Treść doklejona: 04.05.14 19:57 Sprzedam również pakę ubrań 33 szt około 1,50/sztukę 50zł za pakę- przesyłka gratis Rzeczy w przedziale wiekowym około 6-12 miesiecy (bodziak różowy z kołnierzykiem trzeba by zszyć z boku- niewielki kawałeczek puścił na szwie , a tak jest jak nowy , ubrany chyba 2 razy i 2 rzeczy trzeba by wrzucić do pralki- chociaż i tak pewnie kupujący wypierze sobie wszystko, ale ja nie mam czasu ani głowy prać, prasować itd a zależy mi na sukcesywnym pozbywaniu się rzeczy , bo nie mam miejsca)
Dziewczyny a ma ktoś coś do sprzedania z kotem Garfieldem ? W sensie o zabawki mi chodzi. Puzzle, maskotka, cokolwiek. Bo szał u nas na Garfielda milion a na Allegro marny wybór.
Mam do sprzedania, praktycznie nowe (raz założone) spodnie/ jegginsy marki C&A. Rozmiar 36 choć wypadają ciut większe (nosze 36 i jednak są mi za duże). Długość całkowita- 100 cm Długość nogawki od kroku- 78 cm Pas (bez rozciągania)- 70 cm (rozciągają się o jakieś 8-10 cm) Skład 98% Bawełna 2% Elastan Kolor czarny Cena 34 zł z wysyłką
Sprzedam klocki mega blocks 140sztuk(super dla małych dzieci,klocki sa duże bezpieczne,dziecko nie zepsuje) 120zl (normalnie ws klepie takie klocki za 70szt. kosztują 99zl). Mam również jezdzik-pchacz kubus puchatek z Disneya. Sprzedam ubranka dla dziewczynki w wieku 0-3m-ce (+kocyki,spiworki itp.) i 2-3 lata(mam tez pojedyncze już sztuki w innych rozmiarach, jak co to proszę o info na priv jaki rozmiar). Fotki na maila,bo sporo tego jest:)
tak jak kazde inne zdjecie :) wrzucasz zdjecie pod swoj wykres na zasadzie nie wklejenia po linku z fotosika czy imageshacka ale za pomoca podwykresowej funckji "dodaj zdjecie" potem otwierasz to zdjecie w nowej karcie i kopiujesz to co ci sie w paasku pojawia ( np http://28dni.pl/pictures/9876543345.jpg ) i ten link wrzucasz tutaj klikajac tab adres obrazka, w pasek wklejajac ten skopiowany link a jak sie pojawi kolejne okienko z komentarzem "Enter a description of the image" po prostu cos wpisujesz (nie musi miec to sensu) jak klikniejsz ok to juz sie zdjecie umiesci
Dzięki MrsHyde W takim razie wystawiam ubranka po kuzynce moich chłopaków. Na każdym zdjęciu znajduje się tzw "zestaw". Jeden "zestaw" kosztuje 20 zł ( w tym koszty przesyłki). 1. Sukienka do chrztu, ale może być też na lato plis kapelusik. Kolor ecru. Rozmiar 3 - 6 mcy.
2. Seledynowy komplecik na lato. Rozmiar 3 - 6 mcy.
3.Fioletowo - biały, w drobne kwiatki komplecik na lato. 3 - 6 mcy.
4. Różowy, pluszowy dresik. Rozmiar 6 - 9 mcy.
5. Dwie sukieneczki seledynowa i różowa. Rozmiar 3 - 6 mcy
6. Sukieneczka sztruksowa w różowe kwiatki. Rozm 3 - 6 i sweterk 6 - 9 mcy.
7. Sukieneczka i rajstopki. Rozm 6 - 9 mcy
8. Dwie sukieneczki i krótkie spodenki. Rozm 3 - 6 mcy
9. Czerwona koszula i spódniczka. Rozm 6 -9 mcy
10. Koszulka i "cygańska" spódniczka
11.Dwie sukienki. Pomarańczowa (moja ulubienica, aż mam ochotę ubrać w nią młodszego;P) rozm 6 - 9 i biała z metki 0 - 3, ale wg mnie 3- 6 mcy
12. Koszulka z krótkim rękawkiem i spódniczka dzinsowa.Rozm 9-12 mcy a nawet wzwyż
13.Sukienka dzinsowa i bluza. Rozm 6 - 9 mcy.
14. Po moim maluchu kombinezonik. Rozm 56. Taki późno jesienny.
15.I jak ktoś chce spróbować chutowania to chusta "pentelka". Ja ją użyłam dosłownie kilka razy (wolę Bondolino).
Podałam rozmiary z metek lub "na oko", jednak myślę, że w spódniczki i sukienki to spokojnie i dla nieco starszych dziewczynek;) Śmiało pytajcie o szczegóły.
dziewczyny jesli ktoras z was bylaby zainteresowana ubrankami na lato dla chlopca na 5-6 lat to dajcie znac szeptem badz na prive. mam troche rzeczy po Krzysiu (krotkie spodenki, bluzeczki, jeansy) to zrobie zdjecia
Sprzedam komplecik do chrztu rozmiar 68. Piękny biały komplecik firmy Abrakadabra wartości 300zł + dodatki Sprzedam całość za 100zł. (sukieneczka delikatnie uszkodzona z tyłu, zaciągnięta, wada praktycznie niewidoczna i znajdująca się z tyłu więc przy tak małym, leżącym dziecku raczej bez znaczenia). W skład zestawu wchodzą:Sukieneczka, bolerko, szydełkowa czapeczka dodatki: buciki szydełkowe, buciki atłasowe (nieużywane), opaska (nieużywana)... dodam jeszcze rajstopki białe (nieużywane)
Sukieneczka jest bawełniana więc idealna do chrztu na lato.
eveke śliczny komplecik Strasznie mi się podoba, ale kurcze nie wiem jaki rozmiar będę potrzebowała... Wiem, że Madzia będzie miała jakieś 3 m-ce ale nie wiem jaka się urodzi...
Dii :D jak nikt nie kupi to zawsze może poczekać :D Ninka była chrzczona jak miała 3,5 mies i wtedy miała mniejszy rozmiar , ale ja wzięłam 68 , bo akurat chciałam , żeby sukieneczka była dłuższa... wydaje mi się , że jak chcecie chrzcić w wieku 3 miesięcy to pewnie będzie dobre, bo jak urodzi się malutka to by miała dłuższą tą sukieneczkę, a jak się urodzi trochę większa to by miała pewnie akurat.
Hehe :) No chyba muszę i tak poczekać, bo pamiętam, że Kacper to 68 nosił jak miał 9 m-cy więc boję się, że i z Madzią może być podobnie... Ale zobaczymy
dziewczyny mam do sprzedania zestaw pieluszek wielorazowych ONE SIZE firmy PUPUS
4 kieszonki
2 otulacze otulacze maja male plamki po żelazie co widać na zdjęciu
wkładki bambusowe i polarowe
bibułki i woreczek na zużyte pieluszki idealny na spcery
wszystko mało używane, prane zgodnie z instrukcją w stanie idealnym. te wkładki szare bambusowe są praktycznie nowe. Marysia już nocnikowa jest a na noc zakładam pampersa wiec nie ma sensu, żeby to leżało. Całośc 100zł przesyłka gratis :)
Sprzedam krem La Roche Posay HYDRAPHASE intense Legere - opis tutaj
Krem kupiłam w aptece Gemini w zeszłym tygodniu za ponad 62 zł - niestety nie posłużył mi - użyłam go dwa razy. Sprzedam za 50zł z przesyłką. Mam paragon.
Mam do sprzedania fajny wózek dla dwójki, rok po roku Phil & Teds Explorer. Był używany tylko przez moje dzieci, mam do niego moskitierę, folię na deszcz, i boczne torby. Super się sprawdza na trudnym terenie, ma pompowane koła. Ma małe otarcia i zepsuł się jeden nap w koszu, można poszukać nowego, albo przyszyć tę część na stałe. Zainteresowanych proszę o wysłanie pw.