Witam. Chętnie kupię wózek Baby jogger City select w opcji "dzieci rok po roku" , jesli ktoś chciałby się pozbyc już wózka to proszę o kontak na zuza103@op.pl :)
Ewelajna tak z ciekawości , bo już któryś raz mnie to zastanawia... czemu sprzedajesz te rzeczy? Bo Twoje dziecko ma 6 mies i rozmiar zapewne 68/74 a Ty sprzedajesz rozmiarówkę 80/86 (czyli taka która przed Wami jeszcze) Tak mnie to po prostu zastanawia... dlaczego? :D
Czy po prostu handlujesz ciuszkami dziecięcymi? Masz jakiś secondhand?
Eveke moja Córeczka nosi rozmiar 80, te rzeczy w rozmiarach 80 i 86 są po synku mojej siostry, typowo chłopięce więc my nie skorzystamy ;) Secondhandu nie mam i nie planuje ;) Chociaż z ilością ubranek jaką mam mogłabym śmiało startować :D
a tunika to słuchaj wyjątek stanowi ;D Nacieszyłyśmy się już nią ;) Które te z wywinięciem, czy te z szerszymi nogawkami? Mogę Ci podesłać więcej zdjęć na maila, sama ocenisz
te z gumkami na nogawkach... pisałaś , ze metkę odcięłaś po zakupie, ale są nieużywane więc chyba dziewczęce? miały być dla Twojej córki? i ile za nie, bo nie ma tam ceny :D
A ja mam do sprzedania takie ubranka dla dziewczynki 6-9 miesięcy. W albumie przy kazdym zdjeciu moja propozycja ceny i opis ubranka. Mogę dokłądnie pomierzyć, jeśli ktoś będzie zainteresowany którymś ubrankiem :)
Zapraszam nowe trampeczki converse ,kupiam dla mojej malej ale nietrafilam w rozmiar ,okazja chcialbym 99 zl ,do negocjacji podaj swoja cene ,moze sie zgodze :)) http://tablica.pl/oferta/trampki-converse-all-star-20-uk4-okazja-CID88-ID4YYfJ.html One sa czarne z czerwonym ,jakos aparat zle lapie. Super wygladaja na nozce .
Elegancka sukienka firmy nieznanej, rozmiar na oko [bo brak metki] 9-12 mscy
RAmpers Pszczółka H&M 74 cm
Rampers z metką sztuka nówka, F&F 9-12 mscy [80 cm]
Czarno biały rampers firmy A, rozmiar 9-12 mscy [74 - 80 cm]
Fioletowy zamszowy rampers firmy A, rozmiar 4-6 mscy
Bluzeczka Cherokee w biało fioletowe paski, rozmiar 18-24 msce ale wg mnie to zdecydowanie mniejszy bo Nina już dawno w nią nie wchodzi [są dość wąskie rękawy]
Żółta z msiem, Pepco, rozmiar 9 mscy [74 cm], wg mnie zdecydowanie większa
Granatowy [ciemniejszy niż na zdjęciu] sweterek z guzikami grzybkami, brak metki ale wg mnie to rozmiar 80/86
Granatowa zamszowa bluza firmy POP, rozmiar 80 cm
CENY!!!!!!
rampers pszczółka 4 zł nowy rampers z F&F 10 zł [cena z metki 32 zł] rampers czarno biały 7 zł rampers fioletowy 5 zł bluzeczka w biało fioletowe paski 3 zł Żółta z misiem 5 zł Granatowy z grzybkami 3 zł Granatowa bluza 4 zł
Dziewczyny szukam sukieneczki ogrodniczki dżinsowej z wyszywanymi fajnymi aplikacjami - kwiatuszki, ptaszki itp. na rozmiar 68 oraz bluzy z jakimiś wesołymi aplikacjami koniecznie bez kaptura na duże 68.
Szukam poza tym body z dlugim i zkrotkim rekawem rozmiar 80 w stanie najlepiej idealnym oraz spodnie z szeroka gumka w pasie i sciagane na dole w tym samym rozmiarze i stanie co body.
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.02.14 14:57</span> Podaje adres izka1985@onet.pl
SKORPIONKA ubranka są w stanie, wg mnie, bardzo dobrym. Żadnych plam, dziur itp Kurteczka posiada jedynie mikroskopijny defekt pod prawą kieszenią, ale trzeba się z bliska dobrze przyjrzeć żeby zobaczyć.
Niestety pingwin i kotek już sprzedane [tzn czekam na oficjalne potwierdzenie transakcji ] oraz kilka innych, ale te dwie sukienki o które pytasz i kurteczka są.
Dodałam jeszcze 2 sztuki body na 86 cm oraz nowe spodnie od dresu, może coś Cię zainteresuje.
zapraszam na moje aukcje allegro: ela_p_ są tam nowo przywiezione z Anglii balerinki Clarks, buty po moich dzieciach w rozmiarze 21 Nike, zestaw startowy Avent dla niemowlaka od 1 zł mega paka ubranek dla dziewczynki w rozmiarze 9-12 m-cy (wszystko angielskich firm) i mam jeszcze do sprzedania 12 lalek barbie wraz z ubrankami i akcesoriami, szafą i torbą z logo barbie, ale coś mi się aparat popsuł i ciemne zdjęcia zrobił (wszystkiego razem ponad 100 sztuk) jakby co to proszę napisac wiadomosc
Treść doklejona: 15.02.14 22:12 mam jeszcze sporo rzeczy do sprzedania - wszystko na stronie: zabawki-zabawki.blogspot.com
Dziewczyny, mam do sprzedania piękne majteczki korygujące. Ubolewam bardzo bo nie wstrzeliłam się z rozmiarem a nie mogę już oddać. Nowe, nie noszone, z paragonem, ale kupione w styczniu więc termin zwrotu przepadł. Kupiłam w cenie 52 zł z przesyłką (46 zł same majtki, taniej nie ma z tego co mi wiadomo). Sprzedam za 40 zł już z przesyłką. Polecam, są śliczne. Wymiary i dokładny opis znajdziecie tu: http://www.bliskatobie.pl/mitex/figi-modelujaco-wyszczuplajace-mitex-daynight-ideal.html Rozmiar S.