Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czyli 132ug mam brać??
Ja niw wiem czy to lek.wg mnie firma handluje subst Chen a ze laski na forum to jedza to Ich sprawa.fiema nie wystawia cert ze to lek tylko chyba jaki sklad Chen.szarza.kraj pochodzenia
Moze ale szabujaca sie firma niw wystawi.my wystawiamy tylko na podstawie doku.entow od producenta.nie podpisze sie podczyms conie jest prawda
ps
a odnosnie podawania wit K przy d3 prosilam zeby sie ciotka pielegniarka wywiedziala na dyzurze bo ma postepowa i oczytana lekarke
Stanlab sprzedaje kwas spozywczy. Jest on badany na metale ciężkie, bakterie itp. Musi skoro ten sam kwas jest w kisielu. Bierzemy tak samo jak Prymat czy inny Knorr (przykłady).
Cóż, dziś czytałam o ujęciu handlarza gipsowych tabletek Viagry.... Pewnie też miały certyfikat
Jahe to tak jak ja pisalam o podrabianiu czystka jakims badziewiem... i to w stacjonarnych sklepach eko wie raczej dopuszczone do spozycia musialy byc
Zresztą suplementy z apteki to też nie leki, są źródła, które pokazują, że suplementy apteczne wcale nie muszą być tak dokładnie przebadane jakbyś my chcieli żeby były.
No jak uważacie. Porównywanie jakiegoś tam handlarza, który może miał certyfikaty, albo podmiejskiej firemki do Stanlabu jest moim zdaniem jednak trochę przeginaniem.
Ale uważam, że wit. C warto spróbować, bo mnie pomaga i naprawdę wielu ludziom z mojego otoczenia już pomogła.
Kamica robi sie ze szczawianów raczej.