Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja tez mam takie uczucie jakby mi sie cos powyzej pepka ruszalo, tylko ze na tym etapie dziecko jest duzo ponizej pepka.No właśnie szukałam jakiejś ilustracji poglądowej wielkości i umiejscowienia macicy ;) Niby ruchy można czuć od 16 tygodnia, dobrze kojarzę?

A ja mam pytanie, bo nie wiem, czy mam zwidy, czy coś.
Czy możliwe jest na moim etapie (czyli 14tc), że coś mi się rusza w brzuchu tak na linii i powyżej pępka? Ale nie żadne motylki, tylko czuję wyraźne ruchy. Trochę trudno mi w to uwierzyć, bo z Lilą czułam pierwsze ruchy ok. 22tygodnia dopiero.
) cały czas jechałam na lactovaginalu, bez tego był koszmar. Niestety takie nawracające infekcje nie wróżą dobrze jeżeli chodzi o unikanie pęknięć podczas porodu
ja non stop miałam infekcje w poprzedniej ciąży, nacinana nie byłam a pękłam tak, że ogólnie to chyba miałam jakieś 2-3 szwy których w ogole nie czułam,
Niemniej dużo częściej zdarza się pęknięcie po infekcji, bo śluzówka jest bardziej na to podatna.

w czwartek idę do szpitala na oddział się położyć, a w piątek planowane CC.
rajstopki,
Dziewczyny,rodzace na dniach,jakie bierzecie ubranka dla malenstwa na wyjscie ze szpitala?

.