Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
przyjmowal mnie boski lekarz co sie nazywam Marcin prokop:
z licznych domysłów wynika ze niedawno urodzila dziecko, ale jakos nie miala ochoty ani potrzeby przeżywać czasu ciąży na tym watku.
Hej , jestem w 15 tygodniu ciąży. Czy któraś z Was zaobserwowała u siebie w tym czasie śluz podobny do tego płodnego? Trochę mnie to zaniepokoiło, wcześniej byl cały czas biały i kremowy, czasem wodnisty.
Malisiek: Niedługo lista powinna się wydłużyć, bo jest bardzo dużo dziewczyn z terminem na sierpień ;D
Dziewczyny wybaczcie ze sie wtracam,ale Amazonke znam juz kilka lat i niestety taka ona juz jest,na forum dla starajacych się to samo i jak pamietam ona jest juz koło 30 i jest nadal dziewicą z tego co pisała,także nie zwracajcie na nią uwagi,
niestety taka ona juz jest,na forum dla starajacych się to samo i jak pamietam ona jest juz koło 30 i jest nadal dziewicą z tego co pisała,także nie zwracajcie na nią uwagi,jak widać nie odpisała na żaden wasz post.
jak pamietam ona jest juz koło 30
I teraz, w przypadku Cytrynki znowu ma rację, bo nie można pisać o tym, iż współżycie bez zabezpieczenia w 11 dc nie było (w jakimś stopniu) "celowaniem" w ciąże.
A jeśli o Amazonkę chodzi to ja mam wrażenie, że Wy cały czas źle odbieracie jej wpisy. Fakt dziwnie one brzmią, słowo pisane ewidentnie nie jest jej mocną stroną, ale wg mnie nic złego nie pisze.
Zawsze stara się po prostu (jako zadeklarowana "psychofanka" NPRu) pisać prawdę i prostować nieprawdę.
A długość starań o I dziecko nie ma chyba nic do rzeczy.