Jeżeli znacie kogoś, kto bierze niedługo ślub lub może same macie taką uroczystość - mam 2 kupony za 39 zł do wydania na stronie weselny.pl - to jest za 3 miesięczny abonament strony ślubnej. Przed ślubem razem z mężem zrobiliśmy u nich stronę, żeby goście wiedzieli co i jak - baaaardzo fajna sprawa. Jak któraś z Was chce ten kupon, to dajcie mi znać na priva - będzie zasada, kto pierwszy (a raczej dwie pierwsze), ten lepszy, żeby było fair.
Sprzedam głęboki wózek emmaljunga smart duo kombi. Stan bardzo dobry. Korzystaliśmy z niego pól roku. Kolor czarny. Najlepiej odbiór osobis(zachodniopomorskie- Kołobrzeg). 450zł.
Zapraszamy do zakupów w naszym sklepie NOWOCZESNYCH RODZICÓW www.juniorkowo.pl. Z okazji DNIA MATKI i DNIA DZIECKA rozdajemy prezenty - gratisowe książeczki dla maluchów i inne niespodzianki. Dodatkowo na każdy zakup 5% rabatu! PROMOCJA WAŻNA 25.05-1.06 - SPIESZCIE SIĘ! Aby otrzymać prezenty w zamówieniu należy wpisać hasło MAMA W ŁODZI JUNIORKOWO
Dziewczynki może któraś z Was chciałaby za koszty przesyłki plus jakieś drobiazgi typu kleiki bezmleczne, piłki albo książeczki stolik edukacyjny tego typu Moja sąsiadka chciałaby go sprzedać z moją pomocą a ja jej się chcę po kryjomu odwdzięczyć tzn udać że sprzedaję a dać jej po prostu kaskę za to bo sprzedawać nie mam czasu. A odwdzięczyć jej się chcę bo dostałam od niej całe mnóstwo rzeczy dla Jaśka. Stoliczek jest w bardzo dobrym stanie, ma chyba drobne rysy ale jeszcze obejrzę dokładnie i obfocę na życzenie. Ma zdejmowany blacik więc nadaje się dla dziecka od siedzącego do chodzącego. Mój Jaś dostał identyczny po swoim kuzynie i tylko dlatego ja go nie kupuję. Jak coś innego Wam zbywa to mówcie to się dogadamy :D.
Zapraszam! Mam do sprzedania ciuszki (chlopczyk, dziewczynka), buty z Bartka i Befado, zabawkowa barierka do wózka ;) Pozdrawiam http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21585.0
"Melania Sobczyk ma 3 lata jest chora na rzadką chorobę genetyczną, achondroplazję (karłowatość). Melania gdy dorośnie może mierzyć jedynie 124 cm. Pojawiła się przed nią szansa leczenia nowatorską metodą Ilizarowa, polega ona na mechanicznym wydłużaniu kości. Klinika w Niemczech zakwalifikowała Melanię do leczenia. W czerwcu może odbyć się pierwsza z czterech planowanych operacji. Dzięki długoletniej kuracji, dziewczynka ma szanse urosnąć o kolejne 24 cm. To bardzo dużo!!! Każdy dodatkowy centymetr to przepustka do samodzielnego i szczęśliwego życia. Możesz pomóc małej Melanii. Podaruj jej wzrost."
Wraz z koleżankami postanowiłyśmy zbombardować dzisiaj Allegro, zapraszamy do licytacji. Wspaniali Artyści, wspaniała biżuteria srebrna, kartki, inne ręcznie wykonane twory - naprawdę za grosze.. ostatnie aukcje pokończyły się tak niskimi cenami (w stosunku do wart. rynkowej), że warto - warto wziąć udział nie tylko dla realnej szansy zakupu po niższej cenie ale przede wszystkim by pomóc malutkiej.
Zapraszam do licytacji wisiorka mojego autorstwa(aukcja od 1 z, bez minimum): KLIK!
lub do licytacji na innej aukcji dla Melanii: KLIK!
A ja mam takie pytanie - czy macie moze do oddania rzeczy dla chłopca od rozmiaru 68? Głownie te na wierzch jak spodenki czy bluzeczki bluzki Jak coś proszę o priv
Teo, moja koleżanka szykuje się do invitro, możesz napisać mi, jaki to zastrzyk - ja bym napisała do niej, czy by nie potrzebowała? Nawet odkupić taniej?
-- Aniołek Antoś 18tc [*] Kochamy Cię :* (ur. 22.05.2014).
to ja zapraszam do siebie - powoli zaczynam wystawiać ubranka, mam sporo rzeczy z USA i Irlandii. Stopniowo będzie ich wiecej... Zapraszam na pozostałe aukcje
KILKA AUKCJI Z UBRANKAMI: POSIADAM DUUŻO UBRANEK - w razie zainteresowania, piszcie karolkol@gmail.com - nie mam czasu na wystawienie wszystkiego poza allegro możemy dogadać też cenę.