Spoko spoko ja to jestem umowiona z ula na zmiane warty, musi sie udac. Zima slaba to nie ma co sie w lozku rozgrzewaw u nas blo dzis oieknie i pachnialo wiosna.
Dzieki dziewczyny . Wiesz co Teo juz oststnie 3-4 badania usg pokazywaly ze bedzie okolo 3kg Zobaczymy czy bedzie drobniejsza od M czy nie Strasznie jest maluska a jaka mieciusia.... Czekam az mnie spionizuja zeby ja podotykac przytulic . A najsmiesznejsze moja mama pokazuje mala M a ona lzy w oczach i mowi ze ona sie jej nie podoba na co mama pyta a dlzczego Kochanie a Milka "bo ona niema kitki" hahaha myslalam ze padne
kasiakuzniki: Wiesz co Teo juz oststnie 3-4 badania usg pokazywaly ze bedzie okolo 3kg
A to mi się zdawało, że wyprzedzała suwaki Ale tyle tu ostatnio USG, że pewnikiem pomyliłam z kimś innym
A powiedz - to prawda, że po drugim cięciu gorzej ? W sensie bólowym etc ? [bo tak mi ostatnio "życzliwi" donoszą, którzy życzą żeby mi się jednak SN nie udało ] Czy to za wcześnie na ocenę ?
Moje drugie ciecie tez duzo lepiej wspominam i latwiej mi bylo sie spionizowac po tych 6 godz (za pierwszym razem potrzebowalam pomocy, za drugim razem wstalam sama), choc ja nwet pierwszego zle nie wspominam
Kasia jestem zakochana we włosach Wiktorii!;) tam po cichu mi się marzy, że nasz Marcel też będzie kudłaty:) Dziewczyny, czy ten śluz czopowy to może być taki lekko różowy?
Teo ja od kilku osob slyszalam ze po drugiej cc lepiej. Ale mi sie wydaje ze to chyba jednak z psychiki troche wynika ze juz dokładnie sie wie co i jak... a u Ciebie inne osłabiające czynniki byly wiec tez inaczej... chyba ze sama rana az tak Cie naparzala...
dla mnie cc to byl pikuś i nawet koleżanka dzwoniaca do mnie 3 dni po cc a sama jest po dwoch cc rzekla ze "myślałam ze będziesz bardziej 'zdychac' "
E czyli spoko, skoro wszystkie słyszałyście inaczej. W razie gdybym [tfu tfu tfu tfu tfu !!!!!!!] jednak musiała być cięta, to jedyne pocieszenie przynajmniej.
eveke: chyba ze sama rana az tak Cie naparzala...
Sama rana nawet nie - miewałam gorsze bóle. U mnie chyba w d... dała ta hiper turbo anemia [z powodu krwotoku silnego], która potem przez ponad miesiąc uniemożliwiała mi jakiekolwiek funkcjonowanie
Teo jeszcze leze ale juz uwazam ze jest lepiej😜 . Wikusie juz mi dostawili smulke puscila i zabralu ja myc bo cala sie ufaflunila hehehe teraz pewnie wazy jeszcze mniej
Gratulacje dla Kasi, mi się marzy, aby moja miała rozmiar 50/56 ale tylko dlatego, że mam przesliczne ubranka i chciwlabym, aby trochę je ponosiła :-P
Podpowiedzcie proszę jak nazywają się te papierkiem co można sprawdzić czy wody się saczą. Przed chwilka miałam takie wrażenie, że jak mi młoda kopie w szyjke, to mi się jakby mokro robi. Sama nie wiem, a nie chce panikowac. Wyśle predzej męża do apteki niż pojadę na IP. Sprawdzam na stronie DOZ i nic takiego nie widzę.
Jestem po wizycie. Są dwa pęcherzyki ciążowe:) Zdjęcie wkleilam na naszych brzuszkach i usg maluszkach;) Jestem w szoku. Oby dzidziusie rosły zdrowo. Póki co nie było widać zarodków. Następna wizyta 2.01.
Cytryniu gratuluje! W szoku jestem! To sie Natalka dorobila od razu z grubej rury :))))))
Który to tc?
Teo no właśnie anemia Cie sponiewierala... mnie tylko napier... bolalo jak kaszlalam bo mi dzien po cc sie zachorowalo i to mocno bardzo... inaczej to bym w ogole 3 dni po juz jak łania hasala
:) Ev ja jestem w takim szoku że szok; ) U gina się tak śmiałam aż mi głupio było. Szkoda, że męża ze mną nie było ale możecie sobie wyobrazić jego minę jak mu pokazałam zdjęcie usg; ) Lekarz powiedział że to ciąża dwujajowa więc mniejsze ryzyko komplikacji. Wg OM to 6t0d a wg owulacji 5t4d
Treść doklejona: 12.12.14 22:40 Zapomniałam że nie opłaciłam konta. Jestem mamą po wielkim przejściu, znam też kilka osób które przeszły to samo co Ty. Jeśli będziesz potrzebowała pogadać - pisz - bsmail@op.pl. Mi osobiście kontakt z mamami takimi jak ja pomógł naprawdę dużo. Wiele im zawdzięczam.
Dziewczyny podejrzałam listę, fajnie widzieć jak wracają na nią mamy z którymi "rodziłam" :) Trzymam za was kciuki!
Gosza jutro gutka rodzi. a sie nie odzywa bo ja czyści i inne przyjemnosci odbywa.. O 15 wizyta potem spacer po starówce i rodzimy tak by Gut bylo juz niedzielny.
No to Gosiu oby Twoj plan jutro spelnil sie w 100% Mnie Postawili na nogi ale po chwili odlecialam tzn zdazylam sie polozyc ale juz mialam glucho i ciemno wszedzie... Boli co tu duzo mowic a flodna do tego jak srado wilkow... teraz juz najadlam sie sucharkow jestem podmyta i wypadalo by isc spac ale mamy w pokoju 4.5kg mlodego pana ktory nezle daje do wiwatu.. ja tez myslalam ze pojde chociaz do Wiki no ale nie dam rady
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 13.12.14 01:14</span> A i cytrynko wielkie gratulacje!!!! Moj maz to by zawalem skonczyl . Teo co do wielkosci i usg to ona do 30 tyg wyprzedzala i nagle sie zatrzymalo nie wiem od czego przeplywy byly dobre moze to przez te czeste twardnienaia....pojecia nie mam
Też się już obudzilam na siusiu od pół godziny oglądam TLC i wstydliwe choroby. O coś dla nas zaczynają się porody. Nic przynioslam sobie banana i szklankę zimnego mleka i popatrze jak kobitki się męczą