Mysiek interesuje mnie ten interaktywny panel(ostatni nad koszuklami) oraz duży sorter.Te zabawki wydają jakieś dźwięki(chodzi mi o językowe dźwięki).Jaki byłby koszt przesyłki obu??
Mysiek, bedziesz przesylala z anglii czy z pl? Ile by kosztowala przesylka?Interesuja mnie 2 koszulki druga i trzecia, bluzeczka z dl.rekawem fioletowa i sukienka z rajstopkami.
Aga ten interaktywny panel gra, tzn jak sie nacisnie znak zwierzatka, które jest po lewej stronie to słychać odgłos jaki wydaje dane zwierzątko, albo owoce na drzewie to słychać muzyczkę. Jak się da biedronkę na dół to tak biedronka idąc w górę oddaje dźwięk i przesuwanie samolotu też daje odgłos. Duży sorter ma od dołu klucz i się otwiera drzwiczki tym kluczem i wyciąga te klocki z środka. Dam po pracy jak wrócę dokładne zdjęcia tego sortera i kloców jakie są do niego. Sądzę, że spokojnie tą paczką za 10 zł te dwie zabawki pójdą, bo tak myślę, że do kilograma to się załapią.
Mysiek,to przeslij mi dane konta, na ktore mam przelac pieniazki. Biore te 2 koszulki, koszulke z dlugim i sukienke z rajstopkami.Moj email: montenia@onet.pl
Dodaję zdjęcia sortera, od razu piszę, że mam do niego tylko 4 klocki - więc mogę sprzedać ten sorter za 5 zł - całkiem zapomniałam, że mu brakuje klocków, bo to są właśnie zabawki, którymi moja córcia się juz w ogóle nie bawi i tylko stoją i zbierają kurz. wymiary sortera: średnica 17 cm, wysokość: 20 cm a panel długość: 36 cm wysokosc 19 cm szerokosc ok 9 cm
mysiek ten zielony interaktywny panel biore na 100%. Nad sorterem się zastanowię skoro brak klocków ale i cena lepsza:) A powiedz mi jeszcze ta interaktywna kula to melodie czy też po angielsku gada?Jaka jest jej średnica???Co się z nią robi??
ta interaktywna kula to ona sama sie nie kreci, jest tylko jeden przycisk - na gorze - i jak się go włączy to wygrywa melodie. Ta kula nie mówi i nie jest taka, że sama pełza.
OK.W takim razie biorę ten zielony panel z nad bluzeczki i te interaktywne dwa klocki fischera. Proszę Cie napisz mi dane do przelewu a zrobi9e go dziś na 35 zł. Dzięki z góry
mysiek podaj mi na priv swój mail -napiszę ci mailem adres bo mam konto nieaktywne i brak możliwości wysyłania wiadomości. A ja cos zle policzyłam ze piszesz ze za przesyłke 10?? klocki-10 zł,panel-15 zł przesyłka-10 zł-35 zł razem.
mam do sprzedania spodnie ciążowe Jeansy H&M MAMA rozm XL cena 35zł Rybaczki czarne materiałowe H&M MAMA rozm XL cena 25zł Długie spodnie czarne materiałowe Motherline KappAhl rozm L cena 35zł
oprócz tego mam jeszcze bluzeczkę ciążową w kwiatki biało czarne rozm 16 cena 10zł sukienko/tunikę czarną w beżowe kwiatki rozm 46 cena 10zł
Mam do sprzedania kombinezony niemowlece w rozmiarze 0-3 i 6-9 miesiecy. 24.99 za sztuke. Przesylka 8zl. za 1 sztuke. 0-3 m-ce Mam rowniez do sprzedania ciuszki niemowlece:body, pajacyki, spioszki bluzy, sweterki uniseks, dla dziewczynki i kilka dla chlopca. Zdjecia podesle na maila.. 6-9 m-cy
A może jesteście zainteresowane Avonem? Tu KATALOG jak coś piszcie na priv a na zachętę będzie mały rabacik i gratis przy zakupach na powyżej 50zł w postaci pomadki Ultra Colour Rich (str 24 w katalogu - kolor do wyboru) :)
mam fajne butki jesienno wiosenne do sprzedania, niektóre są nowe, a inne w stanie idealnym, dodam, że moje dziecko nie ma płaskostopia i nie wykrzywia nóżek buty sa w rozmiarze 21 i 22 LINK DO ZDJĘĆ BUCIKÓW kapcie BEFADO sprzedane LINK DO ZDJĘĆ ZABAWEK
VTECH - krówka 15 zł Zabawka jest w języku angielskim. Uczy liter a,b,c, cyfr 1,2,3, kolorów i kształtów, a ponadto gra wesołe melodie ELC - piesek 15 zł - szczeka, wącha VTECH - owady do zawieszenia na łóżeczko 20 zł - Zabawka jest w języku angielskim. Gra wesołe melodie SMYK - Arka Noego 20 zł - Gra wesołe melodie, odgłosy zwierzątek TOMMY - owady się poruszają 15 zł - ślimak porusza skorupką, po naciśnięciu biedronka wysuwa nóżki, motylek porusza skrzydełkami FISHER PRICE - słoń z klockami 25 zł - Zabawka jest w języku angielskim. Gra wesołe melodie FISHER PRICE - garnuszek sorter 15 zł - Zabawka jest w języku angielskim. Uczy liter a,b,c, cyfr 1,2,3, kolorów i kształtów, a ponadto gra wesołe melodie FISHER PRICE - ślimak sorter 25 zł - Zabawka jest w języku angielskim. Uczy liter a,b,c, cyfr 1,2,3, kolorów i kształtów, a ponadto gra wesołe melodie VTECH - Miś 15 zł - Zabawka jest w języku angielskim. Mówi VTECH - telefon GRATIS, przy zakupach za 50 zł. VTECH - pianinko 25 zł - Zabawka jest w języku angielskim. Uczy liter a,b,c, cyfr 1,2,3, kolorów i kształtów, a ponadto gra wesołe melodie, odgłosy zwierzątek ELC - kierownica 42 zł - Zabawka jest w języku angielskim. Odgłosy samochodu ELC - kostka 20 zł - zabawka manualna ELC - bębenek 20 zł - Zabawka jest w języku angielskim. gra wesołe melodie Skrzaty 20 zł Gąsienica 15 zł DREWEX - Miś GRATIS, przy zakupach za 50 zł. C&A Piesek GRATIS, przy zakupach za 50 zł. Pozytywka ze światełkiem 20 zł NOWE Muminki 2 szt. 25 zł STERNTALER - ochrona szyi dziecka 30 zł FISHER PRICE - żółw, kulka i klocek 20 zł - Zabawka jest w języku angielskim. gra wesołe melodie
Zapraszam na moje aukcje gdzie wystawiam ubranka dziecięce, fotelik,leżaczek,przewijak itd http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=19900039 ZAPRASZAM również do obejrzenia katalogu Betterware online-bardzo fajne i pzrydatne rzeczy w domu, srodki czystości:KUCHNIA, GARDEROBA, DOM I OGRÓD, SPRZĄTANIE,ZDROWIE I URODA, Jjestem przedstawicielem firmy-zapraszam http://www.betterware.pl/katalog_betterware/1011/
Ponawiam ogloszenie. Mam na sprzedaz duzo ubranek dla dziewczynki i uniseks na wiek 0-3 m-ce(pajacyki,body,posciel.kocyk itp.). Mam tez troszke ubranek dla chlpca. mam takze do sprzedania termpometr do ucha +nakladki(nowy),podgrzewacz avent iq. wszystkie ciuszki w stania bdb i tanio. zdjecia i ceny moge przeslac na maila. Moj email :montenia@onet.pl
<strong>ponawiam ogłoszenie, jeśli jest ktoś zainteresowany, zawsze możemy ponegocjować</strong>
mam do sprzedania spodnie ciążowe Jeansy H&M MAMA rozm XL cena 35zł Rybaczki czarne materiałowe H&M MAMA rozm XL cena 25zł Długie spodnie czarne materiałowe Motherline KappAhl rozm L cena 35zł
oprócz tego mam jeszcze bluzeczkę ciążową w kwiatki biało czarne rozm 16 cena 10zł sukienko/tunikę czarną w beżowe kwiatki rozm 46 cena 10zł
morela1: ma ktoś może na zbyciu wkładkę redukującą do fotelika samochodowego ???
Ja posiadam taką wkładke tylko że mam SZARĄ - nie znalazłam zdjęć w sieci mojego koloru - jak chcesz porobię. Kupiona dla Antosi użyta kilka razy raz prana - wygląda jak nowa. Jak coś pisz na priv :)