Mam do oddania ZA DARMO (koszt przesyłki) spora paczkę ciuchów po sobie w rozmiarach 40-42. Głownie Zara, NeXT itp. Jedyny problem to to ze mieszkam w UK i koszt przesyłki to około £18. Zdjęcia mogę wysłać na maila. Nie mam aktywnego konta wiec zainteresowane osoby proszę o szepty.
Wpadam się pochwalić. Na 4 zakupy dokonane na bazarku 28dni.pl 4 trafione w 10!!! Zawsze sceptycznie odnosiłam się do takich zakupów a tu taka miła i pozytywna niespodzianka. Wszystkie kupione rzeczy zgodne z opisem i zdjęciami. Dzięki bazarkowi ja, trochę zacofana w nowościach, dowiedziałam się że można wywołać zdjęcia przez internet i ostatnio skorzystałam z ogłoszenia które jakiś czas temu ukazało się na bazarku i tu kolejny szok. Jakość otrzymanych zdjęć za 17 gr odbitka w niczym nie odbiega jakością od tych z punktu stacjonarnego za 60 gr i więcej :-)) Uwielbiam ten wątek.
Sprzedam bardzo uszanowane i bez znaczacych sladow uzywania, bardzo malo noszone ubranka dla chlopca 56-62, wszystkie prane w loveli, prasowane najczesciej na lewej stronie, prawie wszystkie kupowane w sklepach SMYK, CA,HM w roku 2014, noszone TYLKO przez mojego zdrowego synka (ur. w styczniu 2014),tj bez chorob skory itd., sprzedaje je ze wzgledu na kolejna ciaze :-), tym razem pod sercem nosze córeczke! Zapraszam do kupna. 1. Kompl. welur braz/ekru 2. Kompl. welur niebieski 3. Kompl. welur zielony 4. Bluzeczki dlugi rekaw 5. Polspiochy 6. Spodenki welurowe 7. Kompl. koszulka + spiochy 8. Koszulka bez rekawkow (delikatny zolty zaciek przy szyjce) + koszulka dl. rekawek
MrsHyde,ile ten kapok z serduszkami? I czy to tylko kapok na lodke np.czy także nadający się normalnie kapieli w basenie,jako zabezpiecznie typu rękawki,kolko dmuchane itp.? :)
o kurcze, nie mam pojecia czy na basen sie nadaje, siostra wykorzystywala ja na kajaki i na lodke sprawdzilam i na tej w serduszka tez jest napisane to samo co widac na fotce tej drugiej kamizelki
Mam do odsprzedania plaster KINESIO TEX GOLD w kolorze beige grubość 5 cm. Moja mała wykorzystała na rehabilitacji chyba niecałe pół metra więc pozostało ponad 4 metry.
Mam tez do sprzedania piaskownice drewnianą 125x125 z pokrywą która zmienia się po otwarciu w ławeczki. Kupiłam małej na allegro a w tym samym czasie teściowa kupiła drugą ;/ (NIEAKTUALNE)