Asiu buty kupiłam w grudniu. Jeszcze na obniżkę się załapałam bo były jeszcze droższe. W ogóle w nich nie chodziłam bo byłam w ciąży a teraz mi stopy zgrubły ;) I chyba się odzwyczaiłam od takich wysokich. Ale ogólnie są super teraz na jesień akurat. Wkładka jest chyba 24,5 cm.
Mam na sprzedanie ubranka dla chłopca i częściowo uniseks od rozmiaru 50 do 92. Jak któraś Pani sobie życzy zdjęcia, to proszę napisać, jaki rozmiar mam wysłać i podac adres email
Ubranka są w stanie idealnym, bdb i sporadycznie może się zdarzyć że dobrym. Poinformuje o tym na pewno. Mam też buciki w rozmiarach 20, 21, 22, 23 i 24, 25, 26/27.
Mam na sprzedaż dużo ubranek po moim synku. Od rozmiaru 50 do 92. Ubrania są zadbane, czyste i pachnące. Różnych znanych i cenionych firm, dobre jakościowo Emotikon smile Jeśli jest ktoś zainteresowany, to proszę pisać do mnie wiadomości a w nich podawać adresy mailowe z rozmiarem, który Panie interesuje. Wyślę na pewno :-) Ceny bardzo atrakcyjne jak za tę jakość :-) Niektóre nawet nieużywane. Polecam
Cytrynka251 jamam pytanie do Ciebie widze ze masz bluzniaki?ja sie spodziewam bluzniakow powiedz mi jaki masz wozek? Bo mam straszny problem z tym i jakie lozeczko? Spia razem? Bede wdzieczna za odpowiedz Pozdrawiam
Dziekujemy☺☺☺ tez myślałam o tym wózku i jeszcze o bebetto 42 my mieszkamy w bloku wiec szukam najlepszego rozwiązania a nie chce wydać milionów na wózek ☺termin mam na koniec grudnia i na 90% będziemy mieć parke jutro mam wizytę to może nam potwierdzi. A powiedz mi jak dajesz sobie rade?
Sprzedam kurteczke, polar, bluzę, bluzeczki dla dziewczynki 68-74 zdjęcia wyślę na meila (kolory zdecydowanie dziewczęce wiec nie czekaja na brata) ceny b symboliczne mam też małoużywany rogal do karmienia firmy motherhood. polecam.
Sprzedam za parę zł ubranka dla dziewczynki w rozmiarze 86/92/98/104 - głownie spodnie,bluzy,bluzki i inne. Jeśli byłby ktoś zainteresowany to proszę o wiadomość na priv z adresem e-mail,lub szept :)
Do sprzedania zestaw 9 opasek w następujących rozmiarach: 1. Biała z kokardą w kropki 14,5-20cm (max. rozciągnięcia) 2. Biała 14,5-22 3. Różowa z kokardką(H&M) 18-24 4. Biała z kokardką(H&M) 18-24 5. Zielona 18,5-24 6. Różowa w kwiaty (F&F) 20-23 7. Truskawki 20-23 8. Turkusowa (F&F) 22-26 9. W kratkę 21-25 Nie sprzedaję na sztuki, wyłącznie w zestawie (całość 40zł) + kw pierwsze 4 pasują na niemowlaczki do 6 m-ca, reszta dla dziewczynek od 6-12 mc-y. Oczywiście w zależności od rozmiaru obwodu główki
Dziewczyny, mam na sprzedaż spodnie ciążowe H&M MAMA rozm. 38 - używane, w dobrym stanie. Kupiłam na olx i niestety okazały się za duże. Moim zdaniem pasują na duże M, małe L. Ja mam patyczaki zamiast nóg i niestety wiszą na mnie okropnie. Odsprzedam za 45 zł. z wysyłką :)
Zapraszam na zakupy:) http://olx.pl/i2/oferta/body-sukienka-komplet-gratis-CID88-IDbCvox.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=171720689&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
ponad 20 szt na rozm 128, sprzedam za 50 zł (2 bezrękawniki, bluza polarowa, dwie bluzy dresowe, legginsy, sukienka, podkoszulki, 2 bluzki, bluza długa welurowa, 2 spódniczki, żakiecik sztruksowy, 2 x krótkie spodenki, kilka innych rzeczy)
min 18 szt rozm 122, sprzedam za 45 zł (kurteczka jeansowa, jesienna kurteczka, spódniczki, legginsy, bluzki z długim rękawem, tuniczki, podkoszulki, bluza polarowa)
min 16 sztuk rozm 116, sprzedam za 40 zł (3 sukienki, w tym "dziergana", spódniczka, spodnie z materiału, krótkie spodenki, podkoszulki, getry rajtuzowe, coś tam jeszcze się znalazło)
Stan różny, od bdb do pojedynczych db- czy z jakimiś nitkami, dziurkami, ale większość stan bdb, bdb-. Jest trochę ciuchów firmowych, w tym Zara, H&M, Coccodrillo, 5-10-15, F&F/ Cheerokee, Reserved, C&A. Robię porządki w ciuchach, więc co znajdę, to jeszcze dorzucę. Chcę się po prostu tego pozbyć, choćby tak, żeby wyszło taniej, niż w lumpeksie :) Zdjęcia podrzucę zainteresowanym (mam każdy ciuch pojedynczo obfotografowany, więc tu nie wrzucam wszystkiego).
Kurtka z zestawu 122
Jedna z bluz z zestawu 128
Jedna z sukienek ze 116
Do tego mam sukienkę balową z USA, rozm 5, cena 35 zł
Buty trapery rozm 31, cena 10 zł
Kurtka różowa podbita polarkiem, rozm ok 122, cena 10 zł
Warszawianki sprzedam naszą komode kąpielową. Moim zdaniem super sprawa. Oczywiscie sidac ze byla uzywana bo wykąpała czterech chłopakòw ale i cena okazyjna bo dalismy za nia kolo 900zl
Jakby ktos byl zainteresowany to podaje link do ogloszenia http://www.gumtree.pl/a-kapiel-i-zdrowie/zoliborz/komoda-kapielowa-wanienka/1001423680460910756149209 --
Mam do sprzedania Elle TENS - mi pomógł przy porodzie, użyty dwa razy, bez elektrod ( do dokupienia ). Cena 250 zł - przesyłka gratis. http://allegro.pl/elle-tens-do-redukcji-bolu-porodowego-i5677210803.html<a href="http://allegro.pl/elle-tens-do-redukcji-bolu-porodowego-i5677210803.html">
Paka ubrań dla chłopczyka 0-4 miesiące. Ubanka po moim synku. cena 103zł
3 szt bluz z kapturem 2 szt koszul 4 pary spodenek 7 bluzek z długim rękawem 3 szt pajacyów bawełnianych i 1 szt pajacyka polarowego 7 szt body z długim rekawem Po zdrobieniu zdjęć dodalam jeszcze kilka rzeczy, łacznie ok 40szt.
możliwa wysyłka, prosze szeptać gdyż nie mam wykupionego konta.
Uroczy noworodkowy komplecik ocieplane sztruksowe spodenki oraz bluza polarowa. Idealne na chłodniejsze dni. - 10zł
Mam na sprzedaż ubranka dla dziewczynki od 0 do 6 miesięcy juz od 2zł .Proszę szeptać co potrzebne a wyśle e-mail ze zdjęciami. Ubranka w stanie dobrym, bardzo dobrym i jak nowe, bez dziur i plam.
Moja siostra kupiław CCC buty, ktore okazały sie za małe i minęło 7 dni na zwrot buciki firmy Lasocki chłopięce lub uniseks, szare na rzep na jesień, wiosnę rozmiar 25
Buciki nowe! Cena 60 pln do negocjacji- sklepowa 99 pln. Real foto na priv dla zainteresowanych.:)
Treść doklejona: 22.09.15 09:59 Polecam paki ubranek dla dziewczynki. Ubranka sa jeszcze ladniejsze w realu. Cena mysle ze naprawde atrakcyjna.patrakcyjna.Pozdrawiam i zapraszam do zakupu.