Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mój mąż ma kreski zamiast ust :P u mnie też nie są jakoś specjalnie duże. Mąż się śmieje, że będzie mała Angelina. Dobrze, że zaszłam w cyklu naturalnym, a nie podczas inseminacji, bo bym się zastanawiała czy przypadkiem dr podał mi kogoś innego plemniki
. Mąż się cały czas śmiał (nasz ginekolog miał brodawkę na nosie jak baba jaga) jak dziecko będzie miało brodawkę wiadomo kogo plemniki trafiły do inseminacji.
Jak sie tam rozpłakałam kiedy się jej pytałam od czego a ona wkolko że nie ma obaw wszystko dobrze... To wyszla po poł godzinie wrócila inna lekarz, chyba bardziej w tematyce ciązy ogarnieta, posprawdzała brzuch, zrobila wywiad i włączyła USG! Okazalo sie że łożysko nisko i z przodu, ale ona nie specjalistka też...!!!! Mam sie oszczędzac i tyle... Bo za tydzień w czwartek mam USG z lekarzem, ktory zna się na tym... O zgrozo i lez tu spokojnie...
Gorzej trafić nie moglam bo pierwsza lekarz ktora do mnie przyszla to chyba ginekolog bez doświadczenia z ciążami...
Okazalo sie że łożysko nisko i z przodu,
Dziewczyny, wpadam się tylko zapytać czy któraś ma może wieści od Kiarus? Rodziłyśmy razem, a ona chyba od porodu milczy. Ktoś coś?
5 dni róznicy a oni nie wyśla na patologie ciąży tylko ginekologie... Gdzie tu niestety ginekolog ma mało wiedzy o ciąży...

). Otóż pod prawym cyckiem coś mnie w środku okropnie piecze. Tak jakby mięsień, zakwas. Myslałam też przez chwilę, że to żebra, ale kości chyba nie pieką co nie 
Monia a wiesz ile Braxtonów jest ok na dobę?
A w czasie porodu do ilu dochodzi ten zapis skurczu na ktg? Bo ja mam teraz do 70 i
Szyjka długa, skurcze nie bolą, więc może rzeczywiście bardziej macica teraz aktywna.
Czyli ocenia się te górki i dołki, a nie wartości, tak?