Koleżanka zmienia branżę i wyprzedaje ubranka dla dzieci w cenach producenta (i mniej) Zbliża się czas Świąt Wielkanocnych, być może będziecie szukać drobiazgów na prezenty dla dzieci... polecam się Wam z moim sklepem intenetowym; http://www.agugu.com.pl w którym są polskie, wysokiej jakości (nieuczulające) ciuszki dla dzieci.
Polecam własnoręczne wyroby mojej koleżanki :) 100 % bawełna - śliczne podusie, zające, komplety. Wykonuje też indywidualne zamówienia - teraz zamówiłam u niej pościel do łóżeczka :)
Sprzedam buciki sportowe dla dziewczynki rozmiar 19(jak nowe)-10zl+przesylka, sandałki rozmiar 19-8zl+przesylka i adidaski ze swinką peppą rozm.21(tez ubrane kilka razy)-18zl+przesylka. Foto na maila.
Sprzedam: -wozek maclaren quest sport. stan ,jak nowy,kolor pomarańczowo -szary. Nie używany na dworzu,rozlozony do zdjęcia tylko, na tarasie. Cena 600zl+ przesylka ok.30zl. -wozek maclaren quest niebiesko-grantowy. Stan db+ (siedzisko w stanie bdb,stelaz w db+). -Bluza/kurta ala płaszczyk FF rozmiar 0-3 m-ce,uniseks ,kolor szary. Stan idealny/jak nowy. Cena 25zl+przesylka -ubranka dla dziewczynku 0-6-zestaw 16 sztuk (4x leginsy/spodenki,2x sukienki, 1xspiworek,2xbluzeczki,1xbluza disney,2x kapelusiki,1x pajacyk, 1x body, 1x spodnie mięciutkie jeansowe,1x spodenie dresowe disney)
Dziewczyny sprzedam sukienkę do chrztu wraz z opaską,założona jedyny raz-rzecz wiadoma rozmiar 62,jeśli ktoś zainteresowany to napiszę dokładne wymiary
do tej sukienki moja Miśka miała takie kozaczki,ale nie mogę dorzucić bo mój wszystkożerny labrador sie do nich któregoś pięknego dnia dossał
asiunia mam ubranko chłopięce do chrztu ale nie jestem pewna tego rozmiaru, musiałabym znać wymiary. Spodenki białe w gumkę, góra biała z granatową tasiemką i atłasowym kołnierzykiem. cena 15zł Jesli będziesz zainteresowana to zrobię fotki :)
Sprzedam lozeczko KLUPS KAROLINA II białe z szuflada z przewijakiem KLUPS zajaczek plus 50 ubranek zara i cool club od 56 do 74,plus przwieszka do wozeczka,pare grzechotek. Calosc 200 zł.
Mam do sprzedania ubranka dla dziewczynki 86/92 + . Są to między innymi
Spodnie : jeans,materiał,rurki,leginsy z poszerzanymi nogawkami i nie Bluzki : krótki, długi rękaw, na ramiona Bluzy : z kapturem , materiał ,polar , zapinane na suwak , wkładane przez głowę Rajstopy,czapki,skarpetki Bodziaki z długim i krótkim rękawem Śpiochy całkowite do spania Kurtka wiosenna Sukienki , spódniczki
Do tego akcesoria : wózek Baby Star Lux (gondola) - stan bardzo dobry , dwie wanienki , chodzik , dwa rożki do spania , zabawki grające i misiaki
witam! dziewczyny mam do sprzedania chodzik Sun Baby, różówy http://www.sunbaby.pl/?492,chodzik taki jak w linku, jeśli któraś z mam byłaby zainteresowana chętnie podeślę fotki i podam cenę chodzik jest właściwie nowy, raz go wyjęłam żebyb obejrzeć, moje dziewczyny z niego nie korzystały i sobie leży w foli i zajmuje miejsce, więc chętnie odsprzedam
Monteniu ja jestem zainteresowana bucikami. Zaszeptaj do mnie prosze z linkiem do zdjęc lub wyslij mi zdjecia na adres addictive1@tlen.pl Wyslij mi etz zdjecia wozka maclaren quest szarego.
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 17.03.14 13:36</span> Uś ja mam wiosenną kurteczkę po Kai w stanie idealnym. Szara rozm. 68 z h&m. Jasna szarosc, odpinany kaptur, ekspresik po boku, sciagana jak sportowa wiatrowka troczkiem na dole. Mogę podeslac fotki.
Witam dziewczyny :) Mam do sprzedania ubrania ciążowe w rozm. L/XL oraz ubranka dla chłopca rozm. 56-62, 68, śliczne komplety, kombinezony, bluzki, stan bardzo dobry, idealny, po jednym dziecku :)
Dziewczyny,chciałam zapytać o allegro. Otóż mam na sprzedaż dużo ciuszków po Oliwce i widzę,że niektórzy wklejają zdjęcia tam gdzie jest pole edytora jedno pod drugim. Nawet po 30 zdjęć. Czy ktoś kto nie posiada tego sklepu allegro może wklejać i jak to zrobić? No i mam też pytanie a pro po tego sklepu allegro,czy to się opłaca? Jakie są koszty miesięczne i plusy ?
Hussy musisz zlinkowac poprostu fotki za pomocą którejś popularnej strony do hostingu.ja używam tej potem nad okienkiem edytora na allegro klikasz ikonke "wklej obraz" i tak zaoszczedzasz pieniążki na miniaturki
mam do sprzedania mnóstwo rzeczy po moich dzieciach, a w tym wózek dla dwójki, fotelik do karmienia, paka ubranek 60 szt za 60 zł, pełno zabawek wszystkie zdjęcia na stronie http://zabawki-zabawki.blogspot.com/
Sprzedam majtki treningowe dla dziewczynki. Zakladane były na pieluchę tetrowa,ale można bez zakladac. Maja warstwę,ze od razu nie przemokną.Rozmiar do 12kg. Fotki na mail. Cena 15zl za 2 szt+wysylka 5zl.