Do lysa6 - wysłałam Ci linka do zdjęć. W wolnej chwili dopiszę ceny, ale możesz już pisać jeśli któreś ubranko ci się spodoba. Jestem gotowa na propozycje, przy kilku sztukach zawsze taniej.
Mk28dni - mam taką kurteczkę George rozmiar 68 hmmm... chyba nie umiem zdjęcia wkleić :/ doradzi ktoś jak to zrobić ??? :( Mam założony album na google...
Dziewczyny, czy któraś wysyłała moze wózek kurierem? Te przeliczniki to różnie wychodzą, ciekawi mnie jak to jest w praktyce. spacerówka składana aluminiowa ile moze kosztować przesyłka kurierska i jaka firma ma w miarę niskie ceny?
Salinos :)))) sprzedałam na Allegro, ale kto wie, może to któraś z naszych forumowych koleżanek :) Zwariować można od tych wszystkich ciuszków, co jeden ładniejszy.
Niestety nie znalazłam żadnej przejściowej kurtki. Mam 2 niebieskie z polarową podpinką, ale chyba jeszcze będą dobre na moje kruszyny. Znalazłam jeszcze sztruksową ocieplaną hm różową, ale foto mogę pojutrze wrzucić. Lencia ja wysłałam parasolkę bliźniacza przez pośrednika i wyszło koło 30 zł (ważyła 9kg)
Dziewczyny poszukuję coś na teraz tzn kurteczkę płaszczyk rozm 80, ładną czapeczkę i body z dł rękawem najlepiej w idealnym stanie (beż, biel) potrzebna na już ;D
do bonim - podasz cenę bo podobają mi się te dwie sukienki, body, kurteczka i lekki śpiworek; kurteczka jest na 74 możesz mi powiedzieć jak rodzę na początku czerwca to kurteczka będzie tak na jesień - zimę? to moje pierwsze dziecko i ze znajomością rozmiarów to u mnie kiepsko...:) A ta sukienka zhm to taka letnia?
łysa to zalezy, bo moja córka jest tak długa ze wiekszosc rzeczy załozyła raz czy dwa, zreszta kupilas kilka to widzisz w jakim są stanie. Musisz sobie wejsc na rozmiarówke na jakiejs stronie,moja mała jest o 3 miesiace do przodu albo i wiecej. zaraz napisze Ci meila i napisz ktore body dokladnie. Sukienki mogą byc na lato ale i zime, ja zakladalam na rajtki i dlugie body
Treść doklejona: 05.03.14 11:39 te malenkie czapeczki i niedrapki firmy alles nie byly noszone,sa wyprane i tak przelezały bo mialam pelno, mam tez czapeczki na zime załozone tylko do zdjecia
Sprzedam 6 częściowy komplet pościeli dziecięcej, używana tylko poszewka podusi i prześcieradełko z falbanką ok. 2 tyg, reszta uprana i nie używana. Pościel dla Dziewczynki
Może teraz link zadziała ;) Zapraszam do "szafy" mojej córeczki. Sukienki, spodnie, spódniczki, bluzki,koszulki itp. Od rozmiaru 68 do 104. Ceny niskie ;) bo muszę zrobic w końcu porządki w garderobie ;) http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=20986.2220 Więcej informacji jesli kogoś zainteresuje na stronce lub gg 3234738 np. , ,
Lencia ja polecam wysylki dpd strefa paczki, tzn dojezdzasz z zapakowana paczka do punktu dpd strefa paczki i stamtad wysylaja prosto do domu klienta, jest duzo takich punktow w miastach, ja wysylalam wozek blizniaczy paczka ponad 20 kg cena 33,99 zl, takze tego, to najtansza przesylka z kurierow jakie znam :] wejdz sobie na str dpd tam jest cennik (dpd strefa paczki), paczka do 10 kg kosztuje 23,99 zl, trzeba sie tylko trzymac wymiarow okreslonych, ale spoko, ja nie przekroczylam z duzym blizniaczym to co dopiero z pojedynczym :]
Karoolka, z metki L, jak dla mnie to takie M które ze względu na fason pasuje wzwyż - podam ci wymiary. Miałam ją na sobie w 5, 6 i 7 miesiącu. Rosła ze mną :) Ubierana okazyjnie, max 4 razy, jest w idealnym stanie. Bawełna. Długość bez szelek 75 cm, szelki ok. 20 cm x 2, długość regulowana, 2 guziczki, zapinana z boku na zamek, szerokość pod piersiami 41 cm, dół rozkloszowany, na piersiach podwójny guziczek, więc może być szerzej. Dodatkowo troczki po bokach, można ciaśniej zawiązać.
Mk28dni bardzo mi się podoba ale chyba jednak nie bo widzę ze mogę mieć problem z piersiami w tym stroju bo mam duzy rozmiar , a powiedz ty jak używałaś stroju to jaki miałaś rozmiar biustu? jesli mozesz zdradzic ja mam nieopłacone konto i nie moge napisac priv
Sprzedam kurteczke mothercare wiosenna,rozmiar 12-18m (12zl) i rurki next 12-18m (10zl) i kurtke next 12-18m bombka,przejsciowa bardziej,ale jeszcze na polarku-stan bdb- (9zl). Fotki na maila.
zanettt86- ja mam, ale zależy kiedy planujesz, bo tak na pół roku min. Moja miała 7 m-cy, a fason taki, że sukienka nadal dobra, tylko krótsza ;) Akurat ta była na nasz ślub, do chrztu miała inną, bo było zimno, a ślub był latem.
hm to mysle ze bylby dobry bo ja tez mam rozmiar f/g zależy jaka marka biustonosza a ile by kosztowala przesyłka? odpisz juz na agusiajamroz@interia.pl z numerem konta
piękny ręcznie robiony komplecik łososiowo biały NOWY na żywo żywszy kolor, krótka sukienusia i płaszczykzdjecie pierwsze robione aparatem przy przymiarce, drugie tel, widac roznice w kolorze