Sprzedam zestawy:- 7 bluzeczek na lato z krótkim rękawem w rozmiarze 2-3lata -22zl+ przesylka -7 bluzeczek na lato z krótkim rękawem 18-24m-22zl+przesylka -4 bluzeczki z długim rękawem 2-3lata-12zl+przesylka Mam także body dlugi i krotki rękaw w rozmiarze 2-3lata, stroje kapielowe 18-24m x1, i 2 stroje kąpielowe 2-3lata .(po 6zl sztuka)
Mam do bardzo dużo ubranek dla dziewczynki w wieku 9-12 m-cy. Jest tego bardzo dużo - spodenki, komplety ubrań, spódniczki, sukienki, buciki, papcie, bluzy, rajstopki, skarpetki, ogrodniczki, koszulki na krótki i długi rękaw. Kombinezon zimowy oraz kozaczki. Większość ubranek w idealnym stanie. Niektóre z metkami. Wszystkie ubranka renomowanych angielskich firm. tel 603 55 22 36 Cena 100 zł za całość. Większość zdjęć na stronie zabawki-zabawki.blogspot.com Jest tego tak dużo, że przesyłka to chyba z 20 zł. Bo karton jest bardzo ciężki. Sprzedaję, bo mi dzieci już wyrosły, a sądzę, że spokojnie nawet bliźniaki się w to poubiera - jest ich tak sporo. Większość ubranek po jednym dziecku, a te wyjściowe ubranka prawie nie używane. Z ze względu na to, że się wyprowadzamy to na stronie: https://www.facebook.com/groups/230693170456745/ wszystko co mogę sprzedać.
sprzedam spacerówke zdjęcia na maila cena 250zł przesyłka gratis
Wózek spacerowy Coneco Traper 2013
Wygodny wózek spacerowy z tacką dla rodzica.
Ergonomiczna rączka z wygodnym mechanizmem składania Regulowane do pozycji leżącej oparcie Regulowany podnóżek Skrętne przednie kołą z możliwością blokady Koszyk na drobiazgi Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa Osłona na nóżki dziecka w zestawie Wymiary: 101x52x85 cm Wymiary po złożeniu: 40x52x88 cm Waga: 10,5 kg
Witam, Mam do sprzedania w pełni sprawny, zadbany wózek Euro-Cart Passo, złożony z gondoli, spacerówki, stelaża, moskitiery, folii, pojemnego, zamykanego na zamek błyskawiczny kosza oraz torby. Wszystkie elementy są w stanie idealnym. Naturalne ślady użytkowania posiada jedynie stelaż i środek torby, gdyż była kilka razy prana. Wózek jest bardzo zwrotny, lekki w podbiciu, wspaniale się prowadzi. Jestem z niego w pełni zadowolona, sprzedaję go tylko dlatego, że potrzebuję wózka typowo jogging'owego. Był użytkowany jedynie ok. 9 m-cy! Kolor: carbon. Cena 550zł (możemy ponegocjować ;) Proszę o wiadomości prywatne. Chętnie wyślę więcej zdjęć na maila. Gorąco polecam tutaj można zobaczyć ten model i poczytać, co pisze o nim producent: http://www.euro-cart.eu/nasze_produkty/passo.php?image=spacerowka
Dziś była wiosenna segregacja ubranek Julci...efekt- łącznie z poprzednim to już dwa kosze za małych ubranek w garderobie... bluzki, sweterki, buty, kapcie, rajstopki, kurteczki, sukienki... Rozmiarowo od 86 do 104,
uś, monika- to jest mocna bawełna, i idealnie nadaje się do łazienki :) A na dokładkę można to prać (spokojnie). Kosze są dosyć sztywne i zachowują ksztalt.
Monika, mały zielony jest do wzięcia od razu :) Średnica ok 10 cm, wysokość ok 10 cm- 30 zł. W razie czego zapraszam na PW, bo wielkość, ilość kolorów mają znaczenie :)
MrsCrem- chciałabym identyczny jak na zdjęci, tzn kolor i wielkość
Treść doklejona: 31.03.14 20:26 Ponawiam Dziewczyny sprzedam wózek TAKO LARET IMITACJA LNU ECO (gondola+spacerówka+fotelik) 3W1 +parasolka len kolor pomarańczowy+brąz
Ja byłam baaardzo zadowolona z niego, duży ale skrętny i wygodny. Zdjęcia prześle na maila W zestawie znajdują się: - gondola, - siedzisko spacerowe, - fotelik samochodowy Tako, - parasolka do wózka, - wkładka redukcyjna dla niemowląt, - pokrowiec na nóżki, - torba z przewijakiem, - pojemny kosz zakupowy, - folia przeciwdeszczowa.
kurka to ja chcę takie kosze.tylko musze poczekac na zakończenie rmontu bo nie wiem ile i w jakim kolorze mi wejdą pozwolę sobie napisać do Ciebie PW jak będę już zdecydowana
Libra, szydełkuję przede wszystkim na dziesiątce, ale bywa, ze i na mniejszych: 7,8,9 mm. Ile zeszło? Nigdy tak nie liczę :) W motku moim zdaniem też każdorazowo jest różna długość (mimo wsystko). Trochę zostało oczywiście :)
sprzedam spacerówke zdjęcia na maila cena 250zł przesyłka gratis znalazłam też gwarancję, ważna do 16 Grudnia 2014
Wózek spacerowy Coneco Traper 2013
Wygodny wózek spacerowy z tacką dla rodzica.
Ergonomiczna rączka z wygodnym mechanizmem składania Regulowane do pozycji leżącej oparcie Regulowany podnóżek Skrętne przednie kołą z możliwością blokady Koszyk na drobiazgi Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa Osłona na nóżki dziecka w zestawie Wymiary: 101x52x85 cm Wymiary po złożeniu: 40x52x88 cm Waga: 10,5 kg
Szukam dziewczęcych bucików.rozmiar 3-6-9 miesięcy adidaski lub trampeczki.zadnych brokatów.chętnie w ciemnych kolorach,nawet czarne. miękka podeszwa. jak ktoś coś to szepnijcie lub PW
Dziewczyny, mam do sprzedania bujaczek Babybjorn Balance - odbior osobisty w Londynie - ( takze ogloszenie tylko dla dziewczyn stad, moze ktoras potrzebuje). Prosze o kontakt na priv.
Dziewczyny, bede chciała sprzedać maclarena xlr granatowego z rozowymi wykonczeniami razem z "pokrowcem" na nóżki i folia przeciwdeszczowa w bardzo dobrym stanie oraz nosidlo baby bjorn active różowe. Zdjecia moge podeslac wieczorem na Priv. Wózek zmieniam z racji tego ze musze kupić mniejsza spacerówke zeby 2 wózki w bagażniku :)))) Jakby któraś z Was była zainteresowana dajcie znac na Priv.
Zapraszam na moje aukcje: bluzeczki, sweterki, adidaski, kalosze, trampki, czapeczki, kurteczki, rajstopki, i wiele innych Część aukcji jeszcze dodaję http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11787156
Stokosia,podelse Ci wieczorkiem,to co mam . Musze popatrzeć i porobić zdjęcia. ale powinnam mieć spodnie dresowe,jeans,kurtke jeanspwa,jakies bluzy. Potrzebujesz na 3-4lata czy 4-5?
Montenia dziewczynka w grudniu skończyła 2 latka mama kupuje jej 98, wiec chciałam troche wyprzedzić, choc jak jakieś wieksze 98 tez poproszę :) To moja siostrzenica :) Alinko wieczorkiem obejrze i dam znac
Szukam sukienek eleganckich na nadajacych sie na wesela i komunie rozmiar 74 chetnie rowniez jakies buciki do nich. Przy okazji chetnie kupie jakies inne - bardziej codzienne sukienki, dziewczece spodenki albo polspiochy. Dla siebie tez szukam jakis sukienek - nadajacych sie dla karmiacej- myslalam o takiej bez ramiaczek poprostu. Mam 1,66m i rozmiar 36 a czasem i 34 w takich eleganckich sukienkach. Poprosze o zdjecia i ceny na maila - moly123@wp.pl
Witam się sobotnio :) Mam kilka kurteczek i bluz wiosennych od 56 do 62. Wszystkie z pierwszej ręki, w stanie idealnym, niektóre ubrane maksymalnie dwa razy. Nie sprane, nie rozciągnięte. Ceny do ustalenia, tanio max 15 zł. Smyk Cool Club, Kappahl, Next, F&F. Zdjęcia są słabej jakości bo zmniejszane, mogę dosłać lepsze :)
Dziewczyny, kompletuje wyprawkę i wszystko co niezbędne na początek i oczywiście kilka wpadek się już zdarzyło ;) Wczoraj zakupiłam używaną wanienkę z przewijakiem na stelażu ale na zdjeciach wyglądała duzo dużo mniejsza i niestety nam się nie mieści do łazienki! No więc musze kupić coś innego niestety, a tą odsprzedać. Podany link jest do nowej wanienki bo nie umiem oczywiście zdjęć tu wklepić. Zdjecie oryginału mogę podesłać na maila jakby co. Cena to tyle co kupiłam czyli 100zł + ewentualny koszt przesyłki.
Sprzedam sukienkę, r.38. Nowa, kupiona, przymierzona i powieszona Kosztowała 220zł., sprzedam za 180zł z przesyłką. Na żywo jest jaśniejsza, taka bardziej pastelowa, jeśli ktoś będzie zainteresowany to proszę o szept, mogę wysłać inne zdjęcia.
i taka:
też rozmiar 38, założona raz na wesele, stan idealny. 150zł z przesyłką