Sztuka planowania rodziny - podręcznik Roetzera. Sprzedam, bo kupiłam nowy egzemplarz, po czym odnalazłam zagubiony w przeprowadzce, poprzednio kupiony ;) stan bdb TUTAJ AUKCJA. Mam te z rzeczy po synku - 62-68 rozmiary i po córeczkach - 98-110. Nie mam czasu na wystawianie wszystkiego, więc jesli czegoś poszukujecie w tych rozmiarach,. piszcie karolkol@gmail.com, będę pisa c, co mam. Wyprzedaję po mini cenach, bo mi szafy zaczynają pękać w szwach ;) ZAPRASZAM - tutaj moje aukcje
Sprzedam 6 czesciowy zestaw ubranek Cool Club roz.56 ale coreczka nosila go dluzej. Stan bdb.Moze byc na chrzciny, Cena 50 zl plus wysylka. Ponizej link do aukcji.
ZAPRASZAM wszystkie mamusie do grupy gdzie pomagamy sobie wzajemnie bezgotówkowo -jedynie tylko ewentualnie cena wysyłkowa - ODDAM -PRZYJMĘ - ZAMIENIE NA .. . W grupie też organizowane konkursy i rozmowy o wszystkim i o niczym
Dziewczyny, dziecię moje dostało od cioteczek w prezencie cudne trampeczki ręcznie malowane, przyjaciółka maluje na zamówienie, są przeurocze naprawdę polecam i zostawiam linka do jej strony, gdzie więcej takich cudów, jakbyście były zainteresowane - zapraszam :)
Mam parę ciuszków pasujących na dziewczynkę urodzoną wiosną. Zapraszam do kupna:) 1. Komplecik półśpiochy i bluzeczka Mothercare rozm.0-3 ale wg mnie większe - 15 zł
Mk28dni ja mam taka sukieneczke i piekny sweterek po mojej corci. obie rzezczy z firmy Prenatal, w stanie idealnym. jesli by Cie interesowaly, to sprawdze dokladnie rozmiar, ale pamietam , ze moje coreczka nosila to wlasnie okolo 6 miesiaca zycia:)
Sprzedam kombinezon Mothercare rozmiar 0-3, cena 30 zł. Więcej zdjęć na maila. Kombinezon jest na polarze, idealny na wczesną wiosnę. [URL=http://www.image-share.com/ijpg-2443-235.html][/URL]
Dziewczyny, mam na sprzedaż ubranka po Martynce, z pierwszej ręki, głównie ze Smyka. Jeśli ktoś potrzebuje prześlę na maila :) Na początek rozmiary 50-62.
Mam do sprzedania śpiworek Early Days. Kolor pastelowy róż. Śpiworek ciepły, mięsisty, puszysty, stan idealny, moja mała spała w nim kilka razy. Kupiony jako nowy, z pierwszej ręki. 0-3 mce. Lepsze zdjęcia na maila :)
Zapraszam do "szafy" mojej córeczki. sukienki, spodnie, spódniczki, bluzki,koszulki itp. Od rozmiaru 68 do 104. Ceny niskie ;) bo muszę zrobic w końcu porządki w garderobie ;) http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=20986.2220
Niestety nie ma. Ubranka są sprowadzane z Anglii, ceny nigdy nie przewyższają cen standardowych w Nexcie w UK, zgodzę się z tym, że na wyprzedaży mogą być niższe, tu dochodzi koszt transportu itd. Nie sprzedawałabym ubranek drożej niż można byłoby je kupić w sklepie ;)
Dziewczyny mam na sprzedaż troszkę ciuszków po Nince. Bardzo dużo rzeczy ubranych dosłownie kilka razy. Udostępniam w albumie , opisane wraz z rozmiarami i cenami. ZAPRASZAM.
Znajdziecie tam między innymi sukienkę jeansową Reserved
śliczny sweterek
Mam również na sprzedaż huśtawkę Bright Starts stan idealny, na chodzie baterie , myślę , że jeszcze sporo pochodzą, ponieważ huśtawkę użyliśmy dosłownie kilka razy (sam koszt baterii ok. 20zł) Nie to , że coś z nią nie tak, ale kolkowa Nina po prostu nie chciała tam być- ręce, ręce i ręce. Mogę przesłać więcej zdjęć