Poszukuję 1) chusty elastycznej, używanej. 2) kombinezonu typowo zimowego dla chłopca albo unisex, rozm. 56-62. Chciałabym kupić najpóźniej w grudniu. Jeśli macie na zbyciu, proszę o wiadomość.
Sprzedam komplet 12 płyt z muzyką dla dzieci. Jak nowe mało używane bo nam się odtwarzacz zepsuł i potem tylko leżało i się kurzyło. Dokładnie taki sam jak na podanej niżej aukcji. Cena 50 zł
Dziewczyny z Warszawy - mam do oddania jakieś kilkanaście kuponów na Pszczółkę Maję (film w kinie of kors) - za ten kupon można kupić bilet za 10 zł (ważne do końca października) - ale tylko na seanse od poniedziałku do piątku. Odbiór - Mokotów, Wilanów, Stegny.
Mam do sprzedania po bardzo okazyjnych cenach (mozliwe dodatkowe negocjacje) nowe, nieuzywane, niemierzone buty Next. Jesli ktos jest zainteresowany przesle dodatkowe informcje i dokladne wymiary (obcas, dlugosc wkladki itp) 1. Rozmiar: 39, cena: 100zl plus przesyłka
Mam do sprzedania kombinezon Coccodrillo dla dziewczynki, stan idealny, mało noszony, jeszcze nie prany- upiorę przed wysyłką :P Szare spodnie, czerwona kurteczka, r. 80 (spory). Szept to wyślę, zdjęcia na maila
Jak ktoś ma coś równie fajnego w rozmiarze 92 to chętnie odkupię.
Zapraszam do mojej szafy :) Na razie kilka ubranek, bo dopiero zaczynamy :) W zestawach taniej :) Dla dziewczynki rozmiar 56 body, śpiochy, pajace, bluza i dla chłopca pojedyncze na 74: spodnie, ogrodniczki, bluzka, bezrękawnik na 62, bluza miśkowata 68, i inne...