Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I teraz tak, rozumiem trochę Amazonkę, bo mam znajomego, który bierze bardzo dosłownie wszystko, co ktoś mówi/pisze. BARDZO dosłownie. I też zadaje takie pytania czasami, że ma się wrażenie, że są od czapy, ale nie są - on po prostu patrzy na wszystko trochę inaczej niż większość.
To chyba nie BH, bo piszą, ze Bh to skurcz idący od gory brzucha w dol,
I zawsze przy BH czuję mocny nacisk na pęcherz, jakbym sie posikać miała. Za chwilę BH mija i parcie na pęcherz także.
Tak je odczuwacie/odczuwałyście?
Ale jak to często w życiu bywa apetyt rośnie w miarę jedzenia i za 6 miesięcy ( bo tyle wynosi minimum karmienia piersią ) ruszamy w staraniach o rodzeństwo dla niej.
U mnie w ciagu tygodnia pojawily się 3 bolesne skurcze (chyba środa, czwartek i niedziela), pojedyncze, trwające kilkanascie sekund czy pol minuty i to taki ostry ból spinający całą dolną część brzucha, ze łapię się za brzuch i syczę z bólu.
Teo, mangaa jesteście już spakowane? Mnie tak wszystko boli, że już wczoraj wylam M. Ze nie dam rady - przepona, żebra, szyjka, pęcherz.... Czasami oddech mi słabnie i musze się natychmiast położyć za sekundę zmiana pozycji i tak cały czas.
Ale Magda pisze, że u niej to spięcie trwa nieprzerwanie 2-3 godziny.
BH chyba jednak odpuszcza po kilkudziesieciu sekundach.