Pomyślałam, że może przyda się taki temacik. Szczególnie przyszłym mamusiom i tym aktualnym. Odzież ciążowa będzie już niedługo niepotrzebna, dzidziusie będą wyrastać z ubranek. Lepiej od znajomej osoby kupić, niż od obcej więc może skorzystacie.
no dobra to jakby ktoras byla zainteresowana spodziankami bezowymi i brazowymi z regulacja na gumki rozmiar 40 i 42 NOWE metkowe jeszcze na wzrost ok 170 to moge podeslac info na maila :) a no i jeszcze jeansy mothercare z "golfem" rozmiar 46/48 tez nowe z metka plus nowa z metka bluzka H&M mama rozmiar XL koloru ceglastego
hehe ale moze zainteresowani nie wiedza ze sa zainteresowani poki nie zobacza fotek. ludzie to "wzrokowcy" zazwyczaj, jesli idzie o kupowanie:) sa jeszcze " macacze" hihi
Hmmm, ciekawa sprawa. Mały biznesik nigdy nie jest zły. Jeśli chcecie coś sprzedać, zamieście zdjęcia, wpiszcie w profil informacje o produkcie lub cenie, dajcie namiary itd. Oczywiście zalecam ostrożność, to nie allegro gdzie dominują systemy wiarygodności. Każdy towar ma swojego kupca.
hej Ja właśnie wczoraj wystawiłam na allegro ciuszki po moich niuńkach:) oto link: http://www.allegro.pl/item195123198_sliczne_sukienki_letnie_i_sweterek.html
Sukieneczka super :) niebawem ja moje spodenki wystawię nad sukienką się zastanawiam bo chyba ją tylko poprzerabiam i będę w niej chodzić ale jakieś bluzeczki i tuniki też się znajdą :D już powoli szykuję co mam do oddania a co po prostu do oddania
no to i ja mam coś do sprzedania - naszą papużkę, nieststy nie nadaje się dla noworodka, ale sprzedają ją z żalem i już kilka razy płakałam na samą myśl. Jednak jak ktoś ma starsze dzieci to super sprawa. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=219753080
dziewczynki sprzedam kozaczki – 36 czarne, kupiłam na allegro, ale za wyskoki jak dla mnie obcas, są rewelacyjne, nie używane, tylko przymierzone w domu, dogadamy się co do ceny- myślę, że za ok 70 zł + koszty przesyłki, link do strony, na której je kupiłam http://www.allegro.pl/item254483937__wloskie_kozaczki_mega_hit_2007_06_14_r_36.html
sprzedam staniki Curvy Kate Portia Black 34F, 34E, 32G
34F, 34E to nowe z metkami, a 32G nosiłam pól dnia i okazał się zły rozmiar. oczywiście jest wyprany. zakupiłam kilka sztuk tego modelu aby dobrać sobie właściwy i udało się :) dlatego pozostałe sprzedaje.
cena: 34E,F 75zł + przesyłka (za każdy) 32G 65zł+ przesyłka
Pojawil sie jeden post o zwierzaczkach to i ja cos dorzuce. Przyjme kociaszka, moze komus sie okocil i ma kocieta, a moze z roznych powodow nie moze miec kotka i chce oddac lub odsprzedac w dobre rece? Ja bardzo chetnie.
A kotka moich rodziców też na dniach powinna się kocić - na pewno będą chcieli oddać maluchy. Jeżeli bliżej Ci do Nowej Rudy niż do Trójmiasta to mogę Ci podać na priv namiary.
Jestem z Wroclawia, to zdecydowanie za daleko do Trojmiasta :( Co prawda na urlop pojedziemy gdzies nad morze, ale to dopiero we wrzesniu. A Nowa Ruda gdzie jest?
Witam. Mam do sprzedania wózek renomowanej portugalskiej firmy Bebecar. Model BEBECAR Racer ST w kolorze niebieskim. Wszystkie ważne informacje oraz zdjęcia znajdują sie na stronie: http://allegro.pl/item411757850_wozek_bebecar_racer_st_super_zestaw.html</em> <strong>Zachęcam do zakupu. Pozdrawiam.
W związku z dietą bezmleczną i przeciwhistaminową, którą się katuję - dostałam od lekarza rodzinnego zalecenie kupna mleka modyfikowanego dla siebie. Niestety mam odruch wymiotny ;) Puszka jest świeża, wczoraj kupiona, wczoraj otwarta i wczoraj wypróbowane mleko. Wypróbowałam 3 i pół miarki na 100 ml (pół porcji). Z chęcią pozbędę się tego świństwa :) ZA DARMO, może komuś posłuży. Puszka ma 425 g.
UWAGA: ODBIÓR WYŁĄCZNIE OSOBISTY W SZCZECINIE u mnie w domu (Niebuszewo). Nie wysyłam, bo puszka jest otwarta - nie umówię się też na zewnątrz, bo dziecko mi kolkuje i ledwo żywam, sypiam o skrajnie różnych porach, nie do przewidzenia. Jeśli nikt się nie zgłosi (w temacie, bądź w wiadomości wewnętrznej) do rana 23.10 to oddam mleko Pediatrze.
<strong>pandy</strong>, odpisałam Ci na priva, ale mogę i tu dodać, że sukienka jest w rozmiarze 40-42, ale francuskie, więc ciut mniejsze. sukienka jest firmy Eddy K, szyta dla Cymbeline, z trenem. Kolor ecru. do przymiarki w Warszawie
martus buciki super ale ja szukałam takich wiesz lekkich paputowatych kozaczkow bo malenkie dziecie nie dzwignie nozki w takich butkach jak ty wkleiłas z podeszwa :)
witajcie:) mam do sprzedania suknię ślubną w rozmiarze 36 polskiej firmy, na wzrost 165cm, kolor ecru. suknia była szyta dla mnie w salonie ślubnym i kosztowała 1700zł. przez nikogo więcej nie używana, wisi w szafie od ślubu. jest to suknia z gorsetem, bez ramiączek, gorset obszyty koronką błyszczącą z kwiatkami koronkowymi w kolorze capucinno, dół sukni szeroki, z wszytym kołem, na dole sukni również koronka taka jak na gorsecie. bardzo lekki dół, materiał jedwab.suknia ma tren podwiązywany z tyłu od spodu. do kompletu dołączam rękawiczki, wsuwane na jeden palec, za nadgarstek, nie sięgające łokcia i welon. w razie pytań i zainteresowania proszę pisać. długo się zastanawiałam nad sprzedażą, bo od ślubu już 1,5 roku i mam wielki sentyment do tej sukni. zdjęcia mam, mogę wysłać zainteresowanym na maila:) sprzedam niedrogo:) pozdrawiam i czekam na chętne kobietki!
witam SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ ROZMIAR 40-42 . GORSET JEST SZNUROWANY Z KORALIKAMI . SUKNIA JEST NA KOLE,DRAPOWANA .DO SUKNI DODAJĘ DODATKI :WELON, RĘKAWICZKI, DIADEM ,SZAL, BUTY. ZAINTERESOWANYM ZDJĘCIA SUKNI PRZEŚLĘ MAILEM. CENA 350 ZŁ KONTAKT : angel141@op.pl wszelkie informacje na maila gdyż nie mam konta opłaconego tutaj i nie jestem w stanie odpisać tutaj na priv. pozdrawiam
dziewczyny, zapraszam na MOJE AUKCJE - wystawiłyśmy z Małgosią pierwsze ciuszki:) Stan bdb aż szkoda mi, że już wyrasta z nich :) ZAPRASZAM SPORO JUZ WYSTAWIONYCH, SPORO SPRZEDANYCH - spieszcie sie :)))
Witam Mam do sprzedania lek Dostinex - kupiony w Czechach, zapłaciłam za niego 160 zł i za tyle odsprzedam (u nas w Polsce kosztuje 340zł) Opakowania są nie tknięte, piszę opakowania bo mam ich 4 szt. (po 8 tabletek). Nie będę go używać, ponieważ zaszłam w ciąże i jest mi on już nie potrzebny. W razię chęci nabycia, piszcie ;-) Monika
Przyszłe Mamusie i mamusie Maluszków mam do sprzedania 5 paczek pampersów - 1 paczka Happy i 4 paczki Tesco ściągane z UK. Rozmiar 1. Antosia z nich wyrosła i szczerze to nie chcę oddawać bo nawet nie mam komu a jak odsprzedam wiadomo kasa sie przyda na coś innego dla Niuńki Pieluszki wystawiłam na allegro