Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aaaa a w domu bajzel!!! nie nie nie, jeszcze tygodnia potrzebuję...
a ja miedzy 35-38tc miałam już na palec i dupa heheh ciekawe jak jest teraz bo szyjki wcale nie siegam...
Chyba wpadne w depresje na samą myśl o kolejnych nieprzespanych nocach . Aleee nie , nie poddaje sie. Biore sie za generalne srzątanie mieszkania najpierw swojego a jak trzeba będzie to i sąsiadów oblatam ze ścierą.
Yoanna - tak z ciekawosci, dlaczego piszesz, że po odejsciu wod trzeba urodzic w ciągu 24 h? Bo ja urodzilam po ponad 60 godzinach...
Yoanna - tak z ciekawosci, dlaczego piszesz, że po odejsciu wod trzeba urodzic w ciągu 24 h? Bo ja urodzilam po ponad 60 godzinach...
O mamma mia, same zgładzone szyje i rozwarcia!!!
Gorzej, ze moja ginka, nieskora do histerii etc, jak uslyszala o bostonce, to kazala mi zabrac Mery z pdkola na 2-3tyg. A gdyby zachorowala, to mam sie wyprowadzic na tydzien. Powuedziala, ze to g***o strasznie jest grozne dla plodu i niestety nie da sie w ciazy wykryc infekcji plodu, po matka moze nie miec żadnych objawow. A w efekcie dochodzi do wad serca i roznych takich strasznych
Kuba faktycznie wygladem przypomina wczesniaka (2270g) jakie ogladalam w tv. 52cm to pewnie w miare normalne a wagi brak.