Sprzedam adidasy Nike dla dziewczynki r. 22 , wkładka wew. 13,5 cm. Stan bardzo dobry. Oliwia chodziła w nich kilkanaście razy i szybko wyrosła (więcej zdjęć podeślę na meila)
Również ubranka na rozmiar 92/98 stan bardzo dobry (niestety z braku czasu nie jestem w stanie pokazać wszystkich ubranek, mogę podesłać na meila)
Sprzedam kilka książek, wszystkie używane stan bardzo dobry lub dobry.
5zł 15zł 30zł
Biustonosze nowe (przeleżały kilka lat,były przymierzane) oraz używane, stan dobry. rozmiar 80F wg rozmiarówki effuniak, używany, cena 50zł rozmiar 75G wg rozmiarówki effuniak, karmnik, używany, cena 50zł rozmiar 34E, 34F wg rozmiarówki brytyjskiej 50zł 30zł uzywany, produent Pl, 10zł, rozmiar 80D
Kurtka Hello kitty rozm. 92-98 nowa bez metki cena 20zl plus wysyłka Czerwony płaszczyn na wiosne George rozm.2-3 lata cena 15zl plus wysyłka Sweterek George 1,5-2lata cena 10zl plus wysyłka Sukienka Hema rozm. 110/116 cena 10zl plus wysyłka Tunika z kapturem 18-24 cena 10zl plus wysyłka Sukienka rozm. 2-3 lata cena 10zl plus wysyłka Futerko rozm 2-3 lata cena 15zl plus wysyłka Sukienka na ramiączkach rozm. 2-3 lata cena 10zl plus wysyłka Pepa na lato :P rozm 2-3 lata cena 8zl plus wysyłka Smijzerka rozm.2-3 lata 8zl plus wysyłka Sukienka w kwiaty rozm 3 lata cena 18zl plus wysyłka Sukienka wiązana w pasie rozm.5-6 lat ale wedlug mnie 4-5 lat cena 12zl plus wysyłka Płaszczyk rozmiar. 3-4 lata cena 25zl plus wysyłka Kurtka przejściówka rozmiar 3-4 lata cena 20zl
Cześć dziewczyny. Szukam ubranek na 86 dla dziewczynki - wiosenne, najbardziej zależy mi na bluzach. Czy ktoś coś ma? Proszę o linka lub fotki na maila: bsmail@op.pl Pozdrawiam :)
Cos dla mam:-) Sprzedam odpowiedniki perfum firm takich jak :Lacoste,Chanel,Mexx,Giorgio Armani,Versace,Roberto Cavalli, Gucci,Christian Dior i wiele wiele innych.Wersja 30ml 35zł. Moge wysłac najpierw tylko probki. O szczegoły prosze pytac.Zapraszam.:-)
dziewczyny mam do sprzedania troche puzzli (od 60 do 100szt), stan wiekszosci to nawet brak sladow ukladania, tematyka myszka Mickey, auta, tom&jerry, wrzucam zdjecia pogladowe, lepsze moge doslac mailem
NIEAKTUALNE, zestaw trafil w dobre rece ;)
oraz gry Alexander (stan swietny, gry kompletne, od instrukcji przez pionki zetony etc) lokomotywa edukacyjna memo dzwiekowe co do czego, tato
w przypadku zakupu calosci dorzuce jeszcze cos tam gratisem prosze o wiadomosc szeptem badz na pw bo nie czesto na ten watek zagladam
Krzys, ze wzgledu na duza wade wzroku, mial zalecone cwiczenia oczu z zakrywaniem jednego i wpatrywaniem sie w szczegoly wiec ciagle cos nowego kupowalismy to nawet nie jest polowa tego co przerabialismy, te ze znakami uzywania poszly w ludzi juz wczesniej w dalszym ciagu mamy cala szafe puzzli przerozniastych (teraz juz ukladamy te od tysiaca w gore a nie mozemy sie zebrac ulozyc te 120-500 i sprawdzic ich kompletnosc )
Dziewczyny chcialam kupic 2-3 otulacze (do wielorazow).stan b.dobry . Ma ktos cos do zaproponowania? Jak tak to prosze szeptem albo na mail moly123@wp.pl
Witam serdecznie Jako, że na świecie pojawi się niebawem nasza druga pociecha płci odmiennej tzn żeńskiej zgłaszam zapotrzebowanie na:
- ciuszki dziewczęce w rozmiarach 56-62 (tylko w bardzo dobrym stanie) - leżaczek - bujaczek (przy Filipie nie miałam) - spodnie ciążowe H&M lub inne w rozmiarze 36
Chętnie odkupię :)
A może któraś z Was planuje odsprzedać łóżeczko-dostawkę w kolorze białym?
Cześć:-) szukam siedziska duoseat firmy Mutsy. Czy jest ktoś zainteresowany odsprzedaniem lub może mi dać namiar na kogoś kto ma. Wiem że sprawa jest trudna bo model nie jest już produkowany.