Sprzedam świetną spacerówkę Hauck Esprit alu king stelaż aluminiowy siedzisko spacerowe kosz na zakupy, budka -super ochrona przed promieniowaniem Opis wózka Lekka i zwrotna spacerówka typu parasolka. Sportowy i lekki stelaż aluminiowy można złożyć bardzo szybko- po złożeniu pozycja stojąca po złożeniu zajmuje naprawdę niewiele miejsca, z pewnością zmieści się w każdym bagażniku. Bez problemu mozna wnosić nawet jedną ręką. Przednie koła obrotowe i skrętne z możliwością zablokowania. Obrotowe uchwyty rączek regulacja podnóżka wypinany pałąk 5-punktowe, miękkie pasy bezpieczeństwa z osłonkami komfortowo wyściełane siedzenie spacerówki oparcie spacerówki jest usztywnione i rozkładane aż do pozycji leżącej. oparcie siedzenia regulowane w 4 pozycjach: od pozycji siedzącej do leżącej tapicerka nadająca się do prania w 30oC budka z ochroną przed promieniowaniem i wodą, wyłożona wewnątrz folią budka z bocznymi kurtynami dodatkowe rozszerzenie budki przed wiatrem/deszczem oraz boczne osłonki przy siedzisku. Nie jest konieczne zdejmowanie budki przy składaniu wózka kosz na zakupy Koła z tworzywa sztucznego. Przednie koła są obrotowe. Hamulce blokujące tylne koła. Z tyłu budki kieszonka na suwak plus zaczep np na zabawkę lub torebkę. Spacerówka jest bardzo wygodna zarówno dla dziecka jak i rodzica. Prowadzi się idealnie. Serdecznie polecam.
Zapraszam na moje aukcje.Mam też do sprzedania wodę perfumowaną shiseido zen white heat edition, jest jeszcze 3/4 buteleczki. Jeszcze nie wystawiłam na allegro. Cena do uzgodnienia
mam na sprzedaż: 1.całe opakowanie podkładów higienicznych Bella Mama (10 szt.) 5,00zł; 2. całe opakowanie Tantum Rosa (10 saszetek), data ważności: 12.2017, 15,00zł 3. nieużywane osłonki na piersi Canpol Babies, rozmiar S, 10,00zł 4. maść Maltan 40g do pielęgnacji brodawek – użyta kilkukrotnie, data ważności: 08.2015, 10,00zł
Zara 78 cm cena 30 zł. "> Zara 82 cm cena 30 zł. "> Wojcik 86 cm cena 25 zł. border="0">"> Wojcik 74 cm 20 zł http://www.mojalbum.com.pl/" target="_blank" title="Twój bezpłatny internetowy album fotograficzny w serwisie MojAlbum.com.pl!"> H&M 86 cm cena 17 zł Nowa http://www.mojalbum.com.pl/" target="_blank" title="Twój bezpłatny internetowy album fotograficzny w serwisie MojAlbum.com.pl!"> H&M 86 cm 12 zł ">
LInk do aukcji. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2835308
Sprzedam bluzki krotki i dlugi rękaw na 2-3 lata, za 3zl/szt. Mam tez inne ubranka od 0+(kombinezony zimowe 3-6,spiworki 0-6 po 12zl szt.,bluzeczki,leginsyitp). Foteczki na maila podesle.
Sprzedam. sweter Bershka s sweter Reserved s bluzka Reserved s bluzka Tally Weijl xxs bluzka Cropp xs Bluzka Tally Weijl xs Sweter Tally Weijl s "> Bluzka Zara (dzial dzieciecy z metki na 164 wzrostu,ale noze byc do 172 ok xs/s ) Sukienka Pretty Girl s Spodnica Prett Girl xs Bluzka Cropp xs Sukienka Orsay xs sukienka Pretty Girl s Plaszcz Pretty Girl roz S Z powodu nieopłaconego konta nie moge odpisywac na wiadomosci wiec prosze szepnac jak sie cos spodoba :)
Witajcie, mam do sprzedania NOWE adaptery służące do montażu fotelika samochodowego Maxi-Cosi (City, Cabrio) oraz Cybex na stelażu wózka Jedo. Adaptery są NIEUŻYWANE. Cena 70 zł
Dziewczyny mam do sprzedania nianię z detektorem oddechu Angel Care typ AC 401. Kupiliśmy nową w cenie 659 zł w komplecie z koszem na pieluchy. Detektor ten jest uznawany za najlepszy na świecie w rankingach internetowych. Nas nigdy nie zawiódł a kupiliśmy go zaraz po urodzeniu córeczki. Niebawem minie rok od zakupu a sprzęt ma dwuletnią gwarancję. Będę jeszcze dzisiaj wystawiała na allegro razem z poduchą do karmienia, laktatorem ręcznym AVENT i ochraniaczem główki Clevamama.