Mam do sprzedania spodnie na szelkach zimowe (narciarsie) w rozm 86,kolor granatowy.Są corci lecz uwazam ze kolorek jaknajbardziej uniseks.Sprzedam za grosze.
Dziewczyny sprzedam płaszczyk Pull&Bear rozm. M. Z podszewką, delikatnie ocieplony, na lżejszą zimę. Fajny fason, delikatnie rozszerzony na dole. Używany, widoczne ślady noszenia ale długo jeszcze posłuży :) Żadnych dziur i tym podobnych historii :) Warto wrzucić do pralni bo przeleżał trochę w szafie. Cena 35 zł + przesyłka.
Dziewczyny mam jeszcze do sprzedania ciepły dwuczęściowy kombinezon na duze 68 firmy cocodrillo, kolor jest kremowo żółty wiec pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki, cena jaką dalismy to 129 zł, ubrany 3 razy, sprzedam za 55 zł zachęcam! ewentualnie mozliwa negocjacja ceny:)
Montenia już jestem i pisze :) kurtka szara w kratkę długość 1. Rozpiętość między ramionami 40 cm 2. w pasie 48 dlugoscc 3. od ramjenia w dół 65 a 4. długość rękawa 63, analogicznie dla bezowej kurtki pierwszy wymiar to 41 drugi 50 trzeci 68 i czwarty 61, dla płaszcza tak samo pierwszy 40 drugi 52 trzeci 93 i czwarty 63 wszystkie mierzone jak były zapiete , jak cos jeszcze innego mierzyć to pisz :)
Sprzedam zestaw ubranek po mojej coreczce 70 sztuk za 150 zł. Ubranka warte ok 1400 zł wiec cena naprawde okazyjna Rozmiar od 0-9 miesiecy.Miedzy innymi Zara,Wojcik,Cool Club. Kombinezon,spodnie jeans Zara,sukienka Wojcik,body,spioszki,czapeczki,buciki w tym jedne do chrztu i wiele innych. Ubranka zakupione nowe i noszone tylko przez moja coreczke. http://allegro.pl/corcia-70-szt-firmowki-0-9-zara-wojcik-cool-club-i3905031711.html
Sprzedam rowniez nowa nieuzywana posciel KLUPS ecru z gwiazdkami -baldachim -ochraniacz do lozeczka -poszewka na kołderke Brakuje poszewki na poduszke poniewaz wzielam do wozeczka ale spokojnie mozna zastapic inna w kremowym kolorku . Do tego dwa nowe przescieradla kremowe na gumce. Calosc za 50 zł Nowa kosztowala 160 zł.
Mam do odsprzedania jeszcze mnostwo ubranek po corci.Szukam chetnych mam. Jestem zasypana,nie mam gdzie tego trzymac.Body,spioszki ,dzinsiki ,bluzeczki ,sukienunie absolutnie wszystko. Rzeczy są w stanie bardzo dobrym i idealnym.Atrakcyjne ceny.:-)Od rozm 62 wzwyż.Chetnym mamom wyśle zdjecia ,mozna pooglądac ,moze cos wpadnie w oczko :-)
zostało mi jeszcze parę ciuszków dla maluszka 0-3 mc sprzedam za 12 zł + przesyłka
- body ecru, rozpinane po całości, roz. 56 - bluzeczka w paski, 0-3 mc, wygodne rozpinanie przy szyjce - welurkowe półśpiochy, błękitne, roz. 56, C&A - zielone spodenki dresowe, roz. 56 - miękkie spodenki jeansowe, Early Days, roz. 56
gratis niedrapki i czapeczka 5-10-15
Kombinezon dla chłopca lub dziewczynki Rozmiar z metki 6-9 mc, 74 cm. Kombinezon posiada dopięte rękawiczki i zakryte stópki. Cena 15 zł + przesyłka
rożek, może ze 3 razy użyty cena 10 zł + kw
3 bodziaki Marks & Spencer, rozmiar z metki 3-6 mc
bardzo dobre gatunkowo niezniszczone w bardzo dobrym stanie cena 13 zł + kw
komplet dla chłopca, bluza rozmiar z metki 3 mc (synek nosił do 6 mc). Spodnie czarne jeansowe, lekko ocieplane, roz 3-6 mc. Możliwość podwinięcia (jak na zdjęciu) dzięki czemu spodenki starczą na dłużej. cena 17 zł + kw
Dziewczyny,czy któraś z Was posiada łóżeczko turystyczne? Mam zamiar kupić Oliwce takie do 200zł, chociaż na allegro są fajne za 100 zł takie zwykłe. Chodzi mi o to ,na co zwracać uwagę , bo właściwie te "zwykłe" są takie same i mają ten sam opis,te ponad 200zł mają jakieś baldachimy i inne cuda. Mi wystarczy zwykłe.
Natalia,takie zwykłe drewniane mam. Chodzi mi o te turystyczne czy opłaca się czy lepiej jednak zostać przy tym drewnianym. Pokoju za dużego nie mam i Oliwka bardzo rzadko śpi w tym swoim łóżeczku. Turystyczne zawsze mogę złożyć i będzie więcej miejsca.