Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A często słyszałam takie propozycje: Ooj, pewnie jesteś zmęczona, pomoc by sie przydała. Wpadniemy do Was.
I wiecie jak to wyglada,,,, Tacy pomagierzy wpadają, ty wokół nich latasz z kawką i ciastem, generalnie gościcie sie i wieczorem wymiękasz.
.
To w ogóle jest tez kwestia umiejętności niesienia pomocy.
Zawsze mowię, ze jak sie chce pomoc, to sie mówi tak: Słuchaj, przyjadę w środę i wezmę Ci dziecko na pare godzin, żebyś odpoczęła. Chcesz?
Ja tak robię. Otwarcie od razu proponuje, co mogę zrobić.
A często słyszałam takie propozycje: Ooj, pewnie jesteś zmęczona, pomoc by sie przydała. Wpadniemy do Was.
I wiecie jak to wyglada,,,, Tacy pomagierzy wpadają, ty wokół nich latasz z kawką i ciastem, generalnie gościcie sie i wieczorem wymiękasz.
Dziewczyny, przepraszam że się wcinam ale wspominałyście przed chwilą końskie dawki progesteronu. Jakie dawki miałyście na myśli? Mam sytuację podbramkową i chciałabym wiedzieć jak jest u innych
słuchajcie, ja wam głowy zawracać nie zamierzam, ale jeśli tylko chcecie, to mogę wam przez te pierwsze dni podrzucać obiady, żebyście nie musieli się tym przejmować. Co wy na to? I coś takiego to ja rozumiem
Chciałam się oficjalnie przywitać na wątku
No i coz do zobaczenia kiedys tutaj...
No i coz do zobaczenia kiedys tutaj...
Chciałam się oficjalnie przywitać na wątku
ale nie oszukujmy się, że często odsuwamy bliskich , bo przeciez jakie my teraz oczytane książkowo i internetowo a wszelkie uwagi negujemy...
Eveke, ale to nic złego, że młodzi rodzice czytają
a najlepiej to szczerze pogadac
Notabene, moze powinnam zacząć wystawiać swoje "fluidki" na Allegro buahahaha
moja również i również wolałam,żeby przy porodzie jej nie było, ale tu chyba o czym innym piszemy. pierwsza miesiączka, pierwszy biustonosz, seks, antykoncepcja, te sprawy - nigdy, przenigdy o tym ze mną nie rozmawiała