Sprzedam balerinki/lakierki firmy Emel. Rozmiar 19. Założone były dosłownie 3 razy (w tym ze 2 razy jak Ninka praktycznie nie chodziła jeszcze) zatem ich stan oceniam na idealny.
Jeśli ktoś będzie zainteresowany porobię zdjęcia naszych bucików , a dla pogladu wklejam robocze zdjęcie z neta.
sandałki dla chłopca (lub unisex) nie bardzo zużyte, rozmiar 21-22 zestaw plastykowych sztućców razem z plastykowym talerzem/miseczką ewentualnie jakieś szorciki rozmiar 92 lub 98, też na chłopca
W te upały i w moim stanie błogosławionym unikam zakupów, stąd pomyślałam o naszym bazarku :-) oferty chętnie przyjmę na priv do 23 VII b.r.
Gdyby ktoś był zainteresowany sprzedaje wszystko 4 zł szt. ubranka na lato w tym krótkie spodenki , sukienki i bluzki z krótkim rękawkiem. Zdjęcia wysyłam na meila, tylko dla zainteresowanych kupnem ,bo jest sporo zdjęć.
czy ktoras z mam starszyxh dzieciakow ma moze do odsprzedania ksiazki z serii dziennik cwaniaczka? badz podobne? jesli tak to prosze o szepta lub wiadomosc prywatna
Sprzedam zestaw książek do klasy 3, kuzynka zakupiła dla syna w czerwcu 2014, ale teraz wyprowadza się za granicę (całą rodziną) , więc książki są jej zbędne, czy jest ktoś zainteresowany?
ZESTAW kompletny, wydanie 2013 : NOWE JUŻ W SZKOLE klasa 3, box, NOWA ERA!
Dziewczyny w chwili obecnej przebywam w anglii. Jestem w stanie kupic i wyslac nowe ubrania z anglii zakupione po przecenie. Blisko mnie jest sklep Matalan. Wszystkie ubrania maja metki. Przesyłka z uk do pl to 13 funtow za 10 kg. Teraz jest promocja 15 funtow za 30 kg. Wysylam ekspereowymi paczkami. Wysylka jest w sobote u mnie a w polsce przychdzi w piatek. Moze ktos chce sobie sprzedawac ubrania na allegro. Blisko mnie jest też sklep z butami Clarks oraz George. Jestem otwarta na dluzsza wspolprace jak takze na pojedyncze zamowienia. Ostatnio wyslalam kolezance paczke - koszt okolo 500 zl z przesylka ale jest w tym ubran na dwojke dzieci bardzo duzo. Moze ktos ma blizniaki i potrzebuje wiecej ubran. Ubranka kupowalabym tylko po promocji. Np sa rajtuzki z tym ze wiek i kolory są narzucone odgornie bo to SALE, ale dwie prary rajtuz to kwota 2,50 funta. W tym sklepie jest wszystko od ubran zimowych po bielizne. Jestem w stanie wystawic ta paczke na allegro, ale dochodza kolejne oplaty. Moge sie z kims na facebooku dodac do znajomych, albo piszcie: elapietrzak@gmail.com Sądzę, ze kwestia warta przemyslenia, bo moze trzeba w jednej chwili wiecej zaplacic ale ubran bedzie na dobrych kilka miesiecy jak nie wiecej.
Nie mam nic przykladowego, można popatrzeć na stronę matalana: www.matalan.co.uk Nie jestem w stanie kupować przykladowych rzeczy, po prostu ide do sklepu i kupuje w potrzebnych rozmiarach to co jest i ew to co bardziej potrzebne. podaj mi maila to wysle Ci przykladowe ubrania, ktore wlasnie poszly do mojej kolezanki.
Dziewczyny mam do sprzedania ciuszki dla dziewczynki firmy H&M i NEXT, ceny do zaproponowania :) rozmiary z metek to 1-1,5roku :) zachęcam :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
1. cherooke 92 cm - 6 zł 2. marks&spencer86 cm - 6zł 3. h&m 12-18 8zł 4.next 92 cm 5zł 5. next 12-18 5zł 6. h&m 86 8zł 7. 86 cm 7 zł 8 86 cm 5 zł 9 GAP 92 5zł 10 DUNNES 12-18 8 zł 11 next 12-18 8zł 12h&m 86cm 5 zł 13 na metce 2-3 lata ale mała nosiła je jak reszte czyli duże 86-92 cm -8zł 14 h&m 86cm 6zł 16 podobnie jak 13 cena: 5 zł 17 92 cm -5zł 19 h&m 86 cm 5 zł 20next 92 cm 5zł 21next 12-18 5zł 22 minoti 86/92 7zł 23.baby k 92cm 5zł 24 86 cm 8zł 25.minoti 86/92 5zł 26 next 92cm 12 zł 27 next 86 cm 5 zł
Mam do sprzedania ubranka dla dziewczynki ( totalne czystki w szafie Oliwki ) Zapraszam, cena ubranek od 2 zł do 5 zł , wyjątkiem są sukienki do 8 zł , oraz spodnie do 10 zł . Kostiumy mają osobne ceny(jeden całkowicie nowy,drugi używany kilka razy) Proszę pytać o poszczególne ubranka. Więcej wysyłam na meila. TYLKO ROZMIARY 86/92/98 , różne znane firmowe marki, zagraniczne i nie tylko (adidas,carter's,OldNavy,Circo,Jumping Beans,Next,H&M i wiele innych )
Nowy kostium kąpielowy r. 18-24M Disney (z wielkim bólem serca sprzedaje,góra kostiumu okazała się za ciasna) - Przy zakupie do 70 zł mogę dorzucić go gratis [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][/URL]
Kostium kąpielowy używany kilka razy w zeszłym roku r. 86 [URL=http://www.fotosik.pl][/URL]
Dziewczyny, 29 sierpnia lece do Polski. Moglabym zabrac ze soba kilka rzeczy :) Takze chcialam je wystawic tutaj. Moze znajdzie sie chetny kupiec :)
Prosze do ponizszych cen doliczyc koszt przesylki w Polsce - ja nie znam sie na tym totalnie. Wiec zdaje sie na Was.
1. Skorzane sandaly, tzw. gladiatorki Kenneth Cole rozmiar 37. Kupilam na wyprzedazy za 45GBP, sprzedam za 100zl + koszt przesylki w Polsce. Nowe, nie noszone. Kolor czarny.
2. ALDO balerinki, zlote, blyszczace z czarna kokardka. Rozmiar 37. Kupione za 20GBP na przecenie. Sprzedam za 50zl + koszt przesylki. Zabiore je do Polski bez pudelka. Sa nowe, nie noszone.
3. Sam Edelman, blady roz, skorzane balerinki z malymi dziurkami. (moge zrobic wiecej foto w swietle dziennym). Kupilam bo, bardzo mi sie podobaly. Sa cudne. Niestety rozmiar 37 - ale maly. Wiec na moje oko 36,5. Takze z przykroscia po godzinie spaceru musialam je sciagnac. Ciasne sa. Kupilam rowniez na wyprzedazy za 55GBP (z 135GBP). Sprzedam za 130zl + koszt przesylki.
Treść doklejona: 11.08.14 18:44 4. Sukienke FCUK - rozmiar 6 z falbankami. Kupiona na wyprzedazy za 45GBP. Sprzedam za 100zl. Z metka, nie noszona.
Chetnych zapraszam na priv. Mozliwosc negocjacji cen :)