23 pary nowych bucików Clarks dla dziewczynki zdjęcia na stronie zabawki-zabawki.blogspot.com aukcje na allegro: ela_p_ powoli wszystko dodaję na aukcje
Hussy kup jej na sufit gwiazdki ktore swieca w ciemnosci naklejcie nad jej lozeczkiem moze to ja zacheci zeby spac samej :) nie masz pewnosci ze bedzie chciala spac w turystycznym... lepiej kasiore wydac na cos innego
Natalaa-Ja robię,ale projekty,które można sobie później wywołać. Jak co to tutaj kilka projektów wykonanych :) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.583332625073173.1073741829.549153068491129&type=3
Tak, tak juz kupione, potwierdzam :) Nie sądziłam,ze takie zainteresowanie będzie ;) Wszyskim dziękuję za odzew i przepraszam nie mogę odpisać na priv, poniewaznie przedłużam konta już od jakiegoś czasu. Mam jeszcze sporo ciuszków po Julci, jak cos wystawię to dam znać Paczuszkę wyślę jutro
Witam :) Jestem zainteresowana kupnem śpiochów i pajacyków dla dziewczynki w rozmiarze 74. Prosze o info (najlepiej fotki plus cennik) na maila misia06@wp.pl
ubranka dla dziewczynki po 3 zł sztuka :) kombinezony polarowe po 5 zł :) https://plus.google.com/photos/105254535723406671360/albums/5969580536635715985?banner=pwa
Stokosia one są na 74 więc na pewno będą ok. Moja Natalka ma teraz 76 cm około. Nosi rozmiar 74- 80. I na nią na pewno są dobre tylko że ona w śpiochach już nie chodzi:-) A tych ani razu nie założyła.
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 03.02.14 16:36</span> Ale jak chcesz to pózniej je zmierzę i wtedy będziemy rozmawiać:-)
Mam do sprzedania dla dziewczynki bluzy na 24 M , spodnie 18M + , bluzki z długim i krótkim rękawem na 24M + , buty dla chłopca r. 23 , kapcie dla dziewczynki rozmiar 23 , ciepłe kombinezony , kurtki, czapki zimowe i rękawiczki.
Niektóre spodnie i bluzy nowe tyle,że raz przymierzane ,ale okazały się za krótkie. Za nowe rzeczy 8 zł , reszta po 5 zł . Kombinezony i kurtki cena do ustalenia.
Mam do sprzedania sliczne koszulki zapinane kopertowo (bardzo wygodne dla maluszka).Rozm. 56 i 62.Sa jak nowiutkie po 5 zł.I body ok 40 sztuk jeszcze(w roznych rozmiarach) ,jestem zasypana dosłownie.Oprocz tego sukienusie i inne ciuszki.Komu jeszcze pokazac.