Hussy ja jestem zainteresowana.Sprzedałaś już coś? Chętnie kupię bluzeczkę z kotkiem i z kitty oraz spodenki różowe.Masz sukienki w tym rozmiarze? Chodzi o letnie wygodne sukieneczki
Treść doklejona: 20.06.16 10:21 ps.nie mam aktywnego konta dlatego piszę tutaj
Mam do sprzedania dużo ciuszków w rozmiarze 86/92 dla dziewczynki. Większość jest nowych z Lupilu, ponieważ nakupowałam córce bluzek a ona nienawidzi guziczków ;/ POLECAM!!!
bawelniane kiecki bez rekawow rozmiar 74? ktos cos? moja mala ostatanio tylko w tym chodzi + pampers. chetnie wezme hurtem, + ewentualnie bluzy na 74 + ewentualnie legginsy na 74-80 (to mozna zawsze podwinac).
Treść doklejona: 25.06.16 07:31 wazne zeby te kiecki pod szyja po zapieciu mialy luz. bo mam kilka i sie okazuje ze po zapieciu dusi, albo ja mam taki wrazenie. wiec najepiej kiecki z bawelny t-shirtowej (nie koszulowej)
sama mam pare rzeczy do sprzedania, moze kogos cos zainteresuje reczniki kapielowe po 10 zl/szt, wszystkie byly nowe, nie uzywam, bo owijam w duzy recznik frotte dla doroslych
Dziewczyny zapraszam na moje olx mam do sprzedania ubranka dla dziewczynki od 56 do 74 stan bardzo dobry a ceny bardzo niskie. ubranka ze smyka h&m i inne. http://olx.pl/oferta/body-dla-malej-krolewny-smyk-cool-club-68-CID88-IDgekIT.html#975c264bf6
Sprzedam fotelik Racaro Young Profi plus 0-13kg, kolor Cherry. (na gwarancji) - 200zł Fotelik bezwypadkowy, używany 1-2/ tyg., mocowany był z pmocą pasów.
Kobietki,sprzedam fotelik Britax First Class Plus (czerwono-czarny), wózek Jedo Fyn 4Ds głęboki plus spacerówka, materac 70x140 grypa kokos, pościel na ten wymiar, klin do spania. Proszę o priv jeśli ktokolwiek zainteresowany - wyślę zdjęcia. Ceny do ustalenia- możecie składać propozycje bo naprawdę chce się tego wszystkiego pozbyć. Zalega mi w domu, firmie.
Sprzedam ciuszki dla dziewczynki od 62 do 74, dla chłopczyka id 62 do 86, wszystkie ciuszki noszone tylko przez moje dzieci, kupowane tylko w smaku ca, hm, next oraz wózek 3w 1 jego fyn memo unisex Zapraszam do kupna bo naprawdę wszystko wygląda jak nowe!! a w niższej cenie!! Cześć ofert wystawiona na olx: http://olx.pl/i2/oferty/q-IIcz.-paki/
Na maluchach był temat o majteczkach treningowych. Szukam ja takich, ale w rozmiarze 110... Krysia ma nocne problemy, jest w trakcie leczenia. Od dłuższego czasu, żebym nie musiała prać co dzień pościeli, śpi w pieluchach. Ale to ani nie tanie, ani nie edukacyjne. Mam wrażenie, że to droga do nikąd. Jak pieluchy nie ma, to czasem załapie jak zaczyna i się budzi. A w takich trenerkach jest szansa że poczuje i nie zdąży zalać całego łóżka. W ofertach na allegro są mniejsze, a jak nawet pojawiają się duże rozmiary, to i ceny z kosmosu. Może ma któraś na zbyciu używki?
Dzięki. I te właśnie zamówiłam. Choć wg wymiarów jakie podał sprzedawca, mogą być na styk. Ale te w trzypaku nie mają gumek przy udkach więc może nie bedą cisnąć. Teraz czekam na przesyłkę i zobaczymy, czy się sprawdzą.
Sprzedam maleńki kostiumik kąpielowy Tribord z Decathlona. Kostium jest NOWY, z metkami. Rozmiar - 6 m-cy, ale moim zdaniem jest mniejszy. Cena - 10 zł.
Dziewczyny będę sprzedawać rzeczy po synku od rozmiaru 62 do 86. Dużo next, smyk, h&m, Pinokio, Ewa Klucze. Fajne kombinezony i kurtki. Mam też wózek spacerowy maxi cosi elea i fotelik do samochodu dla niemowląt, stan idealny. Czy ktoś będzie zainteresowany?
Dziewczyny mam do sprzedania chuste NatiBaby rozm. L 5,2m W PL bede 15.08 takze wtedy bede mogla ja wyslac. Jak ktoras jest zainteresowana to szepnijcie, wysle fotki :-)