Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no to chwilę powisimy bo moje dziecko tak jak i pierwsze z tych nie spieszących się :) aczkolwiek wiadomo bedzie za tydzień na wizycie :)
Gut ma 56cm i wazy 3500 wiec niemalże jak Franio.
--

potworne wyrzuty sumienia i wobec jednego i drugiego, bo dla malucha tez nie mialam 100% czasu do tego hormony ciazowe i tak pierwsze pol roku koszmarnie wspominam. Pozniej zaczelam sie lepiej organizowac, a moze to bylo lato...zawsze mi latem lepiej i z dziecmi cuagle na dworze to ten czas jakos przyjemniej mija, wcale latwiej nie byli, ale powoli oswoilam.sie z mysla, ze przeciez nie leze dupa di gory i nie ogladam seriali gdy dzieci mnie potrzebuja, ale tez sie nie rozerwe...czasem ktorys.poplacze, bi musze zajac sie drugim no zycie, staram sie ale.pewnych rzeczy nie przeskocze.
ale jaki cudny prezent sprawilas dziewczyna, maja siebue nawzajem. Zawsze juz beda.mialy bliska.osobe, nawet gdy kiedys Was ridzicow zabraknie to rodzenstwi bedzie i jak uda nam sie ich fajnue wychowac to zawsze beda mogli na siebie luczyc, na sobue polegac.q

a ze na.poczatku troszke lez.uronia...to tez zdrowo...i my uronimy...bedzie nam lzwj psychicznie;)
Poczatek koszmarnie wspominam. Do tej pory mialam dla starszska 100% czasu, po porodzie nawet nie 40%potworne wyrzuty sumienia i wobec jednego i drugiego, bo dla malucha tez nie mialam 100% czasu do tego hormony ciazowe i tak pierwsze pol roku koszmarnie wspominam. Pozniej zaczelam sie lepiej organizowac, a moze to bylo lato...zawsze mi latem lepiej i z dziecmi cuagle na dworze to ten czas jakos przyjemniej mija, wcale latwiej nie byli, ale powoli oswoilam.sie z mysla, ze przeciez nie leze dupa di gory i nie ogladam seriali gdy dzieci mnie potrzebuja, ale tez sie nie rozerwe...czasem ktorys.poplacze, bi musze zajac sie drugim no zycie, staram sie ale.pewnych rzeczy nie przeskocze.
A macie jakies doświadczenie czy te większe dzieci rodzą sie wcześniej/w terminie czy można je tak samo przenosić?
u mnie masakra chora jestem, nos zawalony, gardło mnie nigdy nie bolało tak jak teraz, nic kurde nie działa
Magdalena widzę, że twój syn 2 tyg. młodszy i ma taką samą wagę.

jak młoda ma czkawkę, to jest pulsujący bóbr 

ale kurde niepokoi mnie pozycja nr 4 na liście

Ja tez odczuwam ból podczas siusiania i ciągle mam takie uczucie jakbym miała dostać okres. Jak się położę to przechodzi. I nie wiem czy to psychika tak zadziałała po wizycie jak usłyszałam, że szyjka znacznie skrócona. Jak myślicie? Strasznie boje się, że urodze wcześniej, a to dopiero 35 tydzień.