Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Była zafisiowana na siostrzyczkę tak na 10000000000000000 %.
Jak się okazało, że jednak w brzuchu siedzi chłopak skomentowała ze stoickim spokojem "zawse chciałam blaciska"

Jak się okazało, że jednak w brzuchu siedzi chłopak skomentowała ze stoickim spokojem "zawse chciałam blaciska"
Tak, wezmę tableta.

coś w rodzaju, strzelenia stawami, pęknięcia foli bąbelkowej, jakby pękł balonik, strzelenie jakby paznokciami, nie wiem jak jeszcze to opisać... takie pyknięcie ciche ale wyraźne... ?
--
albo i więcej bo mam bardzo dobre przepływy pępowinowe i dziecko ładnie przybiera na wadze, w związku z tym raczej proponowałby mi cesarkę a raczej wręcz będę musiała prosić by móc rodzić sn
bo jestem już po jednym cc, w każdym razie jak nie będzie żadnego zagrożenia dla dziecka i dla mnie będę prosić o poród sn- kurcze jak to pisze to sama nie wierze, masa kobiet prosi o cc a u mnie będzie na odwrót :/

A Mała tak się pcha, że ledwo wytrzymuję, a to w pachwinę się wpycha, a to gdzieś pod żebro... Stopy... szkoda gadać, jak balony...

Czy Wam też zdarza się słyszeć jak się rusza małe taki dziwny dźwięk jakby z brzucha: coś w rodzaju, strzelenia stawami, pęknięcia foli bąbelkowej, jakby pękł balonik, strzelenie jakby paznokciami, nie wiem jak jeszcze to opisać... takie pyknięcie ciche ale wyraźne... ?
Wygląda na to, że się przydały, bo, jak pisała już Jaheira (dziękuję :-) - właściwie wszystko jest ok. Dziecię jest małe, drobne i ma niewielką główkę, ale anatomicznie jest w jak najlepszym porządku. Doktorek robił mi USG bardzo długo, dużo mówił i objaśniał, a potem jeszcze konsultował się z koleżanką z patologii ciąży (byłam na Madalińskiego).

MAMA FILIPA a dlaczego będziesz musiała się prosić o możliwość SN ?