Sprzedam karuzele rainforest fisher price. Mało używana,w pełni sprawna http://www.gumtree.pl/cp-meble-i-wystroj-pokoju/wroclaw/karuzela-rainforest-fisher-price-576152692
Mam do sprzedania sukienke do chrztu. Rozmiar 62. Moja Zuzia miala miesiac jak w niej byla ubrana. Jest lekko rozowa i nadaje sie i na chrzest i mozna ja pozniej zalozyc na inne okazje http://tablica.pl/oferta/sukienka-do-chrztu-CID88-ID5mjHp.html#0d31a7ef84
Mam do sprzedania zabawki grające Playskool i Disney. Działają sprawnie. Dorzucę nowe baterie gratis (wystawiłam na allegro)
Mam także dwie kurtki do sprzedania rozmiar 86 obie. Ogólnie są dobre jak na teraz,ani za grube,ani za lekkie , dorzucam opaski gratis . Także buciki dla chłopca trampeczki jak nowe rozmiar 23 , kapcie dla dziewczynki rozmiar 23 w bardzo dobrym stanie , lakierki czarne dla dziewczynki Clarks r. 22
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 21.03.14 06:38</span> Książeczki nowe dla dzieci . Pierwsza z puzzlami w środku, druga opis + obrazki zwierząt także nowa. I nowa ksiazka "Trzy małe świnki" w środku rozkładane obrazki
Witam serdecznie, chciałabym zapytać czy, któraś z Mam posiada do odsprzedania rowerek biegowy dla malucha. Mój maluch kończy niebawem 2 lata, lecz ponoć duży jak na wiek i nie wiem czy nie szukać biegowego 3+? Może ktoś przy okazji poradziłby? Nie mniej chętnie odkupię rowerek biegowy dla chłopca. Pozdrawiam ciepło!
Katarzynah,swietne sa rowerki z decathlona btwin. Moja prawie 3 lataka smiga na nim od roku,sasiadwo corka ma 4 lata i jeździ nim w najlepsze. Rower z regulowanym siedziskiem i kierownica,lekki,piankowe kola(ale moja corka z sasiadka jezdza nim po lesie,kamieniach itp.)
Zestaw 35 ubranek dla corci 56-78 za 100 zl http://tablica.pl/oferta/wyprawka-zestaw-35-sztuk-ubranek-dla-corci-zara-cool-club-56-78-bdb-CID88-ID5lBHd.html
Mam do sprzedania laktator elektryczny Medela Swing z butelką i smoczkiem calma. Na gwarancji. Cena 299zl +koszty przesyłki.Uzylam kilka razy. Gratis dodaje 6 pojemników na pokarm avent (nieużywane). Po za tym mam dużo ciuszków dla dziewczynki od rozmiaru 56 do 74. Może któraś z okolic Świdnicy to zapraszam do obejrzenia. Ceny już od 4 zł.
Mam do sprzedania spódniczki i ładne sukienki dla dziewczynki. Zdjęcia podeślę na meila. Rozmiary sukienek od rozmiaru 86 do 104 . Na prawdę ładne,zachęcam do zakupu :)
Dziewczyny troszkę ubranek taaaniooo bo nie mam gdzie tego trzymać więc koniecznie muszę sie pozbyć ;). Ceny niskie ale mozna jeszcze negocjować ;). Info na gg 3234738 lub tutaj bo na priva nie mam opłaconego konta. 1.komplecik + bodziak gratis. Rozmiar 56 Cena 10zł
2.Zestaw bodziaków- jedno na ramiaczkach lekko poplamione , Dwa bodziaki F&F ,Dwa bodziaki Coolclub, Rozmiar 62. Cena 20zł
3.Pajacyk welurkowy + Śpioszki welurkowe .Rozmiar 56/62. Cena 10zł
Dziewczyny, sprzedaję Mei Tai. Kupiłam od Hopelight i ani razu nie użyłam (no, raz w domu zawiązałam i pochodziliśmy 15 minut). Z tego, co wiem, Hope też niewiele nosiła. Sprzedaję zatem za tyle, za ile kupiłam, czyli 100zł +kp. Jest dwustronne, szyte przez Pathi.
poszukuję body z długim rękawem dla dziewczynki,rozmiar 68.najchętniej od jednej mamy większą ilość sztuk bym chętnie odkupiła. szczególnie interesują mnie ładne bluzeczkowe
ODDAM (odbiór osobisty lub za pokrycie kosztów wysyłki) ubranka (unisex i dla dziewczynki) 6-9-12 miesięcy potrzebującej mamie. Ubranka po kilku dzieciach, niektóre lekko poplamione, niektóre lekko sprane. Stan ogólny dobry - na pewno posłużą jeszcze trochę. Bodziaki, bluzki, spodnie, bluzy, jakieś kurtki, pidżamki, zdarzą się firmowe bardziej i mniej. Sama dostałam, nie chcę pieniędzy, ewentualnie mogę przyjąć większe ubranka ;) mail: cestmoi89@gazeta.pl lub szept.
Dii,poszly fotki:) Ja w takim mei tai jak Sushka nosiłam moja prawie 3 latke. Ba,nawet 6 latka weszla i dala się zamotać haha. Ciezko było,ale dalam rade
Sprzedam buciki-adidaski i sandałki rozm.19-cena za obie pary 16zl+przesylka -stan bdb -adidaski peppa pig rozm.21-cena 15zl+przesylka-stan bdb Wszystkie noszone niewiele.
To ja prosze o kurteczki dla dziewczynki w rozmiarze 104...ktoś ma na zbyciu??? Przy okazji oddam prawie za darmo dwie sukienki jeans w rozmiarze 68. Wygodne w noszeniu. 6zł za obie + koszt wysyłki ( jaki Wam pasuję) ifo tu na forum lub na gg 3234738
Dziewczyny czas znowu uzupełnić szafę :) Szukam dla małej: 3 x pajace do spania rozpinane na całej długości, 2 x bluzeczka, bawełniane spodenki. Ubranka z pierwszej ręki z jakimiś fajnymi aplikacjami, buciki/kapciuszki od 6 mcy w górę :) Rozmiar 74.