzedania za 30zl + wysyłka całe 2 reklamówki ciuszków dla dziewczynki w rozmiarze od 86 do 3 lat. Spodnie,sweterki, krótkie spodenki, masa rzeczy. Może kogoś zainteresuje. Zależy mi na czasie.
Osoby które są zainteresowane zamówieniem projektu kartki na każdą okazję urodziny,imieniny,święta,walentynki,dzień babci i dziadka. Proszę o kontakt PW lub aguuusia_88@wp.pl Cena projektu 10 zł :) , dostarczane na e-mail :) , można później wydrukować :-)
mam do sprzeddania chusty: 1. Gekony macchia, stan bdb, cudna, mięciutka, idealna dla maluszka, dł 490cm 280+pp2. 2.Girasol Sierra, jestem drugą właścicielką, stan idealny, mięciutka od samego początku, dł 494cm, metka nie jest na środku!cena 300pln z przesyłem już 3. Słynna Grecja czerwona, niestety ma kilka wyciągniętych nitek zwłaszcza na jednym ogonie, nie wiem czy były bo na tamten czas nie zwróciłam uwagi, a potem dłuuugo nie nosiłam, miękka jak kaczuszka, nośna, ukochana moja, od niej wszystko się zaczęło dł 520 cmcena 150 z przesyłem 4. Kółkowa Vombati Pachnący Bez, lniana, stan bdb, jestem drugą właścicielką, bardzo dobrze nosi, cena 120
Mam do sprzedania troszkę kosmetyków z firmy La Roche -Posay oraz hiszpańskiej firmy profesjonalnej Sesderma. chętnym wyślę na maila plik z cenami. powoli sprzątam z gratów pokój dla maluszka i zależy mi, żeby pozbyć się tych kilku kartonów, dlatego sprzedaję naprawdę tanio ;-)
Dziewczynki, ponieważ mój teściu kończy dzialalność sklepiku internetowego z ubrankami dla dzieci www.ubrankaszkrabik.pl wyprzedaje ubranka. W związku z tym mam pomysł, żebyście sobie zajrzały na tę stronkę i zobaczyły co w niej jest umieszczone i jesli interesują was jakies ubranka to zaproponowały swoją cenę ;) Przy kliku sztukach pewnie nie będzie problemu z dogadaniem się co do ceny :) Zapraszam i pewnie stronka za klika dni przestanie być aktywna i wtedy już hurtowo sprzedamy wszystkie ubranka. Nie wszystkei są umieszczone na stronce ale jest ich tam sporo.
Mam do sprzedania trzy kartony ubranek dla dziewczynki, rozmiary od 0-18M . Robiłam małe porządki i mam kilka bluz używanych dosłownie po dwa,trzy razy,leginsy,spodnie cieplejsze(rozmiar 12/18M) i kapcie (rozmiar 21 i 23 )
Karko nie wiem jak się szepta ale ja była bym zainteresowana ubrankami po Twoich córeczkach interesuje mnie wszystko sukienki , spódniczki, bluzki, leginsy itp moze pare fotek mi wyślesz ma meila z kazdego rodzaju po dwie szt i na jaką kwotę mam się przygotować ? mój e-mail: myszasia@wp.pl
Teshia - oczywiście jeszcze aktualna. Większość można zobaczyć na stronce www.ubrankaszkrabik.pl ale zamawiać proszę tutaj na priv :) ale sklep wygaśnie możliwe, że już dziś bo już za ten miesiąc nei jest opłacony. Jak wygaśnie to postaram się robić zdjęcia ubranek i umieszczać gdzieś, żeby jeszcze możńa było pooglądać ale najłatwiej jeszcze teraz właśnie na tej stronce bo są pełne opisy ubranek :)
Chętnie odkupię: butlę calmy tę większą 250ml -pojemniczek do przechowywania smoczkow- taki co sie da wyparzyć -ciepłe getry, lub dluuugie skarpety, cieple (chustowanie) na 3-6 msc -czapke ortalion na 3-6( do chusty) na deszcz, snieg -czapke kominiarkę -ładne opaski dla dziewczynki :) -fartuszek, sliniaczek do BLW ( chetnie ikea). -ksiazke kucharską BLW